Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Raypapa #99885 üzenetére
A Gtx 1050 ti hez szerintem nem kell tulzásokba esni proci terén.Nem tudom hogy csak újjban gondolkodsz e (procit lehet aprón néznék) de újjban kb 50-60 ért kapsz fasza i5-öt,ami bőven jó a Gtx 1050 ti-hez.Ramból ha spórólos a dolog,akkor elég 8 gb (én már akkor ddr4 es lapot,memóriát vennék)Lapból ha nem k-s procit akarsz elég egy b250- es is.(kb 22 ezer)Lehetne olcsóbban is pár ezerrel egy ddr3 as régebbi lapot venni,de azon a 5-7 ezren én nem spórólnák.Lapból olyat vegyél ami 4 ram slottos.Később simán belerakhatsz még plusz 2×4 gb ramot
Ryzen is jó választás lehet,de egy kb összeget jólenne tudni
ugy könnyebben megy az okoskodás.
-
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Raypapa #99812 üzenetére
Szia.50-60 ezres keretbe most új csak a Gtx 1050 ti 4 gb van.Először azt venném,utána mehet a lap,proci,memória,stb.Használtban lehet kapnál valamenyire erőssebb kártyát is,de én vadi új gépbe inkább választanák egy több évre garis kártyát,még ha az valamenyire gyengébb is.Na azért hd 7770 után elleszel avval is sokáig
Tessék egy játék pl[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- Nvidia Quadro GP100 16GB HBM2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest