Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Öcsi97
csendes tag
válasz
holozis_HUN #84855 üzenetére
Hát garancia sajna nem játszik mert az tavaly október 10. körül járt le. :/
De most, hogy a ház hűtőket maximális fordulaton járatom (3000 RPM alatt egy kicsivel) és a CPU hűtőt is lvl1-ről lvl6-ra feltettem (a manuális tekerő állása szerint 1500-1900 RPM közötti tartomány), hogy gyorsabban cserélődjön a levegő (32 fok van a szobába szóval nem túl kellemes a gépnek se) így kicsit stabilabban bírja az alap 1425 MHz-es órajelét a kártya, de még mindig nem az igazi.
Próbáltam az előbb úgy, hogy levett oldallappal és ráirányítottam a kis szobaventilátort, akkor viszont bírja az 1425-öt.
Nyomtam is rá egy Furmarkot, a GPU 78 fokos volt max, de végül beállt 72-re miután 85%-ra állította a ventilátorokat, ekkor indul el a csapágy problémás is, majd szépen visszaállt 70%-ra a ventilátor 72 fokon.
A VRM1 60 a VRM2 pedig 63 fokos volt.Szobaventilátort nélkül a következőket kaptam:
GPU - 80 fok
VRM1 - 61 fok
VRM2 - 65 fok(olyan sokat mégse ér ez a ventilátort....)
Nagyon nem szeretném ha bedöglene a kártya is a hűtős hibája miatt, legalább addig bírja ki amíg szülinapom lecseng aztán jön az új kártya....
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Politika
- WD My Cloud NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest