Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RicsiSuly
aktív tag
-
István 67
tag
válasz Project: A #95481 üzenetére
Nekem tv adásnál is megfigyelhető az akadozás 65c765 ,illetve nem olyan folyamatos a kép ,egyébként jó tv de a lényeg azért mégis az amit a szemeddel látsz.
-
soldi3r
veterán
A YT-on levo 4K-s verziot megneztem a laptopomon, az ott is katasztrofa.
E30 (oo=[][]=oo)
-
rainman72
Topikgazda
Na biztos hogy nem ez alapján vennék tv-t
[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Vhiktor
veterán
válasz Project: A #95474 üzenetére
Dehogynem
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Quadgame94
őstag
válasz Project: A #95418 üzenetére
C765 magasan veri. Aztán ha tapasztalsz te is hibákat akkor küldd vissza.
-
stellaz
veterán
válasz Project: A #95323 üzenetére
MM-ben simán lebeszélnek róla, hogy kínai szar, euronicsban már inkább dicsérték.
-
andrisms
aktív tag
válasz Project: A #95323 üzenetére
A Róbert Károly körúti Alzában ki van rakva egy 65C765, mondjuk az eladókról nem tudok nyilatkozni.
-
veterán
válasz Project: A #95302 üzenetére
Én BestByte-ban beszélgettem el az eladóval, ott ennek a magatartásnak nyoma sem volt.
Samsung/Hisense volt a téma.
Mindenféle elfogultság nélkül mondta el/mutatta meg, hogy a sima ledtől jobb a Qled, attól meg mégjobb a Miniled.
Ugyanabban a méretben ez Samsungból ennyi, meg ennyi, meg ennyi, Hisense-ből meg íme: sokkal kevesebb, hiszen nem akkora brand, nálunk ez kisebb név.
Teljesen normális, korrekt volt.
Ő volt az első, aki felhívta rá a figyelmemet, hogy a 75 éves nagymama, akinek ajándékba vesszük a TV-t, semmit nem vesz észre ezekből. Nekik TV=TV, legyen rajta Duna, és csókolom. Ő volt az első aki azt mondta, hogy lehet hogy nekem most a legolcsóbb is megteszi.
Aztán (máshol) még ketten mondták ezt.
...
-
TheMartin03
aktív tag
válasz Project: A #95302 üzenetére
Gondolom az egyiken Samsung, másikon LG, harmadikon meg Sony póló volt
-
rainman72
Topikgazda
válasz Project: A #95281 üzenetére
Nem fizetős a gari hosszabbítás.
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Quadgame94
őstag
U7KQ-nak a C805 az ellenfele. A C765 egy sokkal erősebb TV. Ha sok feliratos tartalmat nézel akkor bizony lesz blooming rendesen.
65U7KQ - 384 db zóna
65U7NQ - 384 db zóna
65C805 - 512 db zóna
65C765 - 1008 db zóna[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
En meg akarhogy nezem, egy tavalyi modelt hasonlitasz ossze egy ideivel. Ha varsz egy kicsit es kijon a 2025-os TCL, akkor megjobban megeri majd a 2023-as Hisense.
65U7KQ -> 65C805
65U7NQ -> 65C765E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz Project: A #95272 üzenetére
Nincs akkora kulonbseg. A 65U7KQ 250 a 65C805 pedig 310. Utobbit ha jo helyen veszed, akkor jar hozza +2 ev garancia. A 65C765-tel inkabb a 65U7NQ van parban, koztuk pedig meg kisebb az arkulonbseg es ott is el a garancia hoszabbitas.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
stellaz
veterán
válasz Project: A #95272 üzenetére
Ezt jó, hogy írod, fater is a TCL-t venné, de ez ránézésre ugyanazt tudja. Ha már nem oled, akkor legyen olcsó legalább. A 100 rugó azért már szemmel látható összeg.
[ Szerkesztve ]
-
Quadgame94
őstag
válasz Project: A #95230 üzenetére
Képminőségben mi másban. Bár hangzásban is. De vízforralásban egál az összes.
Hosszabban:
85T meg 86T ugyan az. Gyenge kontraszt és alacsony fényerő. Q70D szintén. Q80D már egy fokkal jobb, de nagyon kevés zónára van osztva. Blooming nagyon nagy lenne. C765 már miniLED. 1008 db zónára van osztva, nagyon jó a kontrasztja. A C765 ellenfele a QN90D.[ Szerkesztve ]
-
Quadgame94
őstag
válasz Project: A #95228 üzenetére
C765. Többi sokkal gyengébb.
-
Quadgame94
őstag
válasz Project: A #95216 üzenetére
QN85D biztosan nem jobb, de van olyan jó. Nincs DV és DTS sem, de ha nem akarsz C765 venni akkor ott van mint opció.
-
Project: A
tag
válasz Project: A #95206 üzenetére
Valakinek esetleg van erre válasza?
Köszi. -
Quadgame94
őstag
válasz Project: A #95051 üzenetére
Nagyon nem egy kategória a két TV. C765 messze sokkal jobb.
-
tzolee21
csendes tag
válasz Project: A #95044 üzenetére
Hisense-t VIDAA OS miatt szerintem kerüld el inkább. Én a helyedben biztos a TCL-t venném
-
törölt tag
válasz Project: A #7520 üzenetére
Ezekből egyiket se! Van egy ismerősnél J4000, de én nem vennék olyat, főleg nem 80 ezer Ft-ért 55-60k-ért láttam a Metróban pár hete. Az a leggyengébb Samsung a tavalyi szériából, és nem valami jó a képminősége. Kicsit oldalról nézve pedig erősen kifakulnak színei. De ilyen Thomsont vagy Blaupunktot, és a többi noname tévét se, csak ha bevállalós vagy. Máshol is szokott lenni akciós hitel.
Segesdy A mediában 1 van amit biztos meg lehet nézni, a Samsung J5100-as. Euronixben is egy tv, a 43LH500-as van ennyiből. Ezek teljesen alap tévék, semmi extra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest