Új hozzászólás Aktív témák

  • Quqesz

    nagyúr

    válasz szasanyi #28967 üzenetére

    Na akkor száraz tények, amit sikerült kiderítenem:
    Samsung 55Q6fn: VA panel, natív képfrissítés 120hz, oldal ledes.
    Amit láttam: M4 sport hd adásnál mintha a focistáknak aurájuk lett volna. Mozgás rendben volt. Viszont főleg közelről nagyon mű a képe, az élesítés túl van tolva(élénk mód), a fekete inkább szürke volt. Divx(avi) fájlokat nem játszik le. A színek jók(talán picit túlszaturáltak, de ezen lehet korrigálni). Nekünk nem jött be.

    Sony 55XF8505
    IPS panel, natív 100hz képfrissítés, oldal ledes.
    Amit láttam: M4 sport/rtl természetesebb kép és szín(élénk mód), de kevesebb kontraszt(pl fehér rtl felirat a másik kettőn világított, ezen nem). Mozgás rendben. A pendrive-ról azonnal lejátszotta a fájlokat(avi). Mivel kevesebb volt a kontraszt a színek is mélyebbek voltak, nekem jobban bejött. Aura hatás, túlélesítés nincsen, de sztem zajosabb a kép sd, vagy dvd lejátszásnál. Nagyobb betekintési szög.

    Sony 55XF9005
    VA panel, natív 100 hz képfrissítés, full/hátsó ledes
    Amit láttam: szép kép, erősebb kontraszt, de ez egyben a feketéből szürkét is csinált(élénk mód), de ragyogó fehér. Mozgás ok. Lejátszót nem teszteltem.
    Az én véleményem az, ha belefér a keretbe, akkor Sony XF90. Ha nem, akkor nézd meg a másik kettőt és a szemed alapján dönts. A többi kinek mi tetszik kérdés. A samuban a Q7 nagyon jó még, de az már más árkategória.

    Ez saját vélemény szigorúan😉

    [ Szerkesztve ]

    Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

Új hozzászólás Aktív témák