-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Hi!
Tegnap este lekapcsoltam a gépem, ma meg már bekapcsoláskor azt írta, hogy nincs hdd (ssd) a gépben...
Minden módon megpróbáltam, kipróbáltam már lapophoz kötve mobilrackben stb
semmi eredmény, teljesen kimúlt, meg se nyikkan...
2010.12- hóban vettem
2 év gar-os volt csak.Van esély arra hogy esetleg meg lehet valahogy csinálni?
Eddig is akartam venni egy újabbat a mérete miatt, mert mindig kevés hely volt már rajta...
De gondoltam megvárom a januárt.A másik kérdésem, ilyenkor tudok venni még? Vagy csak januártól esélyes?
Az biztos hogy 5 év garanciásat veszek most (igaz múltkor egy Corsair Neutron-t megkérdeztem, a bolt 3 évet írt a gyártó meg 5-öt... mailben is azt válaszolták, hogy annyi a garancia amennyi az oldalukra ki van írva, fel se tételezték, hogy ott nem jó esetleg... és nem is nagyon válaszolgattak...aztán hagytam is )Thanx!
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
Corsair Neutron írási sebességére "csak" 211 MB/s-et írnak (ez jó is lenne az ajánlottak közül)
Igaz, hogy nem sokat írok általában a C:\-re...
De többinél a nagyobb érték...Ja és olyan kérdés, hogy ha a gépem még sata II-es csak (G35-ös alaplap E8500 3,16 ghz-e procival, 2008-as konfig, de játékon kívül mindenhez elég gyors ezért nem nagyon cserélgetem...
)
A sata III-as ssd, gondolom nyilván nem fog 540mbit/sec-el hasítani ezen a konfigon, de azért gondolom jobb lesz, mint a mostani, (ha a sata 2 névleges sebességi határait nézem egy 384mbit/sec lehetne...) ami "csak" kb max. 200-al olvas (60gb OCZ Vertex2)
Szóval nem okoz problémát neki, kompatibilitásilag, és bármi egyéb dolog merülhet még fel?
Köszi!
-
lcee79
addikt
HI!
Szeretném lecserélni a 2010 Decemberben vásárolt 60GB-os (valójában 55
) OCZ ssd-m, egy 120 vagy 128-asra.
De már, ahogy nézem egyre kevésbé tudom eldönteni melyiket is venném a sok típus közül, melyik a legjobb ár/érték arányú és melyik számít megbízhatónak?Konkrét típust/típusokat ha valaki tudna ajánlani örülnék
Ár mondjuk 30.000ig bezárólag (ahogy néztem ebbe azért a legtöbb be is fér...) természetesen ha kevesebb nem baj(mostani annyira jól szuperál, hogy még azóta mióta beraktam a gépbe 2010 decemberében, nem kellett windowst újratelepítenem, évi 365 napot megy a gép, persze nem egyhuzamban... nem is mondhatnám, hogy belassult stb, csak ugye folyton törölgetnem kell róla mert ez az 55gb manapság nem valami sok...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 2TB
- Hibátlan Western Digital külső merevlemezek, WD Element, My Book, 6TB, 8TB, 10TB, 12TB, 14TB
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest