- AI: Európa lemarad, nincs elég adatközpont
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pár napja vettem egy Kingspec C3000-120-at. (SATA3, 120GB, normál méret, MLC NAND Flash, Sandforce SF-2281, TRIM, NCQ)
Egy Lenovo T400-ba került be, ketté lett partícionálva, a ghost a leválasztott partícióra került. Eddigi tapasztalatok pusztán felhasználási tapasztalatok, semmi mérést nem végeztettem progival, nem is hiszem, hogy fogok, nekem az érzet számít.
Ghost készítése a rendszer partícióról (24GB): HDD 17 perc 42 másodperc, SSD 5 perc 53 másodperc
Windows boot, minden telepített driverrel és utility-vel: HDD 2 perc, SSD 28 másodperc (ez a teljes idő a bekapcs gombtól amiből kb 20mp fix a BIOS miatt)
Half Life 2 EP2 betöltése: HDD 43mp, SSD 13mp.
Comodo Dragon, Explorer, Nero, Word 2010 indítás után rögtön megjelenik, nem érzékelhető a töltés.Nekem eddig teljesen OK, 17e-t megért 3 év garral, igaz, a végleges helye egy külső ház, hogy cipelhető cucc legyen.
A Samsung 830 128GB érzetre nem produkál többet SATA2-őn a betöltési időkben, mérve biztosan mutatna különbséget (ez került véglegesen a laposba, köszönet az ajánlásért).
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Bodor
veterán
Hát ezen lehetne vitatkozni, de felesleges. ( tapasztalatok után érdeklődtél pontosan, és nem a vételi szándékodat jelezted, tapasztalatokat meg olyanok nem szoktak itt megosztani, akiknek még nincs is SSD-jük, mert ugye többnyire olyanok járnak ide)
Szóval ha az a kérdés, hogy érdemes-e venni ilyen SSD-t , akkor az a válasz, hogy nem, mert már a specifikációja alapján annyira gyenge, hogy nem is vett ilyet senki sem tudtommal, ezért nincs is vele kapcsolatos tapasztalat.
Egyes hozzászólás elolvasása javasolt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- E-book olvasók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest