Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
válasz Gubek-Einste #19603 üzenetére
Köszönöm,azóta már rájöttem hogy a CD semmit nem ér.
Még annyit kérdeznék hogy az normális ha a beállítás /kerék/ led 1 másodpercenként villog?[ Szerkesztve ]
-
BMWFan
senior tag
Köszi,még annyit kérdeznék hogy az UPC DCHP vagy pppoe kapcsolatot használ?
-
BMWFan
senior tag
Üdv!Ha TP-Link WR841ND routert a hozzá adott telepítő CD-vel telepítem,az úgy jó?Ezen felül kell az interneten állítgatni valamit,vagy elég a CD?
-
BMWFan
senior tag
Hali! Nem tudja valaki esetleg hogy a TP-Link gyártói garanciát hol kell érvényesíteni?
A bolt 1 évet adott,a többi gyártói. -
BMWFan
senior tag
Hali! Miért van az,hogy a TP-Link TL-WR941ND routeremre a telefonom kb. 5-ből egyszer tud csatlakozni,a többi esetben leválasztja,pedig ott vagyok mellette. Laptoppal ugyanez. Mi lehet a hiba?
-
BMWFan
senior tag
Üdv! Az igaz hogy a TP-Link routerek nem mindig adnak androidnak illetve iosnak jelet?
-
BMWFan
senior tag
-
BMWFan
senior tag
Ajánlana valaki egy routert ami gond nélkül kiszolgál laptopot,iphone-t,androidot? És lehetőleg nagyobb legyen a hatótávolsága mert egy kétszintes házba kéne.
[ Szerkesztve ]
-
BMWFan
senior tag
-
BMWFan
senior tag
Hello mindenki! Ajánlanátok nekem egy routert 5-12 ezer forint között ami lefed egy két szintes családi házat,és tud rá csatlakozni iPod Touch,laptop és egy Sony Ericsson X8?
Csak mert eddig volt egy TP-Link ami mindig leválasztotta a készülékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest