- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
válasz
Gubek-Einste #19603 üzenetére
Köszönöm,azóta már rájöttem hogy a CD semmit nem ér.
Még annyit kérdeznék hogy az normális ha a beállítás /kerék/ led 1 másodpercenként villog? -
BMWFan
senior tag
Köszi,még annyit kérdeznék hogy az UPC DCHP vagy pppoe kapcsolatot használ?
-
BMWFan
senior tag
Üdv!Ha TP-Link WR841ND routert a hozzá adott telepítő CD-vel telepítem,az úgy jó?Ezen felül kell az interneten állítgatni valamit,vagy elég a CD?
-
BMWFan
senior tag
Hali! Nem tudja valaki esetleg hogy a TP-Link gyártói garanciát hol kell érvényesíteni?
A bolt 1 évet adott,a többi gyártói. -
BMWFan
senior tag
Hali! Miért van az,hogy a TP-Link TL-WR941ND routeremre a telefonom kb. 5-ből egyszer tud csatlakozni,a többi esetben leválasztja,pedig ott vagyok mellette. Laptoppal ugyanez. Mi lehet a hiba?
-
BMWFan
senior tag
Üdv! Az igaz hogy a TP-Link routerek nem mindig adnak androidnak illetve iosnak jelet?
-
BMWFan
senior tag
-
BMWFan
senior tag
Ajánlana valaki egy routert ami gond nélkül kiszolgál laptopot,iphone-t,androidot? És lehetőleg nagyobb legyen a hatótávolsága mert egy kétszintes házba kéne.
-
BMWFan
senior tag
-
BMWFan
senior tag
Hello mindenki! Ajánlanátok nekem egy routert 5-12 ezer forint között ami lefed egy két szintes családi házat,és tud rá csatlakozni iPod Touch,laptop és egy Sony Ericsson X8?
Csak mert eddig volt egy TP-Link ami mindig leválasztotta a készülékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest