Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Ma sajnos tönkrement a régi 841ND-m. A TP-Linkkel elégedett vagyok - voltam eddig, és az utódját keresem.
Amit szeretnék:
OpenWRT
Gigabit LAN/WAN
Dual band
Multi SSID (ez ugye külön tűzfalazható OpenWRT alól? - a kínai kütyüknek )
USB - pendrivenakHatótáv kevésbé számít, nem nagy a lakás.
Archer C5-C50 - C6-C60 vonalat néztem az itteni ajánlások alapján, de elég furcsa, mert úgy látom hogy 10/100-asok is vannak még. Ez tényleg így van, vagy csak elírás?
A C7 sajnos átlépi a lelki 15-20k határt. Az A5 és AC1200 típusokba belekavarodtam.
Ti mit ajánlanátok?
Köszi előre is!Soha ne szállj vitába ostoba emberrel...lehúz a saját szintjére és megver rutinból.
-
OnLy16
tag
válasz Intruder2k5 #16713 üzenetére
igen ez a dyndns is megfordult a fejemben, csak nem tudtam pontosan hogy mukodik. eddig csak otthoni webserverre hasznaltam amig nem vettunk tarhelyet
koszi a segitseget
Soha ne szállj vitába ostoba emberrel...lehúz a saját szintjére és megver rutinból.
-
OnLy16
tag
sziasztok
azon gondolkoztam hogy lehetseges e halozaton kivuli geprol elerni a routert dinamikus ip eseten. vnc kliens jo lehet viszont ahhoz be kell hogy kapcsolva legyen a gep. esetleg van valami megoldas a router kozvetlen eleresere es konfiguralasara?
Soha ne szállj vitába ostoba emberrel...lehúz a saját szintjére és megver rutinból.
-
OnLy16
tag
válasz Sweet Lou 6 #16586 üzenetére
Én pont úgy hallottam hogy bivalyerős a 1043 wifije, és van hogy érdemes korlátozni hogy a játszótéren ne lehessen látni
-
OnLy16
tag
TP Link 1043 USB-jére rá lehet kötni egyszerre nyomtatót és NAS-t?
-
OnLy16
tag
Sziasztok!
Felmerült bennem az ötlet (és az igény) hogy hálózati merevlemezt (és lehet hogy későbbiekben nyomtatót is) kössek az itthoni hálóba. A kérdésem az lenne, hogy milyen olcsó routert tudnátok ajánlani a célra. 500GB 3.5" vinyót terveznék közvetlenül a routerbe kötni USBvel.
Fontos emellett hogy wifis legyen (nem muszáj "n"-esnek lennie)
Lehet hogy olcsóbban kijövök ha veszek egy egyszerű NAS-t?
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest