Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz K1LLMy53Lf #74832 üzenetére
nem gondolom hanem tudom mivel 4 azaz 4darab ASUS routert teszteltem végig tavaly nyár óta
AC66U B1 8hónapig aztán eladtam a sz*r Broadcom proci miatt ami fűtött mint a kazán
de nem szerette a gigás torrentezést
aztán AC58U ami 4magos qualcomm procis sajnos abban sem volt HWNAT
aztán AC57U ami Mediatek MIPS procis valódi HWNAT-al röhögve vitte 900+ megabites torrent letöltés mellett a 150-200megabites torrent feltöltés mellett a böngészést
most meg AC65P van amiben ugyanez a proci van csak 128MB Flash meg 256MB RAM
és wave2 MU-MIMO wifi ami miatt még az AC wifi is jobban hasít mint a Broadcom wifi vezérlő23ezer volt de a 15ezres AC57U is bőségesen tudott mindent
a router wifije meg annyira erős hogy 1antennás AC-n LG G4 telóra mértem AC57U-val 270-280megabitet
AC65P meg AC58U-val meg 305-310megabitet
BETONSTABILANsok sikert a 65ezres TP-hez
nálam a TP kiesik mivel csak egy 80MHz blokkot enged 5GHz-en használni[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PSP játékok vegyesen
- Nikon Z 24-70mm f2.8 S Milc Objektív 2024.06. havi Foroplus-os vásárlás még 2,5 év garanciával 24-70
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 128GB//256GB - 2 év Samsung garancia
- Újszerű laptop 4G LTE kártya Huawei ME906s típusú WWAN kártya Lenovo Thinkpad 6. generációhoz
- PlayStation 3 játékok vegyesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest