- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz jerry311 #105062 üzenetére
Nem értem, h miért kell nekem az utolsó 2 sort ismételten elolvasni, értem, h full lutri az egész, mert a hálózattól függ.
Csak kértem, h ha elsőkézből van tudomásod egy olyan típusról, ami 2 kismegszakítón keresztül is hozta a 600Mbps-t, akkor írjad meg a pontos típusát, hátha valakinek jól jön.
Emellett találtam egy magyar videót, aki kipróbálta a TL-PA7017-et, gondoltam megosztom, h az a típus még egymás mellé dugva sem hozta a marketinget. Ha valaki rákeres, akkor legalább talál egy tesztet róla.
Értem, h ajánlható a powerline, de konkrét típus ajánlásával többre mennek az emberek, addig ez így egy nesze semmi fogd meg jól.
[ Szerkesztve ]
How Bad Do You Want It?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garmin Fenix 7 Solar Saphire
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Minolta 70-200 f2.8+ La-ea3 adapter