- Open Broadcaster Software OBS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- eBay
- Crypto Trade
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmate91
csendes tag
Helló!
Van ingyenes alternatívája a Autorun Pro Enterprise II programnak?
(személyre szabható, hordozható fájlkezelő program)
Köszönöm a segítséget! -
hmate91
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek! Megoldva a probléma
-
hmate91
csendes tag
Zone, sajnos az a program nem tudott swf fájlba konvertálni, hiába írta
Cigam, kicsit gyengék ezek a programok megoldásai, alig lehet forgatni, mozgatni a dolgot szerintem. Köszönöm azért!
Találtam egy magyar srác által készített 3d konvertert, ami rengeteg formátumba tudja exportálni a .3ds -em kivéve swf-beMilyen formátumot lehet honlapokon használni még, amihez egy nem túl bonyolult kóddal berakhatom és forgathatom az objektumot majd és remélhetőleg más is?
[ Szerkesztve ]
-
hmate91
csendes tag
Nekem olyan megoldás kéne, hogy a .3ds (vagy .dae) fájlomat átformázzam úgy, hogy azt honlapra fel tudjam tölteni és forgatható maradjon. Sajnos a program (ami 500$) amivel csinálom a képekből a 3D objektumokat nem tudja swf-be exportálni, ami nekem Szerintem a legjobb lenne. A gyártónak is írtam már, ő ajánlott egy 1500$-os programjukat "kiegészítőként". Esetleg van más megoldás a problémámra, mert teljesen analfabéta vagyok ebben a témában...
-
hmate91
csendes tag
.3ds fájlt mivel tudok átkonvertálni swf- be?
-
hmate91
csendes tag
Csináltam egy objektumot, amit teljesen körbe, föl-le lehet forgatni és szeretném majd a honlapomra feltölteni.
A gondom: exportálni tudom a fájlt: .wrl, .wrz, .3ds, dae formátumokba, amit át kéne alakítani olyan formátumba, hogy én azt tudjam használni. A kérdésem az lenne, van-e ingyenes program, ami átkonvertálja nekem és ha van, akkor milyen formátumot érdemes használnom a későbbiekben? (ha jól tudom az swf -et nem szereti a mozzila ugye? sajnos nekem a legtöbb látogatom mozzilát használ így ha lehet azzal kompatibilis lenne a jó megoldás)
ezer hála a válaszokért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest