- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Programozás topic
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Mozilla Firefox
- Milyen routert?
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetete1
senior tag
Ha egy winchesterhibát a chkdsk nem tud kijavítani mi a teendő? Csak formázás segíthet, vagy már az sem?
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
Melyik az a program, amivel DVD-ről visszanyerhető a rajta szereplő adatok, elfelejtettem a nevét....
Nem akarja beolvasni a DVD-t (csak egyet) a gépem DVD meghajtója, de mással sem olvashatö (alkoholra sem reagál)...
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
Élő adásból (rádió) hogyan lehet felvenni. Emlékeim szerint valami streamer program volt. Aki tud segítsen.
-
Tetete1
senior tag
Webrádiót szeretnék feltenni, milyen ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!