-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daddy9
tag
Sziasztok!
Ehhez a feladathoz keresek programot / szkriptet vagy valami használhatót:
Adottak a D:\ meghajtó különböző mappáiban az elmúlt 12 órában létrehozott vagy módosított fájlok.
Ezeket szeretném az E:\ meghajtó adott könyvtárába másolni úgy, hogy a mappaszerkezetet is másolja vele.Google segítségével odáig jutottam, hogy robocopy, RichCopy,TeraCopy hármas valamelyike megoldja nekem. Az utolsó kettővel próbálkoztam és a RichCopy-val el is jutottam odáig, hogy csak a friss fájljaimat másolta át a program egy adott mappából, te több mappa mélységből már nem tudta ezt elvégezni. A másik problémám ezzel az volt, hogy minden nap be kell állítani neki egy adott időpontot, tehát én nem tudtam megadni neki dinamikusan az "elmúlt 12 óra" feltételt. A programot minden munkanap végén lefuttatnám.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest