- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Azért vigyázat, mert (ugyan itt írja) FAT-ra formázott kell, és újraformázza a bedugás és a reboot után, így célszerü üresnek lenni és csak egy partició lehet rajta!
Közben rájöttem, olvasgatva az előző oldalon egy ffpboot.log fájlt, zyxel függő is, de mindenképpen NAS függő minden.
És még valamire figyelmeztet: "When no telnet daemon is started, wait at least 30 minutes before switching off the box, or removing the stick" -
hamikike
tag
Folytatva (mert elbambultam)
Belső HHD-re is lehet, de itt már bűvészkedni kell és itt a továbbiakat már nem értem, illetve nem tudom hogyan kell módosítani az alábbi fájlokat:
"FFP on the harddisk"
"usb_key_func.sh will test all mountpoint for the existance of a executable ffproot/after_booting.sh, and execute the first found. So when you want to install FFP on the harddisk, create a share ffproot, and put after_booting.sh and rootfs.tgz in it." -
Alex91
félisten
-
Zamery
senior tag
Nos, elérkeztünk a tesztelés második napjához!
Szóval 10 torrentes limit: szerintem nincs ilyen, linkelek egy képet ha megszámolod éppen 11 torrent töltődik.
Erőforrás igényes-e a dolog: igen minél több torrent megy annál inkább, most éppen 54-84% között mozog a proci terhelése.
USB vinyó: működik a dolog, most éppen egy Hitachi 30GB-os külső vinyóról megy a dolog és erre is tölt le. Arra is rájöttem hogyan lehet neki letöltési könyvtárat megadni, bár csak azon az adathordozón tudom ezt megtenni amelyiken fut.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/zamery/
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest