- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Arch Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
Mar majdnem eldontottem, 99% , miutan vegigolvastam a legutobbi ~2000 hsz't ,, hogy veszek egy ZyXEL NSA325-t. ... mert ugy irtatok felole hogy boven eleg egy HomeUsernek..
Nade ,, miutan ratalaltam
es atneztem a Synology DSM live DEMO-t ,,
itt : http://demo.synology.com:5000/webman/index.cgiaaaaa...hat ez valami Uber Brutal Total Menyorszag ! ! !
>>> Ez egy komplett Oprendszer.
>a zyxel 'Sparta'-i Admin interface-hoz kepest .... szvsz. Eg es Fold, => leirhatatlan ....
ugyhogy Synology forever ! !!!!!
-Mar csak azon agyalok hogy : DS112+ vagy a sokkal dragabb DS213+ ? ?
az iras olvasas sebesseg erdekel.. Mit szoltok melyik legyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest