Hirdetés
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz KaiotEch #15334 üzenetére
Én is számolgattam mostanában ugyan ezt. Azt még hozzátenném, hogy ezek a panel, vagy pico tápok annyira noname jellegűek nekem (legalábbis amiket eddig, a vállalható ársáv körül találtam), hogy simán venném inkább a lapból a DC-s verziót. Plusz ram, plusz kocakatáp, és nincs az a ház ami kicsi is, bele is fér ami kell és legalább fele annyira jól néz ki, mint egy Syno 215j. Oké, erősebb lenne sokkal, jó móka lenne összerakni, meg bővíthető, de amire nekem kelleni fog arra meg a Syno is elég lesz. Ott meg a szoftver kulcsra kész, stb. Szóval hosszú agonizálás után eldöntöttem, hogy az első NAS-om egy Syno 215j lesz. Asszony is jobban megtűrné a fehér szekrényen, mint egy olcsó fekete Zyxel-t
Mondjuk most néztem, a PCX-en az Asrock Q1900DC most 32,5K helyett csak 28,5K... Rezeg a léc.
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- ASUS ROG Ally
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Teclast Tablet Topic
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest