- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Facebook és Messenger
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen routert?
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sweet.tv - internetes TV
- Router gondok
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz VanAzAPénz #141137 üzenetére
Azokat sztem utolsó utánikét érdemes választani, ha muszáj venni de sehol máshol nincs.
4264adam: nem értel hogy lehetne.... 2 különböző gyártó, különböző panel típus, méret és méretarány. [link]
Bl@tty: egy jó teszt a AOC AG346UCD monitorról:'Alacsony árfekvése ellenére az AOC Agon Pro AG346UCD kiváló minőségű benyomást kelt, és ergonómiai szempontból is meggyőző (döntés, elforgatás és magasságállítás). A PC Monitors szerint a QD-OLED panel nem mutat semmilyen figyelemre méltó fekete zúzódást (azaz elfulladt árnyékrészleteket). A szöveg színezési problémája csekély, de ez a felhasználótól függően változhat.'
[ Szerkesztve ]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
aginor
veterán
válasz VanAzAPénz #140072 üzenetére
Ahogy írták, minden gyártónak megvannak a technológiái s beégésre, amik közvetlenül a két darab panelgyártótól erednek, tehát adott paneltípuson belül -ha rendben működnek akkor- nincs nagy különbség a hatékonyságuk között. Ami még érdekes lehet ilyen téren, az az adott típus hűtése (ami a beégés egyik központi oka). A Samsung gen3-as gyári modelljei pl. hőcsöves hűtéssel, míg az Asus modelljei elvileg növelt hűtőbordákkal operálnak, stb. Ellenpélda lehet a Giga Q2-ese, ami minden paraméterében megegyezik a Q3-mmal, azt leszámítva, hogy kb. fél kilóval könnyebb. Ugyan nem láttam szétszedve őket, de logikus következtetés, hogy vagy az anyaghasználat, vagy a hűtés lehet ennek az oka (mondjuk erre is 3év gari van a beégésre is, úgyhogy végsősoron mindegy).
A lényeg, hogy minden a használatot jelentősen nem módosító védelmet be kell kapcsolni, oszt jól van.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
sztivo
Topikgazda
válasz VanAzAPénz #140070 üzenetére
Én is az OLED-ed mondanám, de még mindig nem tudjuk a felbontást, 32"-n 4K van, viszont max 300k-ért inkább 27" 1440p.
Még van két 27" 1440p TN modell, ami kapható 140k-ért, gondolom fps-re kell jobban.
Asus PG278QE - foramax
Asus VG27BQ- magicsystem. -
MODERÁTOR
válasz VanAzAPénz #140072 üzenetére
Mindegyik modellben van oled care. Sarkok sötétítése, pixel shifting, automata fényerőszabályozás, kinek mi kell.
Amúgy meg beállítod a képernyőkímélőt 2 percre és nincs gond.Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
MODERÁTOR
válasz VanAzAPénz #140070 üzenetére
300k-ért nem kérdés az oled sztem
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
sztivo
Topikgazda
válasz VanAzAPénz #140068 üzenetére
Szia!
A 144 Hz-es TN-ed sem lesz valójában 1 ms, hanem több. Talán a 360 Hz-es Zowie van 3 alatt, de a 240 Hz-es változata is inkább a 4 felé hajaz (3.6 talán?).
TN kb már nem létezik, nagyobb képátlóval pedig még ritkább, 32"-ban már nem is tudok.
Felbontás, ár stb?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest