- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PR-Telecom
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Na végre valakitől egy kifejtős válasz.
Amúgy beszéltem mással is aki szintén most vett ugyanilyen terméket és pont ugyanolyan mértékű a glow és kb akkora. Természetesen én is tudtam hogy ez létezik, természetesen már többször végigolvastam a topik első hsz-ét és linkjeit is, tehát nem ért váratlanul a dolog. Itt az iménti hosszabb kifejtős hsz-emet nem azért írtam, hogy megrökönyödésemnek adjak hangot és kisírjam magam, hanem tájékoztatni akartam a vásárlás előtt lévőket saját véleményemről. Ők elolvassák mások véleményét is a témában, meg az enyémet is, és kialakítanak maguknak egy képet, látni fogják hogy valakit ez jobban zavar, valakit kevésbé, belegondolnak belevágnak e.De ugye hiába olvastam erről az ips betegségről, azért megélni rosszabb.
Akkor azt mondod a fejlettebb ips panelok is képesek erre a hibára. Ezt nem tudtam.
Ez a benq továbbra is izgatja a fantáziámat, lehet megérne egy 8napozást. (ami a gyakorlatban 30 nap ugye. ) Addig meg is zavarodnék mondjuk ha így folytatom.
A végén még szégyenszemre a Dell-nél kötnék ki.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Garis! Samsung Odyssey G3 27" 180HZ Gamer monitor!
- HP Z24i G2 /24 inch/FHD/IPS/1920 1200
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Iproda 18.5 hüvelykes hordozható monitor 1920x1080P 120Hz FHD hordozható monitor laptopokhoz és PS5
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest