Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz AxBattler #102010 üzenetére

    No, akkor én elmondom okulásként, talán másoknak is hasznos lehet. A történet 2017 novemberében kezdődött, amikor egy Vörös péntek-i akcióban vettem a Media Marktban ezt a monitort [link] . Amikor megkaptam a számlát, és a gar jegyet, nekem is azonnal feltűnt, hogy azon csak 2 év gari van, holott 5 évvel vásároltam.
    Itt kezdődött a levelezgetésem, érdemes a dátumokat is figyelni. Első levelem az MM-nek ment, mivel ott vásároltam, erre jött egy válasz onnan, majd ezt tovább küldtem az Acernek:

    Azután havonta telefonálgatás, levelezés az Acernek, de több mint fél év elteltével az Acer nyilvántartásában továbbra is csak a 2 év garancia szerepelt.
    2018 júniusában már tele volt a legnemesebbik szervem :D ezzel az egésszel, és ezt írtam nekik:

    Megjegyzem, hogy ténylegesen a fogyasztó védelemhez fordultam volna, ha a levelemet követően, nem hívtak volna fel személyesen telefonon, és letették a nagy esküt, hogy most már aztán tényleg, de isten bizony.
    Figyelem, 2018 november 15-én!!! kaptam meg azt az értesítést, mellékelve a kiterjesztett garancia dokumentum másolatát, hogy ténylegesen bejegyzésre került az 5 év garancia.

    Szóval, én azt javaslom, hogy mindenki alaposan nézzen utána, ha ilyen 5 éves garis monitort vesz, nehogy 2 év elteltével jöjjön majd a pofáraesés.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák