Hirdetés
-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
Sziasztok!
Okostelefon mellett akartam egy nyomógombos készüléket csak telefonálásra, ezzel kapcsolatos tapasztalatomat osztanám meg:
Elsőkörben egy NOKIA 150(2020)-t vásároltam, amellyel alapvetően nem volt gond, de nagyon fapad. Ami legjobban nem tetszett az a képernyő, ha csak egy picit nem szemből néztem, már rögtön torzultak a színek. Ami hiányzott a normális bluetooth, hogy a telefon kapcsolódjon az autóhoz, kihangosítóhoz, a 4 db. gyári csengőhang is elég karcsú. Ez a telefon tényleg csak azoknak ajánlható, aki elérhető akar lenni, de semmi egyéb.
Ezután lett a NOKIA 225 4G, ez már teljesen ajánlható. Bluetooth jól működik, megbízhatóan kapcsolódik az autóhoz, nem dobja el, sokkal pörgösebb a rendszer, van elegendő csengőhang. 4G-n viszont hamarabb merül, de 2G-n ez is teljesen jó bírja és a hangminőség is kielégítő. Ami nem tetszik, hogy hosszan nyomva a kettős keresztet nem lehet lehalkítani, ami a NOKIA 150-nél működött. SMS kezelése viszont sokkal jobb, mint a 150-nek. Csináltam egy szoftverfrissítést, így híváskor, már a hívófél nevét írja nagy betüvel. Eddig hibát nem tapasztaltam a készülékkel, én 20eFt. alatt jutottam hozzá, ennyiért teljesen ajánlható. Örülök, hogy nem egy féltéglát kell hurcolgatni, ha megyek valahová[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Külpolitika
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Interactive Brokers társalgó