-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Nem az, hogy gyenge, hanem tényleg nem egy kategória...k850 egy fotós mobiltelefon(bár ha jól tudom videóban is elég gyenge, meg a kamera sem a legjobb benne), az n82/n79 pedig fotós okostelefon. Nekem pl. fontos, hogy legyen benne wifi, dokumentumkezelés, esetleg GPS...
Sebaj Fóbiás: igaz, hogy nem mai darab, de egy omnia is elég lehet neked Vagy egy spica esetleg? Omniához átalakítós füles van, szóval a 3.5jack sem gond...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Danny750
őstag
Nem gyenge nézdd meg az esato-n a képeket! Sokkal zajosabb a nokiák képe! A xenonja talán az N82-nek a leherősebb!
Picur220:Sztem egyáltalán nincs jobb anyagnól a Nokia! Csúszós műanyag az egész és a gomboknak alig van nyomáspontjuk! A kedvenc Nokiám az N79 ,de a gyenge kontrasztú ,rossz betekintésű szögű kijelzővel nem lehet megbarátkozni! (sonyk után nagyon zavaró)
Igen egyformával! (fülesen nincs nagy különbség ,de kihangosítva sokkal jobb a K850i alapból is ,moddoltan meg mégjobban)XD[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest