-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
"5800 és bár ahogy hallottuk kaki"
Akinek ez a telo "kaki" az vegyen BB,iPhonet 3x annyiért Ár/tudás/minőség arányba bőven jó vétel.Amugy nekem ez a fényképező téma tetszik nincs benne xenon de komolyan ez nem arra készült hogy tájképeket csinálj vele amire kell hogy valamit megörökíts hirtelenjében arra tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Egyáltalán nem viszi. Akkor hasonlítsunk - az Se-t kihagyom mert nem egy súlycsoport.
Koncentráljunk inkább az LG-re és a HTC-re.A HTC-be van egy elég jó op rendszer az úgynevezett Windows Mobile 6 Professional, ami ugye a Pocket PC Phone Edition vonal legújabb tagja. Az LG egy zárt rendszer tehát nem lehet egyéb programokkal bővíteni. A HTC támogatja a HSDPA-t és a HSUPA-t, tartalmaz egy ARM11-es alkalmazásfuttató processzort, lehetővé teszi akár 6 megapixeles fényképek vagy VGA felbontású mozgóképek rögzítését, tartalmaz 3D gyorsítót. Az LG a létező összes európai hálózati szabványt ismeri a GPRS-től a 7,2 Mbit/s sebességű HSDPA-ig bezárólag.
....és még lehetne folytatni a felsorolást, összehasonlítást de mivel két külön egyéniségről beszélünk így nem fogunk dűlőre jutni. Úgy is a pénztárcánk és a szükséglet mondja majd meg melyiket választjuk...
UI.: Az S5230-ról meg most itt ne beszéljünk mert az meg fényévekkel különbözik ezektől.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
azazell0
csendes tag
Komolyabban egy kicsit, szerintem neked kellene jobban tisztába rakni magaddal, hogy mit is szeretnél, vagy mennyiért!
Abszolút igazad van, de vedd figyelembe, hogy csak kicsit több, mint egy éve van mobilom egyáltalán, egy évtizedig meg nem volt Szóval talán érthető a tájékozatlanságom.
Nem is írtam azt, hogy valóban el szeretném költeni mind a 70k-t, nekem a lényeg az ár-teljesítmény arány. Ennek megállapításában szeretnék a szekértelmetekre hagyatkozni.
---
Köszönöm az eddigi válaszokat, az E51-et és az Samsung i7110-t megnézem. Ha valaki még tud javasolni más modellt, ne fogja vissza magát.
-
Sly Bp.
addikt
Szerintem már a Samsung a drágább kategóriában egy ideje átvette a vezetést! Lásd N79 és N82-re egy i7110, N95, N95 8GB, N96 és N86-ra az i8510 innov8 (ezzel csak az N86 veszi fel a versenyt, és az N97, N97 Mini-re itt az i8910 Omnia HD! Csak a Nokia 1 tudást többször felöltöztet és kiadja mintha valami nagy hűha lenne! De a Nokia-t megvédve az E és a luxus szériában még nincs vetélytársuk nagyon!
-
picur220
veterán
-
Ricardo
titán
nem mindenki maximalista a kütyük terén. Ha nem zavarja a rossz anyaghasználat (bár azt olvasom hogy nem recseg/ropog az összes), akkor megfelelő lehet a számára.
Elképzelem:
-Kicsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim vegyük meg, tök szééééép.
-Dehogy vesszük, ez egy sz@r.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Én is E71-et vettem volna
Nem a 240X320-al van a gond, hanem a fizikai mérettel. Az E51 2-es kijelzővel rendelkezik, oda minek nagyobb felbontás? Még a 2,4-re is bőven elég. Ha 480X640 lett volna a felbontás akkor is vakarhatod a fejed egy 2-es kijelző esetén.
Szerk: Várom a tapasztalatokat az Excel kezeléséről. Nagyobb kijelző jobb láthatóság, de kezelni érdekes lesz csak érintő felületet használva
[ Szerkesztve ]
-
Roxy88
csendes tag
Összefoglalva egy nagyon szerethtő telefon kézbepasszol nincs lerontva T-és szovt.-al a cserélhető hátlap nem olyan könnyű de praktikus hangulathoz illő. A menüje nagyon jól van kialakítva,a kamerája átlagos kicsit karzolódik de halványan(ettől ne félj). Az én véleményem nagyon jó telefon és nagyon személyreszabható. Amellett kifejezetten ajánlom a párodnak!
Ja és ha egyszer veszel egy Samut ez nem múlik el(rosszabb mint a H1N1 )
-
cLeanLess
tag
Nem, ez betegség.
De komolyra fordítva a szót, vegyél i8910HD-t, az nagyon jó képeket csinál.
Vagy veszel egy kompakt gépet,meg egy jó telót 40ért, és ugyanott vagy, csak két használható géped van egy rossz helyett....Amúgy ha satio vs. pixon12 dilemmád van és nem tudsz mit kezdeni, hát akkor ,hogyismondjam, kívülről inkább satio, belülről inkább pixon....
Döntsd el h neked mi a fontosabb...."Simplicity is the ultimate sophistication."
-
-
zack
nagyúr
Ez kérdés? Satio-t venném minden gyerekbetegségével együtt. Újabb, és biztos dögivel jönnek majd rá a friss szoftok, amitől sokat javulhat.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Gran Turismo
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Eladó EVOLVEO EasyPhone XR piros színben, vadonat új készülék, fólia is rajta
- Nokia 6300 (ezüst)
- új Nokia mobiltelefon 2 év garanciával. Bp/Pest: ingyen házhozszállítás!
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest