-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz schulc99 #50203 üzenetére
schulc99 (#50203)
Nokia 215 van nekem és jó a hangminősége, de legalábbis megfelelően hangos. Fontos hogy beszéd közben ne nyomogasd a lefele mutató gombját mert azzal leveszi a hangot és elmenti az állapotot a következő beszélgetésig. Feljebb értelemszerűen a felfele gombbal tudod a hangerőt. Munkás telónak a 215 való mert a 230 hátlapja csúszik illetve nagyobb a képernyője (csak jobban meríti) és kényesebb a burkolata. Ha csak telefonálsz vele, és nem netezel vagy játszasz sosem fog lemerülni egy héten belül. Az ejtéseket szépen bírja. Nagy erőhatásra legfeljebb az aksi kiugrik belőle de egy pillanat alatt vissza lehet varázsolni. Szoftveresen hozza az elvárható szintet. Megjegyzem az Alcateleknél jobban. Az alcatel képes oylasmire hogy egy mp3 állományt egy nap lejátszik aztán egy hét múlva megmakacsolja magát
Térerőről nehéz beszélni mert sosem problémázott, igaz nem megyek túl "extrém" helyekre. Én 13-ért vettem, de megjegyzem ezt szerencsésebb országokban fele ennyiért adják.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz schulc99 #50203 üzenetére
Na igen, pedig ezeket a telefonokat pont ilyen szempontból kellene alaposan tesztelni.
Sajnos általában amikor akár más oldalakon tesztelnek ilyen hagyományos készüléket, ezek a dolgok kimaradnak a tesztelésből vagy csak felületesen vannak említve.
Egyébként majd amikor itt is letesztelik a készüléket, a tesztelőtől majd tudsz kérdezni. Tehát remélhetőleg nem kell azonnal visszaadniuk a készüléket és választ kapsz a kérdéseidre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Apple notebookok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Opel topik
- További aktív témák...