- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Bitcoin topic
-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
outdoor
aktív tag
válasz Ivy.4.Ever #50691 üzenetére
Milyen mobilt vegyek, ha szeretnék
- wifit
- dual sim
- és mellette micro sdA Nokia 215 ideális lenne wifivel.
A proper digital assistant could be my best friend
-
quailstorm
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50671 üzenetére
Azért egy P3 XP-vel vagy W7-tel, Linuxszal sokkal sokkal többet tud, legfrissebb firefox is elindul, ha van 512RAM legalább meg idő akkor kb bármi betölt.
Régi POP3/IMAP klienseket amúgy is tiltja a google, külön kell engedélyezni mert nem biztonságos, azok manapság kb csak szöveges mailre jók feature phoneon. Nokiás gyári klienst viszont egyet se ismerek, azt se tudom van-e, Sonys voltam.
gmail WAP szerűen jelenik meg, szöveget olvasni lehet vele ha muszáj
a gyári Nokia browser nem tudom megy-e még, nem volt buta, XHTML-t tudott, de ha köztes szerveren ment át akkor már nem megy
Opera Mini Java-s viszont 515-re bármikor telepíthető, egyszerűbb siteokat tuti visz.Gondolom ezt azért írták mert lelőtték az Xpress szervereit. S40v3-tól V6-ig viszont jó az Opera 6-7 is, lehet a 8 is, már ha van RAM. 6300-on 1MB van ott lehet csak v5-v6 megy szépen. Sonykon biztos jól megy a legújabb. Kínaiakat nem tudom. Ha azt írják S30+-on megy akkor csak megy.
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
válasz Ivy.4.Ever #50634 üzenetére
Névjegyzéken belül: Rámegyek egy névre, opciók, gyorshívások, módosítás. Nálam a 2; 3; 4; 7; 8; 9 számhoz automatikusan rendelt hozzá névjegyeket. 5, 6 üresen áll. Ez valami bug lehet.
.
-
Troy.
addikt
válasz Ivy.4.Ever #50634 üzenetére
Köszi, a hangerőszabályzót nem ismertem! Így már nem is olyan halk.
.
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz Ivy.4.Ever #50492 üzenetére
sztem te nem olvasod/értelmezed, amit írok...
"korrekt mp3 lejátszó (id3 alapján szépen berendszerezve... az új gombos nokiják egész jók lennének, volt is 1 nekem (ha minden igaz a 130as), cs a zenelejátszó rész nagggyon gyász..."
de a kedvedért kifejtem: megvettem ezelőtt egy évvel, mert akkor is olyan munkaköröm volt, ahol ez kellett 'melós' telónak (és akkor is kellett (vna) bele egy normális mp3 lejátszó, de nem volt... ), és most is hasonló célokra kell(ene)! -
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz Ivy.4.Ever #50490 üzenetére
azt gondoltam, h ez evidens, h szeretném e két ritkán használt funkciót egy készülékben letudni...
használtból mit, milyen típust javasolsz? nem túl régit... -
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz Ivy.4.Ever #50488 üzenetére
de azért kéne a teló funkció is... mindkét funkció cs esetenként lenne használva, akkor viszont nagyon hasznos lenne!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50388 üzenetére
3G-s MTK-s ütésálló csoda volt már wifi hotspot funkcióval a mobilarenánál is, lehet pont Evolveo. De az nem lesz gyors.
Egyébként Mi-Fi router évszázadok óta létezik ilyen célra.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Ivy.4.Ever #50365 üzenetére
Kétszer ejtettem le kőre a Sony Xperia E4-et legalább másfél méter magasról, és semmi baja nem lett, pedig még csak nem is strapateló. Többen is hasonló tapasztalatról számoltak be, az az okosteló jól bírja, de nyilván nem elpusztíthatatlan az sem.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50368 üzenetére
19 ezer Ft nem szükséglet kielégítése. A Samsung 1080-ra még rámondom hogy annyiért lehet borzalmasan pocsék. De majd 20-ért mikor annyiért igen korrekt új okostelefont lehetett venni az elmúlt 1,5 évben többször is ITTHON BOLTBAN, akkor az mondom rablás.
(#50367) SvenOlam: Nincs szerintem. Viszont a platform hasonló az S30+ Nokiákhoz nagyon. Nem pont az a SoC de majdnem.
Itt anyaghiba lehet meg a hanggal probléma, amúgy ugyanazt tudja. -
quailstorm
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50365 üzenetére
Nem mintha a nagyon ajánlott S30+ nem ugyanott vagy még rosszabb helyen készülne arra az 5 percre míg hazaviszed.
Ébresztő!!! Az az S30+ elejétől a végéig egy nádkunyhós kínai fejlesztés amire ráhúztak egy néhai Nokia designt. -
quailstorm
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50359 üzenetére
Csoportokat én se használok, de a névjegyzék különböző bejegyzéseit meg a több számot a W810 óta igen.
PC sync a naptárhoz, az kell.
Ha jól emlékszek az S30+, főleg a korai S30+ (Nok 225) az kb annyit tudott telefonkönyv ügyben mint egy SIM kártya. Ami azért nem mindenkinek elég. -
quailstorm
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50354 üzenetére
Gondoltam hogy nem érted meg a hsz lényegét. Ez esetben tudom javasolni hogy vegyél pár száz s30+ telefont és abban fürödj. Ezzel társadalmilag is hasznos leszel, mert más nem tud venni.
Szerintem nem véletlen jött ide több tucat friss vásárló tajtékozva és üvöltve, hogy miezaszar. Akiknek csak annyit tudtunk írni, hogy miért nem nézte meg mit vesz. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Ivy.4.Ever #50354 üzenetére
A nagyon alap telefonkönyvnek szerinted nincsen köze a telefonáláshoz?
Szervező, naptár, ma már nem alapfunkciók?
Egyébként számít még a kezelhetőség és testreszabhatóság is, hiába csak telefonálásra használsz egy készüléket.
Nem igazán követem az S30+ fejlődését, de elég volt olvasni a felhasználói véleményeket.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50351 üzenetére
Normális névjegyzéket és menüt mindenképp.
Ennyi pénzért anno S40v3-S40v6 ment. Szervező, naptár, PC sync, BT füles, normális MP3 lejátszó, TEKERÉS, elég komoly Java, böngésző, sok bejegyzéses telefonkönyv.
Nem egy minden ponton megnyesett kula. Ja és még témák is voltak.Gyári állapotban tökéletes volt 1.0-ás usernek, pár modellen még a régi szalagos menüt is elő lehetett hozni nem csak a gridest. Most meg már a grid alá sincs kiírva mi az, találd ki a piszoknyi ikonból.
Én a büdös életben nem fogok újracsomagolt MTK-s fostaligát venni okostelefon áráért. Inkább gazdagítok egy neppert egy 6-8 éves telefonért.
-
Vladi
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50347 üzenetére
A samsung s5610 kb 27 000 a nokia 230 meg 19. Szó nincs kétszeres árról.
Ha a samu nem adja be az unalmast - 2 gép is a családban - akkor még 4-6 év lett volna benne.
(#50349) Fancy-boy:
Nokiánál 20 évig volt a menü - * a billzár. Samsungnál meg a * hosszan. Na most nokiánál már nem, mertcsak, mert 64 éves anyámnak meg tudnám tanítani. De nem, mertnem.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Ivy.4.Ever #50347 üzenetére
Pár évvel ezelőtt a 230 áráért azért jobb készüléket is lehetett vásárolni. Nagyobb volt a választék is.
Ráadásul a S30+ rendszer pont az alapfunkciókban hiányos. Tehát azoknak sem igazán megfelelő, akik csak telefonálásra használnak egy készüléket. -
Vladi
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50337 üzenetére
azt mondjátok meg, hogy ezeknél a nokiáknál hogy kell billentyűzárat csinálni?
il sole non sorge più ad Est!
-
MODERÁTOR
válasz Ivy.4.Ever #50339 üzenetére
Akkor volt kolléganő kifogta, mert a két év garancián belül kétszer volt kijelzőcsere.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Ivy.4.Ever #50337 üzenetére
Az inkább ne versenyezzen.
Amennyit visszavettünk, mert az érintőkijelző meghibásodott benne....Xiaomi 13T
-
scott_free
senior tag
válasz Ivy.4.Ever #50305 üzenetére
köszi!
végül a 2045 lesz, épp a nagyobb kijelző miatt.amúgy ezért kell új teló: A Vodafone letiltja a myPhone 3300-as mobilokat
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Ivy.4.Ever #50299 üzenetére
Mert tablettel macerás telefonálni ott, ahova csak egy kis telefont tudok vinni.
A "kis" telefon kell. Az nem kérdéses. A kérdés az, hogy vmi strapabíróbb okostelefon, vagy egy buta "nem kár érte" teló, ami küldi a mobilnetet egy tabletre.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Ivy.4.Ever #50297 üzenetére
Az oké, de készülék is kéne, mert én eddig nem találtam olyan egyszerű telefont, amivel gond és komoly veszteség nélkül lehetne továbbítani az internetet a táblagépnek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
félisten
válasz Ivy.4.Ever #50289 üzenetére
Oké, értem. 30k-t én sem adnék ki ilyenért. Akkor marad a 15-18k-s ársáv.
(#50290) ]n.balazs[
Igen, ugyanannyiért az S5610 jobban megéri, olcsóbban viszont a felújított modell is jó lehet.
Talán aprón érdemes lesz körülnéznem...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tvamos
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #50261 üzenetére
Koszi! Jol nez ki. Nem buntetem akkor azzal a Samsunggal. (Bar megerdemelne!)
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
schulc99
aktív tag
válasz Ivy.4.Ever #50241 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Úgy látom a series 30 nem igazán alkalmas munkatelefonnak. Már ami az én igényeimet illeti.
Olyan alapvető funkciókat vettek ki a rendszerből amik szerintem szükségesek ha két kártyás mobilra van szükségem.
Valószínű, hogy inkább keresek egy s40-es dual sim-es mobilt.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
válasz Ivy.4.Ever #50236 üzenetére
Köszönöm az infót.
Mindenféleképpen munkatelefonra lenne szükségem. Telefonálás, sms, kis zene.
Esetleg ezekre a dolgokra is tudnál válaszolni?-sms kézbesítési jelentéseket elmenti e mint a series 40
-rendelhető e nevekhez külön csengőhang
-létrehozhatóak e hívócsoprtok külön csengőhanggal
-Igaz e, hogy a beérkezett sms-eket egybe gyűjti és nem külön-külön aszerint hogy melyik számra érkezik az sms
-Igaz e, hogy használható bluetooth fülessel és autós bluetooth kihangosítóval isAz áron már nem lepődőm meg, a boltok között sincs árverseny.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest