- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz Aurig@ #73107 üzenetére
Nem érted mire gondolok nézd meg a fractal design s2 hazat. Ott úgy van hogy az elülső ventik és a tápot takaró lemezen nincs luk. A coolermaster h500p és h500m Ben sincs. Na en ilyen hazat keresek.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Paxker315
addikt
válasz Aurig@ #70807 üzenetére
Pontosan ezért ajánlottam még a procihutes topikban a FocusG Fractalt. 165 mm nagyon sok opciót kínál, nagyon szimpatikus az alaplap tálca mögötti férőhely, meg a 15-16 ezer forintos ár. A fortis 3/fractal focus G kombi kb 12+16 ezer forint (28 ezer), és nem lesz gondja proci hőmérséklettel.
-
Zοltta
senior tag
válasz Aurig@ #70000 üzenetére
Persze az is jó, de arra figyelj, hogy ott a szellőzést lekorlátozza az előlapi takaró rész ahol a rács előtt egy lap van persze, azt kitudod venni
A kisöccse a Pro Tg is jó és van odd helye is .
CM is nem tudom mire gondolt, mikor kitalálta ezt a vonalat.... Hogy egy bazi nagy reflektor jól fog kinézni az emberek szobájában ? ... nem tudom...
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz Aurig@ #69957 üzenetére
A Pro 5 már nincs forgalomban helyette ez van némi ránc felvarrással.
Szerintem teljesen jó ház , bár én egy H700-ra tervezek beújítani . Jókat mondanak a Cm új házairól, de azok a 20 centis ventilátorok , már túl extrémek ..( nekem )
Mellesleg ajánlom ezt az oldalt. [link] itt össze tudod rakni az álmaid konfigját ami jelzi ,ha valami nem kompatibilis és ki listázza a webshopok árait ( külföldi) és még hozzá az emberek által épített gépeket is megtudod nézni, hogy ki , mit hogyan építette meg ráadásul a jövőbeli házadat is megtalálhatod így ,hogy miképpen néz ki összerakva
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
r0b3r
senior tag
-
Crytek
nagyúr
válasz Aurig@ #55044 üzenetére
Köszönöm! De háznál számomra ez a 15 ezer feletti kategória a soha az életbe nem kategória.
Maradok a nagyon olcsó LCPOWER Pro 936B max teszek bele 2 ventillátort ahogy tesztben is tették.
Ezzel is túllövök a célon mert soha nem hűtöttem a házaimat semmivel.Next PC Upgrade: 2022
-
hdekakas
senior tag
válasz Aurig@ #44987 üzenetére
Köszöntem!
Akkor jó, hogy az utsó pillanatban inkább módosítottam. Így lehet hogy csak csütörtökön kapom meg, de legalább nem lesz gond. Ezt rendeltem, ez elvileg kisebb légszállítású (bár sosem tudni, mert a papír mindent elbír , kicsit sokallom a CM által ráírtat), de csak 20mm-s. Elvileg ez sem fér be 2mm híjjával, de ahogy tapasztaltam, inkább kicsit kisebb "max méretet" szoktak megadni, szóval rá lehet számítani. Meg Te is 20-25mm körül mérted.
Ha ez se fér be, akkor kénytelen leszek vízre váltani, de azt meg nem akarok.
A tetejére marad az eredeti terv, oda a 30mm-s Megaflow fog menni. -
hdekakas
senior tag
válasz Aurig@ #44983 üzenetére
Nem tudod megmérni?
Leveszed az oldallapot, kihúzol egy mérőszalagot feszesre, és meglátod, hogy mekkora hely maradt a mérőszalag és a porcihűtő tetejétől.
De most módosítottam a rendelésemet, inkbább egy 20mm vastagságú TT ventit rendeltem az oldalába. Az is necces ha 177mm, mert a cpu hűtő meg 159, elvileg 2mm-rel így sem fér be, de az már hátha. -
törölt tag
válasz Aurig@ #44149 üzenetére
Egy háznak a dokkja az egy sima SATA kábelen van bekötve az alaplapra, annak azt gondolom nem lehet köze a >2TB kezeléséhez.
Amennyiben egy külső dokkról van szó, ami esetleg USB-n csatlakozik a PC-re, na ott már külön a dokkoló egység kezeli a vinyót, tehát van hozzá köze. -
Aurig@
őstag
válasz Aurig@ #44147 üzenetére
Azért kérdezem, mert a külső dokkolóknál is van korlát. Hiába tudja az alaplap ill. a BIOS a 2TB vagy nagyobb méretű HDD-t kezelni, ha a dokkoló 1 esetleg 2 TB-ot támogat! Láttam olyan külső dokkolót is, ami CSAK 500 GB-ig kezeli a HDD-t, hiába volt rajta USB és eSTATA csatlakozó!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Ukrajnai háború
- Epson nyomtatók
- Sorozatok
- További aktív témák...