-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
halihó,
32 cm-es vga-hoz milyen házat ajánlanátok 15 ezer környékén?
-
Televan74
nagyúr
válasz Grave_444 #50793 üzenetére
Nálam 3db Fractal ventivel volt megspékelve.290 Tri-X jól bírta nálam a valley tesztet.Annyira nem rossz ház,csak én mindig jobbra vágyom.
Most amin agyalok az a RAIJINTEK AENEAS fehér vagy a SILVERSTONE SST-PS07W.Mindenbe beleugatok!!!
-
Shev acm7
tag
válasz Core2duo6600 #50789 üzenetére
Teljesen alap otthoni felhasználás, játékból is max a CS Source.
A WD Red már jó ideje megvan, jelenleg egy Sharkoon Rapid-Case-ben adattárol, de lehet h bekerül majd az új gépbe (a rendszer SSD-n lesz).ShellKretor: köszi, megnézem ezt is!
-
zarew
senior tag
válasz IntelKiller7 #50791 üzenetére
Ilyen !
A csatlakozója pedig olyan amilyet linkeltél anya.[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
-
Televan74
nagyúr
válasz kalozhun100 #50786 üzenetére
Leharcolt,hűtése épp hogy elmegy,plexi nemsokára kiesik,kábelmenedzsment sem egy hűha.Tehát megérett a cserére.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Házat keresek.CM N200-at le szeretném cserélni.
Kritériumok: m-ATX,elegáns,ne legyen kazán ház, ár :20.000 - 25.000 Ft.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Shev acm7
tag
válasz #98593280 #50604 üzenetére
Legutóbb egy Bitfenix Neos-t ajánlottál, most pontosítom a konfiggal kapcsolatos terveimet:
RAM: Corsair 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz CMZ4GX3M2A1600C9B
DVD: Samsung SH-224DB
MB: ASUS H81M-PLUS mATX
CPU: Intel Pentium Dual-Core G3220 3GHz LGA1150
SSD: A-Data Premier Pro SP900 128GB ASP900S3-128GM-C
Táp: FSP Hexa+ 400W
VGA nem lesz, nagyon max egy WD Red kerül be, szal alapvetően pici házat keresnék, ami nem hangos (ha jól gondolom, a gép önmagában sem fog sok hangot kiadni). Plusz elvárás talán csak annyi, hogy alsó tápos házat keresek, USB 3.0-s megoldással. A Neos tetszene, a CM N200 is, de néznék még más alternatívát is, lehetőség szerint 10e HUF alatt. Köszi! -
válasz marquuard #50780 üzenetére
ipon, merlin, sok helyen van S340. Vagy melyikre gondolsz?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz #98593280 #50777 üzenetére
Nem az enyémet árulom, gondolom az feltűnt. Írtam, h kicsit többe kerül, ott egy pár mondat róla.
Folyamatosan kötekedsz, mintha nemtudom mit követtem volna el.
Ha ennyire fáj, vagy annyira ide nem illő volt, akkor elnézést az olvasóktól és kérlek keresd meg a moderátorokat és töröltesd a hszeimet.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz #98593280 #50774 üzenetére
Csak 19k, de még mindig ezzel foglalkozol, érdemben nem segítettél neki.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
NZXT -vel csak egy bajom van.Nem gyárt mATX -s méretbe.
Mission Impossible:Elegáns,csendes,jól szellőző ház,USB3 -as,20.000Ft környékén.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
válasz #98593280 #50771 üzenetére
írtam, h picit több pénz... egy nagy pizza árával több kb... De gondolom még várja a javaslatokat, enyém csak egy volt.
-
válasz marquuard #50767 üzenetére
Parancsolj!
Picit több $, nincs ODD, de káprázatosan szép és igazán van benne anyag!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
marquuard
veterán
Üdv. 15e Ft körül milyen jobb anyaghasználatú ház ajánlott, amibe kiépíthető kereszthuzat?
PSN ID: marquuard
-
Tibroo
aktív tag
Nekem ez a típus van, Aerocool Vs-3,de nem tapasztaltam az általad leírtakat,ha jól látom egyforma az oldala mindkettőnek!
Azt javasolnám ha tudsz valahol öntapadós szivacsot szerezni akkor azzal megtudod oldani a rezonátciót!
A csavarok helyére keres egy kicsivel nagyobbat és hajts bele!Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
mcs
veterán
válasz Tibroo #50764 üzenetére
Alig néhányszor csavartam az egyik oldallap menetet, és pillanatok alatt kikopott úgy, hogy csavart nem találok olyat, ami feszesen belemegy. Pont ennek hála időnként idegesítően elkezd rezonálni a bal oldali és elülső lap, és le kell hajolnom a két lábánál fogva szorítgatnom valamelyiket, amíg el nem hallgat.
A hdd tartó műanyag lapokkal hasonló a helyzet...kicsit megcsavarod erősebben, és kopik.
Ez egy Strike-X One Advance.[ Szerkesztve ]
-
Tibroo
aktív tag
Nekem is van AeroCool házam,de nem mondanám,hogy"az anyaga valami botrány." lenne!
Persze,itt is a "Pénz" számít,hogy ki mennyit szán rá,van benne jó és van kevésbé jó.
Ugyan ezt elmondhatnám a Corsair házakról is.Én már találkoztam olyannal Corsairban,hogy visszakellet vinnem mert az alaplapi felfogató 6 szögletes stiftcsavarok menetei nem voltak menetelve.Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
drunkyboy
aktív tag
B.U.É.K!
-
Tibroo
aktív tag
B.U.É.K
Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
Sajna azt folyatófúrással nagyobbra kell fúrni és menetet vágni. B verzió -én ezt próbálnám- hogy kifúrod rendesen és bentre fémragasztóval felragasztasz egy anyát.
-
mcs
veterán
Tudnátok javasolni valami javítást kikopott csavarmenetre?
Néha de fölb*sz az Aerocool házam. Tök jól néz ki, tök jól szellőzik, de az anyaga valami botrány.
Sokszor alig tudom úgy visszarakni a ház oldallapját, hogy valamilyen módon ne rezonáljon be. -
sixpak
nagyúr
válasz Biluxzsolt #50753 üzenetére
Ha azt akarod hogy világítson, akkor mindenhova.
Az én házam is világít mint egy karácsonyfa, pedig csak 4 ledes venti van benn.Mennek is az apróra, ha megjön az új házam.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok! B.Ú.É.K.!
Zalman Z9 U3-ba szeretnék "több kék" ventit.
A hátsót érdemes lecserélni ledesre vagy inkább alulra vegyek egyet?
Esetleg a gyári intel procihűtő helyett valami kék ventis jobbat?(max 10e-ig)
Ha igen,akkor tudtok ajánlani pontos típust?"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
-
válasz sixpak #50748 üzenetére
Köszönöm!
Persze lemondással jár, nekem elég a 2 SSD + 2 HDD hely (bár lentre be lehet dobni még 1-2 cuccot kis mókolással). A nagy kivágás a tálcán és a hatalmas ablak megtetszett rögtön nekem is.
A Te "kis" házad se csúnya, nekem az már marha nagy, el sem tudom képzelni mire kellhet annyi HDD hely
A táp bentről jobb szűrőn át érkező luftot szív. Már beszereltem a pollenszűrőt, valami opelé... 1500 Ft körül van, 3 ventire pont jó. Ramses (predátoros és azundorítóalienes modjairól ismert) tanácsolta, jó cucc. Nekem már rég így van FD Core 3000-ben is, semmi baja. VGA ott nem fűt, meg jön rájuk előről a friss, tiszta luft. A lenti szűrők gagyik, macera visszarakni, nem lehet hozzáférni.Shellkretor: jajj, neszójábe! Vegyél Aerocool-t, az nem unalmas... Vagy Raidmaxot (jók ezek, csak itthon nem nagyon beszerezhetők)
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz ViZion #50747 üzenetére
Elképesztően szép ez a ház.
Amikor nézegettem a honlapjukat, azonnal megakadt rajta a szemem.
Megkockáztatom, hogy az egyik legszebb ház, amit láttam életemben.
Nekem a nagy méret fontosabb volt a design-nál, ezért maradtam ez mellett, de sajnos eleganciában a lába nyomába nem ér a tiédnek.Szerk.: én is gondolkodtam a táp beszerelésén. Most alulról szív.
Miért jobb, ha a házból szívja a levegőt?
Nem árt hosszú távon a tápnak, ha alapban meleg(ebb) levegőt szív?[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
válasz #98593280 #50741 üzenetére
Köszönjük uram, hasonló jókat Neked is, az amperszagot tartsd meg a saját HW-nek!
Nah, megérkezett az NZXT S340. Szép és olcsó ATX ház, ha valaki szemezett vele, itt a segítség. 20 k alatt nem sok ház ér fel a szépségével és a minőségével szerintem. NZXT házak amúgy jófélék, több tulajt megkerestem, kifaggattam.
Pár mondatot írok ide, később majd logouton lesz róla szó, ha átpakoltam -de ez még 1-2 hónap, lévén moddolni kell.
Elsőre: nehéz. Van benne anyag. Oldalak erősek, nem nyaklós. 1 mm-es lemez. A fényes fehér festés szép, ujjlenyomatot nem szedi. A matt fekete műanyag az elején (a fehér lap az fém!) már más tészta. Szépnek szép, de végighúzva rajta az ujjam, ott maradt a nyoma. Mindegy, ezt elvileg nem kell majd fogdosni. Teteje is fekete, képen rosszul mutat, asztalon nem rossz, a festés kifogástalan, ujjlenyomatot nem gyűjt. tetőn a bekapcs és reset gomb, 2× USB 3.0 (alaplapra dugós), hang mike, ennyi.
Ezt is kínai szakmunkások szerelték, légkulccsal szal. a bontáshoz kelleni fog egy csavarhúzó. A csavarok nem esnek ki, okos megoldás. Rengeteg pótcsavart adnak, kábelkötegelőt, etc.
FD Core3000 házamnál egyik probléma az volt, h alaplapot kivéve lehetett csak a CPU 4+4 pin tápcsatit átdugni. Itt erre gondoltak, a mobo felett van elég hely. Alaplapi tálcán hatalmas kivágás, mögötte 18 mm hely a kábelek rendezésére bőségesnek számít. Sok kis fül segíthet a kötegelésben. Az előlap levétele -inkább letépése- az FD házaknál is félelmetes, itt még durvábban tartják a pöckök. Az első szűrő korrekt, mágneses, könnyen takarítható. Magas lábakon áll, nekem nem tetszenek, sajnos nem csavaros, hanem szegecselt, így nehezebb a csere, de megoldom. Alsótápos. Táp alatti szűrő egy vicc, csakúgy, mint a legtöbb hasonló kategóriájú háznál.
Sajnos a tápot fordítva nem lehet szerelni, fent zárt az SSD tartó alatt (itt lesz az egyik moddolás, táp bentről kell szívjon). ODD hely nincs, aki ilyesmire vágyik, mást kell vennie. Gondolatban volt, h noti ODD-t belehekkelek, de annyit nem használom, hogy nekem megérje (van másik gép, ha mégis kell ODD).
Elvileg 2 HDD és 2 SSD hely van. Persze könnyedén lehet SSD tartót fabrikálni, HDD meg elég a 2 hely. Sajnos a front ventik pont HDD-re nem fújnak direktbe, nincs is hely oda ventit rakni, ezen is lehet változtatni kell, de hőfokokat nem tudok még, lehet nem lesz indokolt. 2 db 120-as alap venti jár hozzá, fekete-fehér. Nem volt még beüzemelve, szal. passz, h mit tudnak. A ház kompakt vízre készült. Nekem külső radim van, így a kivezetéseket meg kell oldani, de szerencsére van rá hely bőven... Jó és rossz is, hogy a legtöbb helyen szegecselt: egyrészt merev, erős, nem hinném, h rezegne. Viszont moddolni nehezebb, nem lehet variálni a HDD-SSD helyét igazán. Remélem segítettem
-
feco70
senior tag
Üdv! Érdeklődnék zalman r1 ről mikor lesz teszt. Vettem egyet, szerintem jól felszerelt csendes, de a kábeleket nagyon nehéz elpakolni. Meg sok a műanyag,kiváncsi lennék a hűtésére.
-
törölt tag
válasz trogerarc #50731 üzenetére
Erről a házról csak jókat tudnék mondani, leszámítva a hűtését, ami gyenge, de Neked arra jelen esetben nincs is szükséged. Mondjuk a Mugen 4 az 156,5 mm, a házba meg a honlap szerint 154 mm fér...
http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/silencio-550/ -
törölt tag
A honlapon fenn van:
Element: 480 x 210 x 525 mm
MS-I: 484.0 x 202.0 x 426.0 mm
Fentiekből azt gondolom látható, hogy az Element mélyebb és szélesebb is, kvázi tágasabb.
Teszi mondjuk mindezt úgy, hogy egy fikarcnyi kábel menedzsment nincs benne, na nem mintha az MS-I ebben jeleskedne... Szóval amennyiben a kérdésed arra vonatkozna, hogy melyiket ajánlanám, akkor egyiket sem, ha mindenképp csak ezen kettő közül lehet választani (lakatlan szigeten), akkor inkább az MS-I. -
törölt tag
válasz orangery23 #50734 üzenetére
Corsair Graphite Series 230T
ZALMAN Z11 Neo
XIGMATEK Alfar
ZALMAN MS800
Cooler Master N500 -
Sance231
csendes tag
Tiszteletem!
Kissé már öregedő gépemet szeretném új házba költöztetni, mert alapból is elég ócska a jelenlegi, na meg turbózni fogom a konfigot egy Gigabyte féle GTX 970 G1 Gaming csodával, ami már képek alapján is elég méretesnek tűnik a maga 3 Windforce ventijével:
[link]Egyáltalán nem értek a házakhoz, szóval help! Semmi extrára nincs igényem, mindössze az alap dolgokra:
- menjen bele az alaplap
- menjen bele a GPU
- legyen viszonylag tágas
- szellőzzön viszonylag jól
- lusta vagyok, szóval 1-2 elülső, közepesen gyors USB-nek mindig örülök
- legyen olcsó, kb. 15 000 ft max.Ami menne bele:
Alaplap: ASUS P8H61-M LX2/SI R3.0
CPU: i7 2600 3.4 ghz
GPU: Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 4 GB
Táp: Enermax ERPRO80+ 500W
Ram: 8 GB DDR3 (2x4 GB
Vinyó: Samsung SATA2 1000GB 7200rpm 32MB
1 db Wifi kártya (TP-LINK WN751ND)
1 db DVD meghajtó
A későbbiekben egy akármilyen SSDElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
orangery23
csendes tag
válasz oszkarfincs #50733 üzenetére
Sziasztok leszeretnem cserélni mostani házamat ( Elite knight)
Ami bele majd :
3770k
Maximum Gene v
R9 280x vaporx
Be quiet dark rock 3
A lényeg, hogy oldalt elől hátul alul ventis legyen, jól szellozon.
Annyira nem vagyok oda a letisztult formakert úgy, hogy jöhet bármi
Max 25 ezer -
oszkarfincs
aktív tag
Thermaltake Core V21-ről mi a véleményetek?
A mese szerint egész szépen variálható, függőleges és vízszintes alaplap elhelyezéssel, sok ventihellyel, porszűrővel. Ha kettőt veszel belőle, össze is építheted őket. :-)
NewEggen azt írják, hogy van helye a kábeleknek és csendes az első venti.
Itthon csak a bluechipnél látom egy huszasért, annyit nekem meg is érne.
Kérdés persze, hogy milyen lehet a hűtése, ezeknek az matxes kockáknak az szokott a gyengéje lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
válasz kalozhun100 #50729 üzenetére
-
trogerarc
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Cooler Master Silencio 550M házról? Ezeket az alkatrészeket tervezem rendelni és beletenni:
Asrock H97M PRO4
Intel Core i5-4590
Scythe Mugen 4 PCGH
Seasonic 650W SS-X650
Kingston 2x8GB DDR3 1600 MHz HyperX Fury Black
Western Digital 2TB 64MB SATA3 WD20EURX
Samsung 250GB EVO MZ-7TE250BW SSD
LG DVD íróFő szempont, hogy csendes legyen a gép. Ha valami nem működőképes, hálás lennék, ha most derülne ki, nem utólag kellene verni a fejemet a falba
Előre is köszi a segítséget.
-
Henk
veterán
válasz kalozhun100 #50721 üzenetére
Először is köszönöm. Kicsit meglepett mert nagyobbnak gondoltam, így nem is fog elférni amit akartam. Annyit még megtennél, hogy lemérnéd a tetőlap méreteit is?
-
pvpEU
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg Cooler Master cm690 ii advanced házam van immáron 3 éve. Elégedett vagyok vele, bár vannak benne kisebb hibák, de hol nincs. Gondolkozom hogy lecserélem cm 690 iii -ra, nagyon tetszik az is hogy kicsivel kisebb, praktikusabb az egész és nem mellesleg hogy van benne ablakos verzió ami imponáló. Letisztult formájú, minimalista házat szeretnék, jó hűtéssel. 2hhd és 1ssd-m van tehát nem kell felesleges pulsz hely nagyon. Szerintetek megéri lecserélni a házat, vagy pedig van valami ötletetek más fajtájú házra?Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pvpeu/index.html
-
válasz norbert1998 #50725 üzenetére
az igen... akkor tényleg kicsi
viszont amit nem szabad elfelejteni és ezzel az itteniek is egyet értenek velem, hogy az oldalsó ventiknek semmi hasznuk nincsen.
vagyis arra néha jók, hogy a légáramlást megtörjék vagy akadályozzák, inkább a felső és a hátsó, no meg az első amiket én fontosnak tartok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #50724 üzenetére
van vita, bőven. plusz, a házon kívül vannak a oldalsó ventik, mert olyan retardált megoldása van, hogyha teszek bele tápot, már nem is fér el benne
-
válasz norbert1998 #50723 üzenetére
jaja, nincs is azzal baj....
lényeg hogy benne van és működik rendben. de tény hogy kell egy nagyobb kuckó nekik, nehogy "összevesszenek" a házban hogy ki üljön az ablak mellé[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #50722 üzenetére
ugye milyen szép volt? csak az egyik 6 pines vga tápcsatit alig bírtam beleerőszakolni, annyira kicsi volt a hely neki
-
válasz norbert1998 #50720 üzenetére
hát igen, láttam
alsó táp már jó lenne főleg hogy annak "jobb" - szerintem - a levegőzése...
bár ezt sokan itt vitatják hogy a ház alól elég sok port szed fel a táp venti
és a kábel managment is jóü dolog, segítteti a szellőzést és szépen is néz ki"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #50719 üzenetére
most egy 5 ezer forintos m-tech flamingo van, teljesen jó, csak kicsit kicsi ennek a vga-nak és felsőtáps és nincs kábelmenedzsment
-
válasz norbert1998 #50718 üzenetére
persze értelek én téged maximálisan...
én sem szántam rá sokat anno, meg is bántam...
de az életben a vásárlásnak mindig a pénztárca szab határt...
itt ha visszaolvasol a zalman házakat szokták javasolni.
Z9 talán, de majd úgyis jön hamarosan a topik mondható UraIstene, és megmondja abban az árba mit érdemes venni
a linkelt kolléga, iszonyat módon képben van mit és mennyiért érdemes venni[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #50717 üzenetére
lehet, de igazából abszolút nincs most pénzem a 30 ezres házra
még a colorovo ax-2003-on gondolkoztam el -
válasz norbert1998 #50716 üzenetére
mondjuk az tényleg pofás ház, de nem akarlak rábeszélni a drága házakra, de az olcsó háznak elfordulhat hogy lesz alapzaja...
olcsó ház, kevésbé minőségi anyagból készülnek és hajlamosak berezonáltatni a HDD-k vagy a ház ventik az egész házat és akkor jön a búgó, idegesítő hang..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #50715 üzenetére
ennek a harmadát
Modecom Haka tetszik legjobban eddig -
válasz norbert1998 #50714 üzenetére
Mennyit szánsz rá Uram?
mert én az enyémet nagyon is merem ajánlani
Bitfenix Ghost...
könnyen pakolható, rendezhető, jó a szellőzése és csendes.
és ami nekem fontos, nem villog kattog, csendben van és letisztult"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy nagyobb és esztétikusabb kuckót vásárolni a konfigomnak. Ami benne lenne:
Asrock 970 Pro3 R2.0 (cserélve lesz majd komolyabbra)
Thermaltake Macho 120
Sapphire HD 7950 (27 centi hosszú, kereken, de elég magas, és a mostani házba elég nehezen fér be, ahogy a procihűtő is)
a táp pedig FSP Raider 550
lenne egy DVD író és egy HDD (később esetleg egy SSD)Ennyi a követelmény, alsótápst szeretnék, jól szellőzőt, és minimum 2 centi széles, 45 magasat. Nameg, hogy olcsó legyen. Mit tudtok ajánlani ezek alapján? Legszívesebben apro-ról bennék, hogy olcsóbban jöjjek ki.
A kábelmanaagement fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz smallmer #50709 üzenetére
szia
szerintem egy összeghatár sem lenne hátrány egy ilyen kérdéshez...
de én magam a Bitfenix Ghost házat mindenkinek ajánlom...
csendes, sok benne a venti lehetőség és nem csillog villog, sem világít mint fény az éjszakában[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
i5-4590
asrock h97m pro4
2x4GB ddr3 hyper x fury
gtx 970
ezex 1TB wd blue
120 GB samsung ssd
fsp raider 550
ehhez a géphez milyen házat ajánlanátok? -
trust007
tag
válasz oszkarfincs #50707 üzenetére
Alaplapi van hozzá ilyen.
Nekem rezonál egy egyik HDD régi WD de ha leszorítom akkor nem. Ilyen ütemes dorombolás. Majd belehajtok még 2db csavart és akkor vszínű nem fog. A másik HDD egy újabb Samsung Spinpoint F3 ott nincs semmi rezonancia.
Nem hangos, de nem is ultra csendes.Nekem a padlón van, nem asztalon mellettem, így egyáltalán nem zavar. Ha a videokártya ventije magasabb fokozatba kapcsol, azt jobban lehet hallani.Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz trust007 #50702 üzenetére
Köszi az infót. Jó lett volna, ha kikapcsolhatóak a ledek, mert néha éjszaka is megy a gép.
És te még a seggbedugós előlapi usb3 csatlakozókkal kaptad vagy már átálltak a széles, alaplapra dughatóra?
Alapjáraton akkor azért halknak mondható az egész, ugye? Meg ugye nem rezonál, ha dolgozik a winchester? A ventik számára nem emlékeztem fejből, 3-4-5, végülis tökmindegy, ha jól hűt. -
törölt tag
válasz Predator2 #50659 üzenetére
Amennyiben ez a 276 mm hosszú VGA kártya, akkor:
ZALMAN Z5 (14eFt)
Sharkoon REX3 / 8 EconomyEsetleg:
GIGABYTE GZ-G1 Plus, 16k
ZALMAN Z9, 15k -
törölt tag
válasz nemethpityu #50697 üzenetére
A honlapomon van cikk az 500-as Corsair-ről.
(#50695) csabiuvb: http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/kereses/?k=sz%C5%B1r%C5%91
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz trust007 #50702 üzenetére
5:
Hűtési rendszer:
Elöl: 120㎜ /140㎜ fan x 1 (120㎜ Blue LED fan x 1 standard)
Tetején: 120㎜ /140㎜ fan x 2 (120㎜ Blue LED fan x 1 standard) (CSAK A PLUSBAN)
Alján: 120㎜ /140㎜ fan x 1 (option)
Hátul: 120㎜ fan x 1 (standard)
Oldalt: 120㎜ fan x 2 (120㎜ Blue LED fan x 1 standard) (CSAK A PLUSBAN)jsk: "Így most felül nincs cooler. Mennyire fontos oda?"
Szerintem felül, a CPU fölé helyezett venti főleg a processzor hűtését javítja, kiemelten abban az esetben, ha 9 vagy 12 cm-es borda is van felette.
[ Szerkesztve ]
-
trust007
tag
válasz oszkarfincs #50692 üzenetére
Én is most vettem ilyet. Nem kapcsolhatók ki. Az előlapi panelen lévő szabályzóval fényerősséget és sebességet is állítasz. A felső venti nekem kicsit zörög, alig de hallani, a többi szinte hangtalan. És az említett gépházhoz csak 3db venti jár! Csak a Plus verzióhoz jár 4db.
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
Henk
veterán
Sziasztok.
Elgondolkodtam egy haf xb vásárlásán. Bár nem igazán tetszik, de ez lenne a méretileg legkisebb ami már alkalmas lenne az elképzelt projekt megvalósítására. Nekem olyan kérdésem lenne (főleg a tulajok fele), hogy le tudná valaki mérni az alábbi képen pirossal bejelölt méreteket?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...