-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy új egeret (mert a mostani alkalmatlan PS,Illustrator és hasonlókhoz - Logitech MX-518 -mert pontatlan) amivel jól lehet képeket szerkeszteni és játékra is alkalmas(felbontás Q3-hoz kell makrok meg WoW-hoz).Gondolkoztam egy Razer Lachesis-en vagy egy Pro|Click V1.6-on vagy esetleg Roccat Kone-on.
Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz asadasad22 #4191 üzenetére
SteelSeries QcK+-os egérpadom van és azt értem pontatlanság alatt hogy amikor kicsit kell mozgatni pl. egy kép szerkesztésénél akkor macerás pontosan csinálni mert kicsit megmozditom nemmegyarréb jobban megmozditom túlment...volt szerencsém ugyanúgy PS-nál kipróbálni a Razer Pro|Click v1.6-ot és hát elképesztő hogy mekkora külömbség van (mindkettő 1600 dpi-n ment) ezért szeretnék most egy uj egeret . Amiket belinkeltem valami vélemény vagy mit ajánlotok max 18000 forintig?
-
scream
veterán
Szóval valakinek valami tapasztalat?Érdemes lecserélnem a mostani egerem ?
-
scream
veterán
szóvel senki semmi
-
scream
veterán
Időközben egész aktuális lett az uj egér téma mert az mx-518am jobb gombja megadta magát.nemreagál semmire :S
Tehát a kérdés már csak az hogy : Razer Lachesis , Roccat Kone vagy Logitech G9 ?? -
scream
veterán
Most nemnagyon van pénzem szoval lhet még egy kis ideig marad a SteelSeries QcK.Az nagy baj?Vagy miért kell lecserélni?
-
scream
veterán
válasz lovag05 #4540 üzenetére
G9 nek a nem a játszós markolata elég kényelmes játéknál /játszós markolattal (mert alapból két markolat + súlyok is járnak hozzá : )/ meg nemfigyelem ,de nemfáj a kezem tőle / általában napi 4-5 órát játszok és 2-3 órát csak úgy netezek /
szerintem ,ha módod van kipróbálni G9et akkor tedd azt esetleg Roccat Kone? -
scream
veterán
válasz JamesHolden #4547 üzenetére
esetleg ez ? : Logitech NX80
Bon3ss : MX-518 : jó kis egér, én is azt használtam kb 1 évig .kényelmes,kézre áll , az oldalsó gombokat nemnyomod meg véletlenül, viszont /én napi 4-5 órát játszottam/játszok/ és ezalatt a jobb klick meghalt, illetve a tetejéről lehámlott a bevonat ami elég csúnyán mutat.
esetleg A4Tech X-750F
-
scream
veterán
válasz JamesHolden #4551 üzenetére
az a baj ,hogy 5k alatt nemigen fogsz találni rendes mérető és jó egeret... olyan 8k magasságában már elég jók vannak
-
scream
veterán
válasz Sk8erPeter #4555 üzenetére
akkor inkább mért nem ceruza- /AA/ és kis ceruzaelem /AAA/ -nak hívod ?
akkor nem lennének ilyen félreértések ... -
scream
veterán
hát jah.bevittem iPonba megnézték és azt mondták hogy visszaküldik a gyártónak.ez meg is történt ,de a gyártó nem újat küldött hanem vissza a régit és érvénytelenítette a garit ... mivel az volt a megállapítás hogy a külső felületet borító gumi borítást én szedtem fel és emiatt lett hólyagos...pedig nem is csináltam vele semmit, csak játszottam vele ... /igaz napi 5-6 órát/ de akkor is
-
scream
veterán
hát ha ebben az árkategóriában nézzük akkor talánRazer DA esetleg még Gigabyte GM-M8000,de ha nem ez az árkategória akkor Logitech G9
-
scream
veterán
de MX-518as optikai egér nem lézeres.emiatt kicsit pontatlanabb, így képszerkezstéshez meg vektorgrafikához nem túl jó és nincsennek profiljai, nem súlyozható ... szerintem a Gigabyte M8000-es jobban járnál
szerk. : vagy esetleg olcsóbban A4 Tech X-750BF
MX-518 nem ér 9,5 k-t
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz picur10 #4628 üzenetére
mennyiért gondoltad? USB-s mint cordless vagy mint wirelless ? milyen bill-t néztél ki?illetve megvetted már? /mert ha nem lehet érdemesebb volna úgy venni a set-et hogy ne vegyél fölösen egy olyan egeret amit nem is fogsz használni ... /
gondolom a halkat a görgőjére illetve gombjaira érted ... ez elég relatív . szvsz sok nyomkodás után minden egérnek hangja lesz.
-
scream
veterán
válasz picur10 #4630 üzenetére
ez esetleg ? : Logitech Cordless Desktop Wave nem a legolcsóbb de szvsz ezzel jársz a legjobban
-
scream
veterán
sziasztok!
milyen jó egeret ajánlotok olyan 3-4ezer forintig ?
G-Cube noti egere van most tesomnak és haldoklik és helyette kéne egy megbizhato,pontos normál méretű egér
miket ajánlotok ?
-
scream
veterán
válasz mindfreak #4766 üzenetére
nem nekem lesz, hanem tesomnak ... (nekem G9van )
és mivel csak netezésre meg MSNre meg zenehallgatásra használja a gépét ezért gondoltam 3-4 ezer forintraezen gondolkozok, mert Logitechet nagyon szeretem, viszont lehet also kategoriában kicsit drága
valami más ötlet esetleg ?
szerk. : ezt találtam még
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest