Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz Brandynew #76597 üzenetére
1 tapasztalat az továbbra se statisztika, van aki már hibás mikrokapcsolóval veszi meg a boltból van aki meg 10 évig használja probléma nélkül. Én általánosságban gondoltam, hogy bizonyos mértékben elkopott mikrokapcsoló vajon szoftveresen duplaklikket produkál-e egyes egereknél míg másoknál nem?
-
Zaied
addikt
válasz Brandynew #76597 üzenetére
Nekem a deathadder chroman (ez is benne volt az ajánlóba) 2 nap után elromlott a jobb gomb és azt én 20 ezer körül vettem annak idején újonnan. Ki lett cserélve és azóta semmi baja. Előfordul ennyi...
Próbáld ki amit terveztél hátha több szerencséd lesz azzal.[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz Brandynew #76579 üzenetére
Csak éppen a szenzort nem lehet javítani, a duplaklikket meg kellemetlenül egyszerűen.
És megint ott vagyunk az elején: A hiba adott, létezik, semennyi hiszti árán sem fog megszűnni. Vagy elfogadja az ember, és a saját kezébe veszi a dolgokat, és boldogan él, vagy nem.
Na megyek pákázni.
Avagy: Akinek nem mikrokapcsolója, az ne forrassza magára![ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz Brandynew #76579 üzenetére
Akkor már töröljük ki a Steelseries 100/110, razer deathadder 3.5g egerekt is nem? Azokat is olvastad...
Nem akarod te írni az ajánlót? Használjunk minden egeret 10 évig és majd utána beírjuk. Hány egér lenne így benne szerinted? Addigra nem is forgalmazzák mire bekerülhetne, de valószínű mind megbukna.
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz Brandynew #76560 üzenetére
Trükkös, mert sokszor nem maga a kapcsoló hibázik olyan hamar, hanem ami a digitális jelet kiolvassa és értelmezi.
[link] Első linkből az idézet:
"Beszélgettem az egyik egeres cég fejesével, aki elmondta, hogy a saját egerükbe beletettek egy csomófajta, más egerekben már duplán klikkelő kapcsolót, és náluk tökéletesen működtek. Ezután visszatették az eredeti egérbe, ott ugyanúgy fennállt újra a hibajelenség."Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Vanir
veterán
válasz Brandynew #76565 üzenetére
Azt gondolsz, amit szeretnél, ellenben egy nyúlfarknyit nagyobb tapasztalatom van a témában, mint neked, és nem hinném, hogy tévedek. Látom az összefoglaló első két bekezdése továbbra sem volt meg, pedig pont a hozzád hasonló felfogású emberek miatt lett megírva anno.
Ha egy egyszerű, tíz perces javítás neked komolytalankodás, akkor igazán őszintén sajnállak, és innen részemről dobtam a témát. Ha igényled a további felesleges vitázást, akkor hajrá.Más:
Elvileg feladták már Razerék a Viper Ultimatem, majd beszámolok róla, ha megérkezik. Qsxcv-nek, meg egy csomó OCN-es/Reddites figurának már megérkezett, talán engem sem baitelnek szét...[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
válasz Brandynew #76567 üzenetére
Ez itt már világnézeti kérdés szerintem mindenki részéről, és teljesen felesleges folytatni. Aki abban akar hinni, hogy amit a gyártó mond az az igaz és a tömeggyártott termékeknél véletlen eloszlású a hibák száma az higyje ezt. Aki azt szereti hinni, hogy a pénz beszél a gyártók meg hazudnak és a széria hibákat simán letagadják mondván úgy se tudja senki ellenőrízni az meg higyjen ebben. Mivel egyik fél se tudja összeszedni az elmúlt 10 év sok millió mikrokapcsolóját és letesztelni, illetve átfogó statisztika sincs ezekről a dolgokról mert nem olyan jelentős mértékű és értékű, ezért bizonyítani egyik oldal se fog tudni. A választ a te kommentedre írtam, de mindenkinek szólt.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
-
Vanir
veterán
válasz Brandynew #76560 üzenetére
Hatalmas képzavar van, de ettől függetlenül teljesen megértem az álláspontod és valahol igazad is van. A Lua amúgy egész jó egér, azzal sem lősz mellé. Hogy elszomorítsalak, ugyanúgy előjöhet abban is mikrokapcsoló-hiba, akár két hét után is, de remélhetőleg nem fog. Továbbra sem a széria hibája, de gondolom a kellően kifejtett kommentemet nem olvastad el.
-
izee
őstag
válasz Brandynew #76505 üzenetére
Én egyiket se venném, de attól még nem rosszak (talán csak a Rival 100, mert nem hallottam ajánlást)
Syntwave a SS Rival 100 és a Roccat Lua közül a Lua-t választotta magának. Aztán azt mondta, jó egér.
A Rival 95 gondolom nem nagyon különbözik a 100-tól.
Vanir-ék maximálisan inkább a Rival 110-ra szavaznak, mint a 100-ra. Csak te azt nem "kéred".
Egy hibátlan 3.5G szenzorilag elvileg egyértelmű, hogy üti mindkettőt. Csak meg kell fogni előtte, hogy megfelel-e és tudni, hogy ez a verzió még 113g-ot nyom. A későbbiek szerintem kevesebbet.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Zaied
addikt
válasz Brandynew #76465 üzenetére
Már mindenki elmondott mindent szerintem ezzel kapcsolatba, te ugyan azt hajtogatod, nincs értélme folytatni.
Annyit tennék hozzá hogy ha ilyen jó spanok vagytok a Google-el nézd azt is meg hogy hány helyen ajánlott az itteni fórumon kívül. Ha nincs kedved megmondom hogy sok, szerencsétlen vásárlás volt ennyi, lépj túl rajta, ettől még az egér jó, ha neked nem is vált be...
FehérHolló: te mit vennél bele? Kíváncsiságból egy próbát megérhet...
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz Brandynew #76465 üzenetére
Az a gond (ahogy azt már Vanir leírta), hogy a pergésmentesítés korábban egy komolyan vett HW-es megoldás volt, vagy legalább képben voltak a HW fejlesztők és oldafigyeltek rá. Ma már mindent FW-ben oldanak meg. Ezt is. Így persze lehet firmware frissítéssel "javítani" hibákat, de nem mindent és nem tökéletesen. Ezen lehet fog segíteni az optikai microswitch-ek bevezetése, de amíg az nincs, addig marad a kapcsolócsere a legtöbb esetben.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
-
Zaied
addikt
válasz Brandynew #76449 üzenetére
Azért nincs mert senki nem vesz speedlink egeret akinek esze van, vagy aki vesz is kidobja a kukába és nem fórumozik hogy bedöglött.
A logi meg népszerű egér sok embernek van.
Irány a tesco ott vannak a világ legjobb egerei, kár is ide jönni a fórumra kérdezősködni.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz Brandynew #76447 üzenetére
Nekem van g100s és g102 es egerem is gyári kapcsolóval. Ennyi erővel ne vegyél egeret mert mind szériahibás egy idő után.
Hidd már el hogy a többinél is ugyan ennyi esélyed van rá, erre senki nem fog neked garanciát adni hogy nem romlik el. Erős tulzással majdnem mindbe ugyan az a vacak van és ha jóminőségű lenne is elromlana.
Ha cserélnéd a kapcsolót se garancia hogy többet nem lesz ilyen bajod. Haver a kana v2 be már 4x cseréli és nem mondja hogy ez egy hulladék egér, használja, elromlik ennyi... -
Zaied
addikt
válasz Brandynew #76434 üzenetére
Ne haragudj de vicces a világról alkotott elképzelésed.
Garis az egered, cseréltesd ki vagy javítasd meg, nem kapsz jobbat.
Mindenből kifoghatsz rosszat, nem véletlen vannak ezek az egerek az ajánlottak közt. Szerintem senki nem tartott fegyvert a fejedhez hogy azt vedd, vehetsz megint a tescoba és nézegetheted milyen jó.
Nekem a razerrel volt eddig a legtöbb ilyen jellegű problémám, de egy 5 perces művelet és 500 forint és jó is, a tescost dobhatnád ki...
Ted túl magad rajta csináltasd meg és örülj neki, ennyiért jobbat nem nagyon fogsz kapni.
Volt SS R100 am ami kapcsolóhibás lett fél év után. Használattól is függhet, van egér amit megveszek kipróbálok és a polcon dobozba évek óta bírja ha kell adhatok egyet -
csaba1203
addikt
válasz Brandynew #76429 üzenetére
Amit tapasztalatból tudok ajánlani neked az a SteelSeries 100 utódja nálam a 100-as 3 éve hibátlanul teljesített most adtam asszonynak,mert vettem egy Razer Da essentials-t,ami picivel nagyobb kényelmesebb nekem de örülni fogok ha 3 évet elmegy hiba nélkül.
Logitech nálam is kiesett kicsit utána olvasva. -
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Brandynew #51612 üzenetére
Nekem érdemes volt. Ha szeretnéd, hogy finomabban, könnyebben járjanak a gombok, akkor érdemes. De a talp csere alap, meg a súly kivétele is. Meglepő, hogy mennyivel egyszerűbb egerészni, ha nem fogja vissza a kezed gyakorlatilag semmi.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Locutus
veterán
válasz Brandynew #51577 üzenetére
Hogy mi fog zavarni meg mi nem, az majd a napokban kiderül A forma kicsit más, de nem rossz. Inkább az oldalát kell szoknom, felül kényelmes elsőre is. A hosszú kezembe még talán jobban is illik, mint a G502.
Egyelőre a szoftvert feltettem, és vezetékesen kell használnom egy darabig, amíg tölti.
Az biztos, hogy könnyebb a G502-nél, bár nekem sose volt gondom a nagyobb súllyal. A kábele viszont merevebb, mint a réginek. Talán pont azért mert új, vagy mert a leválaszthatóság miatt hosszabban kinyúlik előre a törésgátlós része. De úgyse kábelesen fogom használni.
A gombok szép finoman járnak, a görgő ugyanolyan szuper mint a G502-n, csak még könnyebb, és finomabban lehet vele oldalra is kattintani.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
BaLee
addikt
válasz Brandynew #51465 üzenetére
Egy dolgot felejtetek el, hogy az Ebay-es egerek ha 6000Ft feletti összegbe kerülnek és megfogja a vám akkor már jön is rá az 1.27% áfa és még pár 1000Ft kezelési költség.
És persze lehet azzal jönni, hogy másnap bejött simán áfa nélkül de erre nem lehet alapozni. Ez is egy kicsit szerencsejáték.
-
Demizson92
aktív tag
válasz Brandynew #51469 üzenetére
Ez is lehetne egy alternativa, de megis maradnek a belfoldi kinalatnal, tudnal nekem olyat ajanlani? Ami megfelelo az altalam emlitett palm gripes es nagy tenyeres speckora?
Zowie za11ben gondolkodtam, de basszus 20ezer forint... Es meg fozni se tud
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Demizson92
aktív tag
válasz Brandynew #51467 üzenetére
https://www.pcx.hu/termek/a4-tech-xl-750bk-eg-r-073708
Esetleg ez? Volt regen hasonlo x7es egerem es COD4ben meg akkor valamit kesobb CSGOban egesz szep eredmenyeket ertem el vele.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Demizson92
aktív tag
válasz Brandynew #51465 üzenetére
Igen, tegnap a razer egeret, amely az ajanlott egerek kozott is szerepel, linkeltetek, de sajnos egy honapot nem szeretnek ra varni! Ezert is kernek Toletek mas tippet, koszonom szepen elore is!
-
dobragab
addikt
válasz Brandynew #51447 üzenetére
1000 DPI, 500 Hz. Polling rate néven találod az összefoglalóban.
Minél könnyebb, annál jobb. Viszont a szétszedéshez le kell szedni a hátsó talpat, és nem lehet szépen visszaragasztani, úgyhogy érdemes előtte jaffától beszerezni egy szett 0,5 mm-eset.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz Brandynew #50930 üzenetére
Nincs, semmi nem változott. Egyik napról a másikra mintha lecsökkent volna kb. fél méterre a hatótáv Viszont ha USB hosszabbító kábellel az asztal mögé vezetem, úgy tökéletes, úgyhogy lehet az lesz az áthidaló, olcsóbb megoldás, ha egyelőre úgy használom, veszek még egy hosszabbító kábelt.
Akkor nem szórakozok az újabb vevőegységgel, ha lehet nem oldaná meg. Furcsa...
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Brandynew #50537 üzenetére
Én is arra gondolok, hogy valaki élt ezzel a 14 nappal, csak nem tudni, miért. Kipróbálni még nem volt lehetőségem, csak "offline" fogdostam meg (az alapján egyébként nagyon szimpatikus), nem volt még lehetőségem megnézni, van-e valami működésbeli hibája.
Alaposan kipróbálom ha hazaértem, aztán eldöntöm, kérjek-e cserét (nem tudom, van-e erre egyáltalán jogom, ha amúgy semmi baja). 25.000-ért azért nem illik újként olyan használt egeret adni, ami másnak a dohányos mancsától bűzlik.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Brandynew #50329 üzenetére
en sosem ertettem ezt a paintes tesztet, ez egyik legjobb szenzoros/hardveres eger van a kezemben, megsem tudnek ilyen szepeket kanyaritani.
ilyen egy 13éves MS IMO, amikor csiga rajzolas kozben megugrik a szetkopott scroll gomb paintben es elgörget
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
izee
őstag
válasz Brandynew #50335 üzenetére
Utána pedig egy Oxyplot mousetester: xVelocity vs. time képet küldjél be, de majd az új egeredről.
Tapasztaltabbak szívesen kiértékelik.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Brandynew #50329 üzenetére
Ebayről Koreából.
A számok a DPI-re vonatkoznának, csak összezavarsz vele minket Spirálokat rajzolj inkább, de ne csigalassan, hanem tempósan.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Brandynew #50326 üzenetére
RSI, az valami kézbetegség egyes hard gamereknél, a nehézkes egerek növelik a kockázatot.
Ha nem precízen követi az akaratodat, akkor attól ideges lehetsz.Ezért vegyél ajánlottat vagy ha nem veszel, akkor arra (se) költs 15$-nál többet, inkább feleannyit. Pedig ott van a SS Kana V1.
Szerény véleményem szerint, ha mindenképp a bizonytalanra mész, akkor
legyen kényelmes, könnyű darab (70g - 100g (-110g) +kábel)
szenzor középen legyen és nem 90 fokkal elforgatva
ha már a firmware és/vagy lencse 99%, hogy nem megfelelő, legalább a szenzor legyen:
A3050 - a budget kategória megteremtője.Amúgy láthattál a topikban pár firkát, ilyet te is csinálhatsz, hogy képet kapjunk az egeredről. Éppen kíváncsian szemlélem a Canyon Paintball SGM8-at.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Brandynew #50324 üzenetére
Ha elolvastad az összefoglalót (mert ugye elolvastad ) akkor ezekre a kérdésekre mind választ kapsz érvekkel és kellőképpen kidolgozott leírással, amit most nyilván itt nem fogok elismételni, ott úgyis sokkal részletesebb formában kapod meg az ismereteket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest