Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Ugy nez ki a masodik Glorious Model O Wireless-emben is halott a DPI valto gomb, az első 0km-esen rossz volt, ez most 8 honapig birta es alig hasznaltam közben.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz JegesEmber20 #76841 üzenetére
akkor mar a helyedben megvarnam a black friday-t, a gyartonal is lesznek akciok -> [link]
innen mar jo esellyel az uj verziot kapod.
az alzas atvetelet meg tudod tologatni addig.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Elhoztam egy Model O minuszt meg egy sima Model O-t is , méretben a nagyobb fekszik jobban viszont azt vettem észre hogy a nagyobbnak nem olyan jó a minősége mint a kicsinek.
Ez leginkább ott mutatkozik meg pl a bal klikket lenyomva a gomb nagyon konnyen eltud mozogni jobbra-balra es kozben még ropog is az ujjam alatt. Ezzel szemben az O minusz gombjai mint a cövek, nem mozognak jobbra balra. Ez masnal is ilyen vagy kifogtam egy gyari hibásat?[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Fingertip grip es claw grip közötti hasznalatra egy Zowie ZA12 utan a Glorious O vagy O- kellene valasszam szerintetek.
ZA12 124mm, O az 128mm az O- meg 120mm2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz kemotox #63231 üzenetére
A tapasztalat azt mutatja, hogy nem mindegy. A4tech makros tapasztalatom van, ott sokkal kiforrottabb a szoftver ilyen szempontbol, raadasul a makro az eger memoriajaban tarolodik 16K meretig. Szal itt gondolom emiatt maskepp is hajtodnak vegre a makrok összevetve az AHK-val vagy a Synapse-al (ha elmondasod szerint ott nincs belso memoria hozzaferes a komolyabb makrok eseten). Ebben az esetben el tudom kepzelni, hogy a Synapse az ugyanugy a Windows api sendinput függvényvel operál.
Azt ugye itt nem kell ecsetelni az a4tech miert nem jo valasztas (anyagminoseg, szenzor), de makro szempontbol meg nem lattam mas egernel ilyen lehetosegeket.
(#63233) Vanir nem nyert
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
NA megneztem a DA 3.5G makro lehetoseget a legacy driver altal települt szoftverrel, hat eleg hurka keves lehetoseg van. Olyanra nem latok pl opciot, hogy ilyen "if" lehetoseget tegyek a scriptbe.
PL csak akkor spameljen 1 keyt, ha a mouse 1 lenyomva van. Tenyleg ennyire buta lenne a DA ilyen szempontbol, vagy ide mas SW/driver kene a legacy helyett? Makro guru kerestetik.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
DA 3.5G-hez olvastam valahol, hogoy csak legacy drivert szedjen le az ember, jol gondolom hogy ez lenne az ?
[link]
Ha ezt leszedem ebben tudok cpi/dpi-t allitani? makrokat is tudok ezzel irni?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz FireKeeper #61531 üzenetére
ha csak a sensor meretet nezzuk, jo nagy , szal nem kis fhos van benne, meg le lett tesztelve 2.6m/s, szal biztos jo, viszont az encoder az cseres lehetett, gyanus hogy valami felujitott egerek lesznek ezek.
-
ReFleXx
addikt
válasz PainKiller13 #61527 üzenetére
ez eleg eredetinek tunik mondtam en hogy ne temetsd még
mondjuk a görgö melletti forrasztas eleg WTF
lehet egy eredeti de mikrokapcsolocserelt van egy fake hazba belerakva es eladva ujnak?[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Skullwipe #61506 üzenetére
nekem is lotyogott a zowieban, a bolt visszakuldte a forgalmazonak, ok meg kuldtek egy ujat ami jo volt.
mondjuk akkro jofel a SS, kerdes hogy mi van ha "elfelejted" visszakuldeni, gondolom semmi. max karma visszaüt
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Vismajor01 #61487 üzenetére
11.6k postaval hat az ebay ilyen, varni kell , de megeri soxor
-
ReFleXx
addikt
válasz Vismajor01 #61482 üzenetére
razer DA ebayrol 10.8k-ert takastatol? az legalabb eredeti
PainKiller13 meg 1 uccso dolog, az USB csatija olyan mint ezen a kepen?
arany szinu es a razer logo ilyen benne?[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz PainKiller13 #61477 üzenetére
mar latom, ami eddig fixen hamis volt, azoknal a szenzor korul levo szurke gyuruben nem volt bevagas az aljan, ennel van.
szal vagy uj hamis szeria, vagy lehet eredeti, teszteld le, hogy mit bir a szenzor.mondjuk a cimke az aljan nincs tul szepen felragasztva, ferde es felrecsuszott.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz PainKiller13 #61468 üzenetére
dobnal fel kepet annak a 'hamis' Da-nak az aljarol? thx
-
-
ReFleXx
addikt
válasz Vismajor01 #61417 üzenetére
ha nem jon be a DA akkor neked batran ajanlom a Zowie ZA szeriat, annak jó kis pupos háta van es kényelmesen beleül a tenyérbe.
-
ReFleXx
addikt
Én is lemondtama gariról, szerintem megérte, kicsit paráztam , hogy a shell miatt nem lesz sokkal puhább, de szerencsére sokkal csendesebben és könnyebben klikkel az omronnal.
(#53419) maximilian4 4 kézzel vagy valami satufélével sokkal könnyebb, melegíted a 3 lábat közben huzod azt kész. ónszippantó semmit nem segitett nekem.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Zowie Za12-m megkapta ma a japán Omron kapcsolokat + jaffa talpakat
-
ReFleXx
addikt
válasz Drtysanchez #53278 üzenetére
nem akarod inkabb megjavitani a Nagat, kar lenne 1 hibas gomb miatt kukázni.
itt pl a burkolatot javitotta a delikvens[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz maximilian4 #53276 üzenetére
esett ez már meg mással is
-
ReFleXx
addikt
PH-sok letesztelték a fnatic Flicket, kár, hogy ők nem használnak se Mouse testert, se paint tesztet, kiprobalhattak volna a LOD-ra a tape fixet, illetve nem derült ki a cikkből, hogy milyen mikrokapcsolokat kapott (ami amugy omron es valszeg a kinai) a flick.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz dobragab #52999 üzenetére
egy dolog zavart mindig a Zowie-val kapcsolatban, hogy kicsit kemenyek a bal/job gombjai, vartam vele par honapot hatha bejaratas utan majd kicsit jobb lesz, de nem változott.
kemeny gombok alatt azt értem, hogy nagyobb erő kell a gombokra a klikkhez, összehasonlitva az öreg IMO-mmal ami mar egy kicsit a ló túloldala, a jobbos gomb már annyira könnyen jár, hogy az újjam súlya alatt is képes beklikkelni
az egy dolog, hogy a Zowie-ban levő Huano kemenyebb kapcsoló, de a Zowie kialakítása olyan, hogy a felső burkolat és a gombok egy anyagból vannak (nem úgy mint az IMOnál) és ez is hozzájárulhat szerintem ahoz, hogy a klikkhez nagyobb erő kell.
Van itthon pár darab japó Omronom, lehet belefognék kicserélni rá a Huanokat, de attól félek, hogy a gombok kialakítása miatt megmaradna a gombok keménysége.
te mit gondolsz erről?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
valaki cserélt már Huano-t Omron-ra Zowieban? érdekelne a tapasztalata.
-
ReFleXx
addikt
válasz Create. #52797 üzenetére
ehez fölösleges makros egeret venni
autohotkey...2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz tothjozsef #52731 üzenetére
3-500Ft-ert javítható ha tudsz forrasztani
update: japan omron-t vegyel bele itt hardverapron is aruljak, gyarilag is azzal jött (enyem legalabbis)
ónszippantó vagy harisnya, valami értelmes nem pisztolypáka és pillanatok alatt megvan.NewmanHD
Laptop melle hurcolos egernek tuti valami egyszerű wirelesst vennek ha nem lennek el tökéletesen a pöcökegérrel.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz SunMount3r #52715 üzenetére
az az optikai elven mukodo kapcsolo erdekesnek tunik benne
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz daehun #52614 üzenetére
Külön megveszed az egeret es a tracking numbert, majd irsz a joembernek hogy az egerhez vetted, de biztos levagja mit akarsz egyebkent is, mivel mast nem veszel.
Az eladó megbízható, szal nem kötelező tracking numbert kérni csak ha nagyon akarod.
Az is mindegy hogy .com vagy co.uk-n keresztul rendeled meg.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
http://fullshop.sk/product/asus-mouse-gt200-laser-gaming-black--herna-laserova-drotova/1161949 itt irtak
-
ReFleXx
addikt
válasz lemusz #52508 üzenetére
vagy ha bejott amugy a g100s akkor ebayrol rendelhetsz olcsobban, csak ugye meg van az eselye hogy az is bedoglik, aminek macerasabb a gariztatasa, ebay-n asszem még él az a dolog, hogy ha valamit visszakell gariba kuldeni akkor paypal tériti a shipping dijat.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz prtvlogan #52425 üzenetére
"Az első kiszemeltem egy Zowie FK-2 -es egér lett volna, de olvastam, hogy a beállítást az usb ki, majd bedugásával lehet változtatni, és ez elriasztott.."
ez miert riaszott el? 1x kell beallitani az eletben ha az alapertelmezett nem felel meg valamiert.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Revesz #52143 üzenetére
pont hogy low sense-nel jon ki jobban a dolog, mert egyreszt lowsense eseten emelgeted az egeret, meg jobban rangatod is.
nekem zowie egernel volt ilyen gond, gariba kaptam egy ujat, ami jó volt ilyen szempontbol.
meg valami, nalam a lötyögés föl-le iranyban volt csak, nem jobbra-balra, ezert csak emelgetesnel idegesitett.
nemtom a logitechnel milyen tengely menten lötyög[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz csabyka666 #51985 üzenetére
Mouse testerrel teszteld le azt a sima WMO-t
(#51987) Evil Snowman GO-ban nekem erezheto kulonbseg volt 125 es 500Hz kozott.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz kemotox #51904 üzenetére
ad3, nem fog lemallani mert ugyis disznek veszi a zember
hmm, van kékaljú, mondjuk ez a gol4müszerfalkék irto szembántó, amugy ebben a hirdetesben a kinai azt irja, hogy 2011-ben allt le a Microsoft az IMO 1.1 gyartassal es azota vannak ezek a utangyartottak.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz kemotox #51900 üzenetére
Lattam mar ilyen SS meg Zowie fele IMO-kat, mondjuk ezeket pont nem (kép1.) , mert amiket lattam azok fenyesek voltak, de ezek a mattok sokkal jobban tetszenek, egy-kettőt el is fogadnék
Az engem is erdekelne belül minden ugyanaz-e, mindjart raguglizok van-e errol info.
SP!T keres HA-n Zowie IntelliMouse-t, hatha neki van mar infojaDr V Hogy lehet abban a görgőt eltörni? Abban elég massziv görgő volt, a persely kopott ki csak aztan lett egy holtjateka, de a tengely az elég vaskos. A masodik eredeti volt ? Az eredeti ezekben a szinekben volt -> [link]
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
En mar rendeltem MS IMO 1.1A-hoz egerkabelt, kuldtek hozza csatlakozot is, ha esetleg nem csatlakozos lenne.
Szerintem javitsd meg, ha nincs komoly baja, jo kis eger az meg ma is megallja a helyet.
Nem tudom mennyire vagy gyakorlott a forrasztópákával, de ha nem annyira akkor bizd ra valakire aki igen, egy ónszippantó vagy ónharisnya meg 1 normalisabb páka (ne pisztolypákát) kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz Prosector #51534 üzenetére
Nekem a MS IMO "bevonata" volt a legjobb, mert annak sztem nem volt bevonata, csak a puszta porozus jellegu muanyag.
Imperatort nem ismerem, de lattam mar Razer egeret amirol lerohadt a bevonat, ellenben a Zowie EC1-A es azt koveto szerianal ilyenrol meg nem hallottam, de varjunk meg par evet es kiderul
-
ReFleXx
addikt
válasz Prosector #51531 üzenetére
A benq-snek piros a logoja, fekete a doboza, meg ra van irva az oldalara hogy benq, korabban ugy volt hogy Omron kapcsolos lesz, de visszatertek Huanora.
Amugy az EC szeria felulete simabb, nekem sem jott be jobban izzadt a kezemben, a ZA, FK szeria bevonata kicsit erdesebb.Ja meg valami, az uj benq-sban a scroll az 16 fokozatba kattan egy korbefordulassal a regiben 24 volt.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz [Prolixus] #51445 üzenetére
komoly, nekem az total idegen en 1-2-2-vel fogom
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
(#51412) nyunyu
A kinai Omron-ban az Omron a jó, a kinai meg a nem jó.
Az egerekben levő Omron kapcsolóknal kisebb erő kell lenyomáskor hogy kattanjon, mint pl a konkurenseknel, de a kinai nem az igazi, hamar duplaklikkesedhet, Zowie pl visszahivta ev elejen osszes "uj" kinai Omronos egeret és visszatért a Huano-ra.
Egyszer talaltam egy fasza kis összehasonlitast kulonbozo gyartok kulonfele kapcsoloirol azota se talaltam ra ujra.
A japan Omronok jobb minosegűek de kevés gyártó használja, mert valszeg 3 centtel olcsóbb kilója.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Revesz #51375 üzenetére
Vitt mar itt vissza mas is logitechet ezzel talan epp ez a tipus is volt, nekem a zowiem is ilyen volt, gariztatas lett belole es kicsereltek egy ujra.
Speciel jol jartam mert hasznaltan vettem es lett belole egy uj egerem "csak" ket hetet kellett varni.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest