Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg erősen gondolkodom egy új rágcsálón, és találtam korrekt áron (aliexpress) két szimpatikus példányt amikről jó tapasztalatokat is olvastam de nem tudom melyikt válasszam közülük, ebben kérném a segítségeteket.
Nekem jelenleg egy Microsoft Sculp Comfort bluetoothos egerem van, amit már két éve használok és működik, de már egy ideje gondolkom azon hogy vegyek egy olyan egeret ami a bluetooth és a sima rádiós kapcsolatot egyaránt tudja, meg kicsit nagyobb, kényelmesebb több órai használat után is. Én palm módban szoktam fogni az egeret.
Ezt a két rágcsálót néztem ki de nem tudom megérné-e a nagyobbat választanom.
Az egyik a Rapoo MT550, ami árban is barátságos ahonnan rendelném, neki is már állítható felbontása van 1600 dpi-ig és mivel elemes van hely benne az usb-s vevőjének, a nagyobb tesónál valamiért erre (a véleményem szerint alap dologra) nem gondoltak.
A másik a Rapoo MT750S ami már aksis (bár ez nem biztos hogy előny) ahogy láttam jókat is írnak róla de nem tudom a plusz gombjaival mit tudok kezdeni mert linuxot használok, hiszen a programja win only, tehát ha azokat nem tudom használni nem biztos megéri a magasabb árat esetemben. Szóval lehet csak az ergonómia és a 3200 dpi ami plus dolog lenne nekem.Próbáltam ráguglizni de sajnos az olcsóbb egérről nem találtam sokat a 750S-t voszont több videóbban is dícsérték, állítólag az MX Master klónja és nem annyival marad el tőle amennyie olcsóbb..
Én sajnos nem játszok már jó ideje, viszont amatőr fotós vagyok és van hogy órákat is eltöltök képszerkesztéssel, ezért is gondoltam egy olyan egérre ami precíz és orák után is kényelmes. Csak azt nem tudom eldönteni hogy amire nekem kell azt tudja-e a kisebb egér is a két jelöltem közül, vagy valóban megérné a nagyobbat választanom.
Nem baj, ha személyes tapasztalat nincs a fenti két modellel, általános infókkal is sokat segítenétek, pl. hogy mennyire előny vagy hátrány ha aksis az egér és nem elemes, körülményesebb-e esetleg, illetve mennyire parasztvakítás/kihasználható pl fotószerkeszésnél a 3200 dpi, vagy oda bőven elég az 1600 is?
Válaszotokat és bármilyen infót előre is köszönöm szépen!
-
Dency01
aktív tag
Táblázatban a G PRO Heronál el van írva a dpi érték: 100 - 62 000 - ig van írva.
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz kemotox #75387 üzenetére
Az a baj, hogy videó alapján semmit sem javítottak rajta. Logitech (szerintem ugye ők most a legnagyobb periféria gyártók) meg minden, 20K-s flagship egér és zéró fejlesztés. Kb. az van, hogy a kapcsolóknak is épp azt rakják bele ami épp kéznél van/maradt, semmi tudatos konzisztencia, hogy pl. Japán Omron lesz még a felső gombsor is. Ez is ugyan úgy beadja majd a kulcsot pár év után. Akkor legyen nekem egy egér "Legendary" ha tökéletes, vagy legalább törekedtek rá, hogy az legyen. Épp az, hogy az eredeti sem volt tökéletes és amin igazán kellett/lehetett volna azon semmit sem változtattak. Ezt a r@tyi görgőt már 1 évtizede kukázni kellett volna (és akkor sem volt jó), de most úgy teszik megint bele, mintha ez illene egy 20K-s "prémium" egérbe. Egy 3K-s Noname egypálcásba nem illik, nem, hogy egy "Legendary"-ba. Na mind1, ez csak egy egér...
Más: Ez a Kone Pure mennyire ajánlott/állna kézhez a G400s után? Van valami ismert gyengesége? A görgője pl. milyen?
-
addikt
válasz Shkiz0 #75394 üzenetére
Én szerettem IMO1.1-et, de EC1-A-t soha az életben nem tudnék megszokni a kezem alatt. Az tenyeres fogás. IMO1.1-et pedig még pont a határon van nekem, hogy ne kényszerítsen palm fogásra.
Szóval ha palmozol szerintem EC1-A. Ha nem, akkor EC2-B.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
nagyúr
Sziasztok.
MS Intelimouse 1.1-ről váltanék, és igazából van is kiszemeltem.
Viszont nem tudom melyik legyen?
- Zowie EC1-B
- Zowie EC2-BAhogy néztem a méreteket, az IM 1.1 kb a kettő között helyezkedik el.
Sajnos ahol lakom nincs lehetőség megfogdosni őket, így itt kérdeznék hát ha más is járt így.
Ki melyiket javasolná, én személy szerint az EC1-B felé hajlok.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
sepsi0
őstag
Szia!
Na ezt vártam... megerősítést.
Anno mikor először ide tévedtem vettem egy SS Kana V2-t, amiből már 2db van, de még csak az első szolgál.
Meg még itteni ajánlásra van pár egér a családban, egyik sem hagyott eddig cserben, még kapcsoló csere sem volt. (Kana V2, Ninox Aurora, G502, Deathadder, Gx1-Pro,...)
Köszönöm az ajánlásokat![ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz sepsi0 #75391 üzenetére
Jójaz, ennyiért meg főleg.
Más: HyperX Pulsefire Core review
Remek az ár/érték aránya. -
sepsi0
őstag
válasz sepsi0 #75390 üzenetére
Roccat Kone Pure SE
Na így már van találat, ha igaz, hogy nincs különbség.
Akkor 10500ft-ért futárral elég jó ár érte, úgy is Roccat billentyűzete van a fiamnak.
Megrendeltem, ha esetleg valaki lehúzná az egeret, most tegye, mert még lemondhatom.Köszönöm!
Befejeztem az írogatást, chatelést magammal.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
A kereső egyetlen találatot dob fel...
Ajánlott egér ez: Roccat Kone Pure Perfomance SE?
Fiamnak venném, pont jó hogy kicsi.[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz SunMount3r #75385 üzenetére
2 rugó van rajta, egyik sem a kipattanós fajta, YouTube-on meg egy rahedli videó van a témában.
Mellesleg kapni itthon az új MX518-at. [link] -
kemotox
addikt
Nagyon egyszerű felépítésű, könnyen szerelhető görgője van, ne félj. De nézz meg pár szétszedős, szerelős videót és fogod látni. Ha meg még is para van, akkor bagóért lehet venni másikat.
Amúgy meg jól látod. A Legendary pont azért legendary, mert az maga a legenda, nem kellett rajta változtatni. Jó, fogyózhatott volna azért, de curves are sexy -
SunMount3r
nagyúr
Most néztem review-t az új MX518-ról, nem lehet igaz, hogy a görgője még mindig ugyan olyan tré, "Legendary" meg minden 2019-ben és 20K... A G400s után maradt még bőven elfekvőben ebből a görgőből a raktárban úgy látszik... Meg lehet másból is, szenzor csere és kész.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Ha megjön az új talp szét kellene szedni a G400s-t, hogy legalább a görgőjén javítsak valamit, mert iszonyat kerreg. De félek, hogy elpattan valami aztán fuccs az egésznek. Jártam már így másik egérrel, hogy pont a görgőjéből kipattant a rugó. Meg olyan apró benne minden, szóval veszélyes művelet.
MX518 Legendary-t egyébként honnan érdemes venni? Itthon látom még nem kapni.
Mi lenne amúgy ami ki tudná váltani az ajánlottak közül? A méret/forma és ugye a két plusz gomb a tetején fontos.
-
Archttila
veterán
Logitech G pro wireless tulajok figyelmébe ajánlanám: (sry ha már volt)
Az enyém (elvileg) hamarosan megérkezik!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
FoLey-v
addikt
válasz jaffa 2843 #75380 üzenetére
Köszi észrevettem!
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
spati3
csendes tag
Sziasztok
Mi a véleményetek az A4tech J95 egérről? játékra mennyire alkalmas?.
-
FoLey-v
addikt
válasz FoLey-v #75378 üzenetére
Nem szóltam ki gondolta volna hogy van külön gomb is.
Majd veszek powerplayt is mellé.Van olyan lehetőség hogy ha kikapcsolom a gépet akkor az egér is nyugalmi állapotba tegye és ne keljen kapcsolót használni?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
Na megérkezett a Logitech G903-as eddig tetszik minden. Csak egy kérdésem lenne hogy a görgő rázás közben ilyen lötyögös hangot ad ki?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Külföldről max. 5 ezer Ft-ért milyen egeret ajánlatátok? CS:GO-val játszom.
Logitech G100s-t próbáltam, ultragagyi, bármelyik Tesco-s egér jobb választás.
-
FoLey-v
addikt
Hát akkor csúnyán benéztem képen.
Végül is mindegy már megrendeltem.Dyingsoul 36k postával,ahogy néztem árukeresőn ez volt a legolcsóbb és akciósan van. A többi helyen 40k vagy afölött vannak.
[link][ Szerkesztve ]
-
zzolika
aktív tag
válasz Kupszi #75350 üzenetére
Ha neten rendeled és az MM-ben veszed át, csak 6390. Az Aqua-ban is ennyi most.
A múlt heti 7200-es Edigitalos akcióról pont lemaradtam, szerencsére
Ettől nem nagyon fog szerintem lejjebb menni az ára, rendeltem én is egyet. Már csak egy jó pad kell alá.
Nem tudom melyik verziót kapom. Ugyanaz a két változat, a 6000-esen régebbi firmware van, ha frissíted 8000 lesz az is. Nem mintha annyin használnám valaha is...
Egyébként mást is javít a frissítés? Érdemes felrakni? (A 25G helyett 35G pont arra jó, mint a 8000 dpi). -
FoLey-v
addikt
Régebben sokat Quakeztem és csuklótámaszos egérpaddal is toltam,megszoktam sok idő után.
Így használom az egeret. A vezeték néha zavar amikor hátrahúzom az egeret akkor érezni,hogy mint ha súlyt húzná vagy a vezeték hozzáér a monitor talpához.
Végül is sok utánajárással és döntésem alapján meg is rendeltem a Logitech G903-at. Aquanál akciós is volt,ennyiért kihagyhatatlan ajánlat. A forma lényegtelen ezt is megfogom szokni.
-
Vanir
veterán
válasz FoLey-v #75359 üzenetére
17,5 centis kézzel én erősen szkeptikus vagyok a fingertipet illetően, ha MX518-ad van most. Csak az ujjbegyeid érnek hozzá, a tenyered egyáltalán nem, és a csuklód a padon van végig?
G903 jó lehet, bár ha 518-közelebbi formát szeretnél, akkor inkább a G403 wireless/G703 irányába kacsintgatnék. -
Dyingsoul
veterán
Hali!
Minden egérnek a görgő a gyenge pontja?
Volt már Razerem, Roccatem de mindegyiknek valahogy a görgője az ami megdöglik. Logitech-ekről sem olvasni jókat. Például mikor a G403-at beírtam pl első google ajánlások között van a mouse wheel not working...
Érdekes módon a Razer Diamondback Plasma-t vagy 7 évig nyüstöltem és nem bírt kifingani semmi rajta.
Létezik még olyan, hogy tartós egér? Nem arról van szó, hogy örök életre kell mert csak megunja az ember egy idő után de azt valahogy nehezen viselem, hogy 2-3 év után rendre tönkremennek ezek a 25k kategóriájú patkányok.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
FoLey-v
addikt
válasz jaffa 2843 #75360 üzenetére
Az a baj hogy nem vagyok pesti és 20km a legközelebbi.
Méretben szeretném ha ugyan akkora lenne mint az MX518-as.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
1. Mennyi a keret?
30.000-35.000ft
2. Használtpiac játszik?
Igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem
4. Mire használnád az egeret?
Néhai játékokra pl. Metro Exodus,League of Legends
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
17,5
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
800dpi és windowsban középen az egérsebesség mutató
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Vezetéknélküli,kényelmesség,pontosSziasztok!
Hosszú év után szeretnék vezetéknélküli egérre váltani. A jelenlegi egerem Logitech MX518 V2 és egy Steelseries QcK+ egérpadom van.
Elvárásom kényelmes fogás és pontos legyen mint az MX518.
Amit kinéztem Logitech G903-as,de inkább ti jobban vágjátok a témát és szeretnék tanácsot/segítséget kérni tőletek.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
TeebyKay
őstag
-
TeebyKay
őstag
válasz proradeon #75352 üzenetére
Logitechnek van pár minőségibb cucca a témában, G403, G603, G703, G903, de ha nem cél a játék és nincs szükség precíz szenzorra, akkor lényegében a vanir által leírtak a követendőek.
Mind a kapcsoló mind az akkuhiba garanciaidőn belül cseréltethető, azután is simán javíttatható.
-
félisten
-
őstag
Sziasztok!
Wireless egérválasztásban kérem segítségeteket.
1. Mennyi a keret?
30000 Ft
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen
4. Mire használnád az egeret?
Böngészés
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Nem játszok. Jelenlegi egerem (Logitech G9X) 1600 dpi-n használom.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Hüvelykujjnál legyen két gomb. Továbbá lehetőleg ne akkumulátoros, hanem elemes legyen. (Nem szeretnék azzal küzdeni, hogy néhány év alatt tönkremegy az akkumulátor, és vagy aranyáron lehet beszerezni, vagy sehogy.)Jelenleg egy Logitech G9X-et használok, korábban pedig egy Razer Diamondback-em volt. Formára és méretre mindkettő tökéletes, így hasonló méretű egeret keresek, csak éppen wireless-t, mert már unom a vezetéket.
Köszönöm!
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Kupszi
aktív tag
Végül elmentem a Media Markt-ba és vettem egy Logi 102 Prody-t. Érdekesség hogy 2 féle változat volt az egyik 6000dpi a másik 8000. Árba nem volt különbség a nagyobb verziót vettem le a polcról.(le is volt árazva 6999forintra.)
Ma este fogom tesztelni majd kíváncsi vagyok, láttam nagyon dícsérte itt mindenki, meg ahogy elnéztem eléggé bestbuy verzió is.
Ha mégse vállna be, akkor maradok a nekem ajánlott Tt irisnél, ezt meg odaadom asszonypajtinak.[ Szerkesztve ]
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
sutyi^
senior tag
Vizeseknél blanket -20% Logitech Gaming akció emitten
G102 - 6390Ft-ért vihető.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
jaffa 2843
Ármester
-
gaben22
senior tag
válasz Atish19 #75343 üzenetére
Linuxot használok, Windowshoz nem értek nagyon, de gondolom ott is lehet írni valami kis scriptet (Powershell?), ami tol egy shutdownt, ha a lejátszód (mpv...) exitus (bruhaha orvosoknak dupla poén).
Esetleg ez?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Légegér témában tudnátok segíteni? Csak filmezéshez használnám, hogy ne kelljen folyton felkelnem az ágyból ha ki akarom este kapcsolni a pc-t miután vége a filmnek. Ha van rajt dedikált pause/resume gomb az maga lenne a mámor. Javarészt kínai webáruházakban találtam ilyeneket. Tudnátok mondani valami ajánlott típust nem horror áron? Mondjuk max 5-6000Huf környékén nagyságrendileg.
[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
Ha a görgö közepére katintok nem mindig érzékel a görgetés az hibátlan. És ruhadtul idegesitő. Nagyon szeretem a formályát jo kis egér. de rendeltem egy Logitech G203 Prodigy-t .
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
addikt
válasz gery14 #75338 üzenetére
Azért ezt jobban is kifejthetnéd. Ha rossz a görgő nem mikrokapcsolót kell cserélned, hanem nagy eséllyel encodert. eBay és Ali-n találni. Viszont macerásabb, mint kapcsolót cserélni.
Ill az egér problémákkal foglalkozik külön topic amúgy, itt segítenek neked milyen kell bele szerintem: [link][ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
Sziasztok. Asus Rog sicam van a görgője szar gari van rá de nem ér nekem anyit h rohangáljak vele. Ebayrol vagy Alirol honan tudnék venni hozzá mikro kapcsolót kicserélném magamnak mint a garival szorakozzak..
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Szesz1984
csendes tag
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Nagyobb kézhez milyen egeret ajánlanátok FPS játékra?
Köszi! -
Szesz1984
csendes tag
Sziasztok!
WoW-hoz keresek új egeret.Most egy Logitech g700 van,de kezdi megadni magát.
A lehetséges utódok amiken gondolkozom:-Razer Naga Trinity "gondolom adott hogy miért"
-Logitech g502 hero "ahogy néztem,ez fogásra és alakra hasonló mint a g700"
Csak wow lesz vele,max egy kis diablo.A keret teteje kb a razer ára,valahol 35k magassága.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
Újabb egeret próbálnék ki a DM1 FPS Pro után (tök jó kis cucc szerintem, csak nekem kicsit csúszik). 18.5 cm kéz, palm és fingertip közötti fogásra valamit? Zowie Za13-l szemezek,bár a múltkor volt szerencsém G Pro wireless-t fogni... Amik eddig bejöttek (FK2, Kone Pure Owl Eye). Esetleg valakinek valami ötlete lenne még?
-
-
mpierre
veterán
Üdv!
Gyors kérdés:A Roccat Kone Emp kapcsolói mennyire tartósak? Csak azért, mert az Exon F60 garis cserére került a duplát klikkelő jobb gombja miatt és a méret miatt a Roccatot választottam.
Amúgy ez már nem is egér, hanem patkány, de nagy kézhez egész kényelmes. Ugyan az Exon F60 formája mesébe illő volt számomra.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Vanir
veterán
CM MM530 vagy MM520 így első blikkre, bár szerintem az MM530 jobb lesz. Kényelmesen, könnyen lenyomható görgőgombja van, CAD-hez szerintem ideális lesz. Normális egérpadot is vegyél alá, hidd el, megéri.
Tartósságot hagyjuk, max két-három évvel lehet számolni minden egér esetében 2019-ben. Ebből a szempontból sajnos mindegy, hogy 10 vagy 50 ezres kategóriából vásárolsz. -
Vanir
veterán
Beírtam a HyperX Pulsefire Core-t az ajánlott listába, illetve továbbra is szívesen veszek mindenféle javaslatot.
-
ssid3956
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egér választásához.1. Mennyi a keret?
8000 Ft2. Használtpiac játszik?
nem3. eBay, külföldi rendelés játszik?
nem4. Mire használnád az egeret?
Böngészés, excel, worksheetek, általános productivity, Illustrator, Photoshop, videóvágás.5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Fingertip és palm között változik, talán inkább fingertip.6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19,5 cm.7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Nagyon ritkán játszok csak.8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
oldalsó gombok böngészőben előre-hátra lépéshez. világítás nem fontos.Köszönöm a segítséget előre is!
-
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan Logitech egér, mint a G603 és tudja a Free Spin görgetést is
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Átnyálaztam az egérajánlót, de bizonytalan maradtam... kérhetek egy kis segítséget?
1. Maximum 15-16e forintot tudok rászánni
2. Újat keresek
3. Hazai forgalmazóktól tudom csak beszerezni
4. Kizárólag CAD-ezésre (és irodai munkára) használnám
5. A mostanit fingertip módon használom, mert kicsi (Logitech M185...)
6. A kézméretem 18 cm
7. 1000 dpi-t tud a mostani
8. Fontos lenne, hogy legyen rajta pár plusz gomb, amit a gyakran használt AutoCAD funkciókra tudok makrózni. Ugyancsak fontos, hogy pontos legyen és tartós. Mindegy hogy vezetékes vagy vezeték nélküli, viszont a gamer fícsörökre nincs szükségem, a munkahelyemen nem szükséges villognia, szóval valami visszafogott külsejűt keresek Nagyjából ennyi. Előre is köszönöm a segítségeteket!Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
addikt
Én a G603-ra vettem már. Talán kicsi túl puha, lehetne tömörebb/keményebb. De siklik legalább annyira mint egy jaffa talp. Mindenképpen jobb, mint a fekete Alis xarok.
HyperGlide-ot sose vettem, ahhoz nem tudom hasonlítani.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz PR0JECTNR56 #75305 üzenetére
Szívesen! Közben megtaláltam szerintem a bestbuy talpat is hozzá:
2x Tiger Gaming Teflon talp - 7,22 USD (Registered Airmail-el ráadásul)[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
Nem válasz a kérdésedre, de duplakattintás netezés közben ritkán kell, oprendszerben meg be lehet állítani, hogy ikonok 1 kattintásosak legyenek. Böngészéshez meg keress rá neten lehet létezik valami böngésző kiegészítő, amit pont az idősebb embereknek találtak ki (kitudja miféle dolgok segíthetnek nekik).
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
BxL
csendes tag
Sziasztok,
lehet hogy túl speciális kérdés, de úgy látom, elég részletesen tárgyaljátok itt az egereket, hátha van ötlet:
közel 70 éves, nehezen tanuló "kezdő" embereknek, rokonaimnak keresnék minél robusztusabb egeret, vagy könnyen használható trackball-t, csak alapfokú internetezéshez, egyszerű böngészéshez.
A fő probléma, hogy nehezen tanulnak bele a dupla kattintásba úgy, hogy közben ne mozduljon el a kezük alatt az egér. Azt gondolom, ha egy kellően nehéz vagy talán kis felbontású egeret fognak meg, nem indul el sima kézremegésre egyik irányba sem, akkor könnyebben tudnának kattintani, navigálni vele.Létezik vajon ilyesmi? Illetve van gyűjtőneve az ilyen típusú egereknek?
Köszönöm,
BxL||
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest