Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz smallmer #74696 üzenetére
Valamennyire megértelek. Én még sosem (nem túlzok, sosem) vettem nem gyári hibás Samsung terméket. Az utolsó pár hónapja egy mikró volt, pedig nem az olcsó fajtából volt (konkrétan a legdrágább nem beépített). Na akkor lett tele a t.köm a Samsunggal egy életre és megesküdtem, hogy soha többé semmit tőlük. Mások meg nagy megelégedettséggel használják a Samsung TV-ket. Ettől még nem állítom, hogy sz.rt gyárt a Samsung csak nekem sose volt velük szerencsém. Logival sose volt ilyen problémám, pedig átfutott a kezeim között nem egy nem két Logi periféria.
Szóval egy cipőben járunk csak más-más márkákkal. Nekem Samsungot, neked Logit nem szabad venni, de a többieket ne tántorítsuk el a vásárlástól.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Vanir
veterán
válasz FuRiONight #74697 üzenetére
Dubbla?
-
-
smallmer
őstag
válasz FuRiONight #74689 üzenetére
Csak Logitechet ne
-
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
válasz FuRiONight #74689 üzenetére
Ha a Rival 310 majd akkor valószínűleg a G403 is az lesz.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Vanir
veterán
válasz Vikusz77 #74685 üzenetére
Menj be valami nagyobb boltba, ahol sok egér ki van állítva, aztán tapizd végig őket, és ami a legjobban illik a fogásodhoz, azt vedd. Irodai egér fronton sajnos nem vagyunk a toppon; túl nagy a választék, túl kevés a pénz és az idő a teszteléshez.
Ha megfelel az igényeidnek az M720, akkor vedd azt, de én mindenképp megpróbálnék valahogy faragni a tömegéből.gbela: Fején találtad a szöget.
[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
Mi pontosan a duplakatt hiba? Tippre azt mondanam, hogy sima klikkre duplakattot csinal az eger? Tenyleg nem tudom, csak annyi szo van mar rola hogy mar erdekel.
20+ eve egerezek, nagyon sokat, gagyi (melo), meg jo (otthon) egerekkel, de halistennek meg nem igazan volt ilyenem (mas hiba persze mar igen).[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
Kösz az infót, akkor maradok a Logitechnél. Az RX250 nekem pont jó, akkor a G203 is jó kell legyen. (azonos a méretük) Különben a G203-ban pont a görgője tetszik legjobban. A fogaskerék-szerűen recézett gumi felület, és a kerék jó mérete miatt nagyon precíznek néz ki és jól használhatónak.
it's more fun to compute
-
Vanir
veterán
Japán Omron 2019-ben maximum a cserélhető switches ASUS-okhoz jár, de azokban is a kínai kapcsolók vannak bent gyárilag.
Duplakatt-hiba akármilyen egérnél előfordulhat 15 perc használat után is, de lehet, hogy 6 évig sem fog előfordulni. Teljesen random.
A G203-ban kicsit gagyibb a görgő-encoder, az viszont tényleg hamar veszít a taktilitásából. Cserébe minden másban veri a Rivalt, kényelmet leszámítva, mert az ugye egyéntől függő szubjektív dolog. -
Vanir
veterán
válasz Vikusz77 #74674 üzenetére
Az M720-nak le lehet nyomni a görgőjét.
Jó fejek a ezek a Logiék, még véletlenül sincs semmiféle konkrét specifikáció megadva a gombokra, azt leszámítva, hogy a főgombok csak 10 millió klikkre vannak méretezve, ami 50 dollárért igencsak ergya... Meg mondjuk az a ~135 grammos tömeg egy ekkora egérnél rettenetesen sok.Ahogy elnézem az M705 is vagy 138 gramm, ezek mit szívtak a tervezésnél? Brutális.
Ilyen egyszerű szoftveres dolgokat biztos, hogy meg fogsz tudni csinálni valamelyik Logival is. Én mondjuk tutira nem venném meg őket, se casual böngészgetésre, se napi 8-10-12 óra irodai használatra. Ha neked megfelel, meg nem félted az ízületeidet, akkor vedd amelyik kényelmesebb, meg amelyiknek a funkciói jobban megfelelnek.
-
Vanir
veterán
válasz FuRiONight #74676 üzenetére
Amiket írtam, azok ezeknek a kritériumoknak eleget tesznek. Az Iris kicsit ergyább minőségű, bár az anyaghasználata fixen tartósabb.
-
saen
veterán
Azt hozzá kell tenni, hogy nálam sokkal keményebben van használva, mint az átlag, nem is kicsit. Egész nap dolgozom majd utána este még játszok is pár órát. Egyik márka se bírja ezt sajnos, legalábbis még nem találtam olyat ami igen. Igaz van már itthon egy kupac kapcsolóm javításra
-
ceia
őstag
Sziasztok!
Logitech G203 Prodigy vagy Steelseries Rival 110 ? Melyik jobb? A Rival is van olyan megbízható? Nem szeretném, ha kis idő múltán duplakattos lenne a bal gomb, vagy kihagyna a görgő.. A Rival 110-nek sem japán Omronjai vannak, és teflon talpa? Mert szomorúan olvastam, hogy a G102-nek egyik sem. (kínai Omron, és műanyag talp) Tetszik mindkettő, épp ezért nem tudok dönteni(#74450) Sztenly Jelenleg még én is Logitech RX250-et használok, már 8 éve! Egészen pontosan 2010 november vége óta. Máig kifogástalanok a fő gombok és a görgő, csak a középső klikk nem működik kb. 2 éve. De egy 2144ft-os egérhez képest, nem semmi teljesítmény! Különben tudtad, hogy ebben is Omronok vannak!? teszt
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Általános itthoni használatra vettem egy Logitech M705 egeret.
Megjött, viszont kiderült, hogy a webshopban közölt adatokkal meg az itteni ph teszttel ([link]) ellentétben, eggyel kevesebb gombja van, a hüvelykujjnál alulra tett kis vékony fémcsík jellegű gomb már nincsen rajta ezen a verzión, amit kaptam (ha jól látom, mert nem bontottam ki).
Gondolkozom rajta, hogy megtartsam, vagy visszavigyem és vegyek egy másik fajtát.
Kézméretem 20cm, ujjbeggyel fogom, vezeték nélkülit szeretnék, illetve ez a szabadonfutóra állítható kerék is megtetszett. Ja, és minél több programozható gombot szeretnék.A Logitech M720-at néztem ki most (10 e Ft körül szeretnék).
Ennek elvileg megvan még ez a hüvelykujj alatti gombja is.
Utána olvasgattam, annyi konkrét negatívumot találtam, hogy egy itteni fórumtárs szerint zavaróan hangosan kattannak a gombjai (jelenleg egy Rapoo 7100-am van, az elég hangos, de megszoktam, ha ilyen az M720-is, az nem zavarna.
Szóval a kérdés, hogy megtartsam ezt az új verziós 7 gombos M705-öt, vagy válasszam a 8 gombos M720-at.
Van valakinek M720? Ugye jól látom, hogy a görgő, a jobbra és balra döntés mellett le is nyomható.Egy kérdés eszembe jutott még. Lehet-e olyat az M705-nél, hogy az egyik gombra parancsok egymás utáni kombinációját adom meg, konkrétan: mindent kijelöl+kivágás.
A Rapoo egeremnél ilyet nem lehet. Viszont, ha a Logitec M705 tudna ilyet, akkor beérném a 7 gombbal is.Előre is kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
Razer DA Elite, vagy Logitech G502?
Fontos lenne a macro, a Razert meg úgy tudom, nem lehet, csak a gombokat.
De ha nyújt annyival többet, mint a G502, ám legyen. Vagy: Logitech téren is lehet akár más, nem kimondottan ez. Egy külföldi Division csoportban ajánlották, hogy szuperül makrózható. -
Vanir
veterán
válasz FuRiONight #74667 üzenetére
Palmnak tűnik. Ha kisebb kell hasonló stílusban, akkor Zowie EC2-B, CM MM530/MM531, Tt Iris Optical, esetleg Logi G403 és SS Rival 310. Én mindenképp végigtapiznék párat vétel előtt.
-
Vanir
veterán
válasz FuRiONight #74665 üzenetére
Miben merül ki, hogy nem az igazi? Fogás, szenzor, gombok, egyéb?
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Egy kis segitsèg kellene, jelenleg Razer DeathAdder Chroma-t hasznàlok, de valahogy nem az igazi. A fogàsom kep
1. Mennyi a keret? 30k
2. Használtpiac játszik? Igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Igen
4. Mire használnád az egeret? Leginkàbb jàtèkra (FPS ès nèha moba)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Igazàból nem tudom
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 20cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1200
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Ha van az csak előny[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz ribizly #74661 üzenetére
Amúgy kajak jó ötlet, lehet, hogy veszek én is. Jelenleg a G102 látja el ezt a feladatot, forrasztani azért egy fokkal macerásabb, mint simán átcserélni.
D2FC-F-NH kapcsolókról vélemény:
Puha, viszont nem túl taktilis, afféle D2F-01F és D2FC-F-K közti átmenet. Sokkal inkább D2F-01F-et választanám mint ezt.[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz jaffa 2843 #74660 üzenetére
+1
Már többször elgondolkodtam, hogy veszek egy sica-t csak erre a feladatra (kapcsoló tesztelés).|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
jaffa 2843
Ármester
válasz joefasalasso #74659 üzenetére
"Szerintem tökéletesen behatároltam, milyen egeret szeretnék."
Nem. De még elolvasni sem voltál hajlandó, az jött le.Sica+silent kapcsoló kombónál jobbat és egyszerűbbet nem fogsz találni.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
joefasalasso
aktív tag
Szerintem tökéletesen behatároltam, milyen egeret szeretnék. Az árat ugyan nem írtam, de a kritériumok rámutatnak a mennyi-annyira. Sajnos a Logitech pont nem árul vezetékes silent szériás egeret (az M110 wireless), de mindegy, keresgélek akkor... Gondolom, nem én vagyok az egyedüli aki nem szereti a kattogást, így majd beírom a fórumba az eredményem. Köszi amúgy...
-
Vanir
veterán
válasz joefasalasso #74657 üzenetére
Loginak van pár ilyenje, meg talán a Rapoo-nak, én előbbire szavaznék mindenképpen. Vagy vegyél egy normális egeret az összefoglalóban foglalt pontok kitöltése után, hozzá egy szett Huano silent kapcsolót, aztán forraszd/forrasztasd át magadnak őket. ASUS ROG Sica kapcsolói forrasztás nélkül cserélhetők.
De legalább az összefoglaló Hogyan kérdezzek? részéig jussunk már el pls...
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz joefasalasso #74655 üzenetére
Mé' lézert? Összefoglaló.
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok. Ultra csendes vezetékes (USB) lézeregeret vennék. Általános felhasználásra, nem játékra. Köszönöm...
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok uj egeret szeretnek, valtanek kabelesre.
1. Mennyi a keret? 8-10ezer
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Igen, spanyol amazonrol lenne rendelve.
4. Mire használnád az egeret? Casual gaming, vegyesen grand strategy, rpg, fps, multiplayer nem.
5. Hogyan fogod az egeret? claw/fingertip, de inkabb fingertip
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Fogalmam sincs, jelenleg egy Logitech M150 M-R0037 wireless van.
8. Egyéb igények. Par extra gomb jol jonne, RGB hidegen hagy, de nem is zavar.Az egerajanlot megnezve most amazonon van Logitech 203 Prodigy
€41,50helyett €26 illetve
SteelSeries Rival 110€40helyett €30, ezert is irtam ennyit keretnek, forintban ezek ennyik most.Ha ezt a kettot ajanlanatok, melyiket erdemes megvenni? Illetve mik az alternativak meg?
Koszi. -
Vanir
veterán
válasz smallmer #74647 üzenetére
1: Valahogy úgy, de döntsön a kényelem.
2: Szintén kényelemfüggő, egy szinten vannak kb.
3: Nincs róla konkrét objektív teszt, de ha nem kompetitív játékra kell, akkor tutira jó. Csak az optikai szenzoros legújabb kiadást vedd.
4: Ha jobbkezes kell, akkor igen. Én nem venném a Zowie-t, mostanában elég gyenge a QC náluk, meg a gombjai is meglehetősen gányok a többihez képest. -
ribizly
veterán
válasz LaCupacabra #74646 üzenetére
A link nem jó, de gondolom az Essential-ra gondoltál. Passz. Az nem tudom hogy viszonyul az Elite-hez.
-
smallmer
őstag
Szétbontottam a kérdéseimet/meglátásaimat ami még felmerült:
1.:
Ha jól értelmezem, akkor amennyiben a 3 gomb nem zavaró a Rival 600 oldalán akkor SteelSeries-ből az a legjobb választás.2.:
Razerből a Mamba Elite az egy jobb szint mint a DeathAdder Elite? A Mamba Elite vs Rival 600-ból kit hoznátok ki győztesnek?3.:
A Mamba Wireless ha jól tudom még nem tökéletes. Ezt meg tudjátok erősíteni?4.:
ZOWIE-ból csak az EC1-B rúghat labdába? Ezt hova helyeznétek a fentebb említett egerekhez képest?Köszönöm szépen.
-
ribizly
veterán
válasz LaCupacabra #74644 üzenetére
Logitech G102/203 ha megbarátkozol a fingertip-claw fogással.
Logitech G403, de akkor kell egy mouse bungee, mert vacak a kábele.
Steelseries Rival 110
Steelseries Rival 310 vagy Razer Deathadder Elite ha palm-ra lövünk és nem akarsz mouse bungee-t.
Zowie ZA13, bár lehet keskeny volna, de a ZA12 meg lehet kicsit hosszú.EC2-t nem javasolnék.
ASUS Rog Sica sem rossz, bár ott csak 3 gomb van.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
LaCupacabra
csendes tag
válasz ribizly #74643 üzenetére
Na igen előbb olvasnom is kellet volna
1. Mennyi a keret? Max.: 20.000
2. Használt piac játszik? Talán.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem nagyon...
4. Mire használnád az egeret? Leginkább FPS , RPG ( hack and slash)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm , claw
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. hossz.: 18cm szélesség: 10 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? MS miatt csak 400 volt elérhető
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) 3 , 5 gombbal megvagyok.
BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
ribizly
veterán
válasz LaCupacabra #74642 üzenetére
Összefoglaló, hogyan kérdezzek és akkor tudunk érdemi ajánlást is adni.
-
LaCupacabra
csendes tag
sziasztok,
Eljött az egér váltásom ideje sajna. Idáig MS intellimouse , MS Wheel mouse-t használtam.
Leginkább FPS game megy. De RPG is akad nagy számmalÁrban növekvő sorrend.
1.: Asus sica ( a cserélhető kapcsoló miatt.)
2.: Zowie EC2-A
3.: Logitech G403Persze ha vannak még ötletek szívesen fogadom
[ Szerkesztve ]
BB8900 , 9780 , 9900 Rip , 9720 , Q5 Rip
-
Vanir
veterán
válasz #05304832 #74634 üzenetére
Én is allergiás vagyok erre, ezért nem barátkoztam még meg teljesen a GPW-vel, pedig már a harmadik fajta kapcsolót próbáltam ki benne. Ettől eltekintve nem hiszem, hogy a Basilisken kívül bármelyik Razernek problémája lenne görgőkeménységet illetően. Tény és való, hogy a Rival 310-é kifejezetten könnyen kapcsol, a 600-é és a 650-é pedig még könnyebb.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz #05304832 #74632 üzenetére
Szerintem a lenyomás annak fejében változik, hogy a görgetést milyenre állítod, de ebben nem vagyok biztos. Miket próbáltál? Első generációig visszamenőleg az összes DeathAddert kipróbáltam, mindegyiknek kellemes volt a görgetése és a lenyomása is. Abyssusok szintén, bár azoknál talán a lenyomás egy fokkal nehezebb. Most volt nálam egy Mamba Elite, annál sem tapasztaltam semmi nehézkességet.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg 2db Razer egeret használok. Az egyik a DeathAdder Elite, a másik a DeathAdder Chroma.
Méretre ezek tökéletes egerek, talán a régi SteelSeries Rival egerem volt ami jobban kézre állt.
A kérdésem az lenne, hogy van olyan egér most a piacon, ami jobb mint a jelenlegi egereim és méretben hasonló?Steelseries Rival 310 ami hasonlít a régi rivalra ahogy nézem, ez jobb mint a razer?
köszi
-
Zaied
addikt
Hali!
Microsoft Pro IntelliMouse-t hol lehet beszerezni ami nem kamu?
A választ előre is köszi! -
Gaben92
őstag
válasz ribizly #74622 üzenetére
Hát ha súlyos is nekem a valaha volt legkényelmesebb egerem. Próbáltam sokat, de nekem mint ha a tenyerembe öntötték volna annyira jó a fogása.
Ha a Logi ugyanezt a formát kiadná egy kevésbé súlyos wireless-ben tőlem akármennyi lóvét legbolhatnának érte, kettőt vennék. Egyet itthonra, egyet melóba.
Mellesleg van valakinek tippje G602 formájú kevésbé súlyos wireless-re szabadonfutó görgővel? Melóhoz kéne kizárólag (TIA Portal, Step 7, baromi sok PDF), szóval a szenzor annyira nem lényeges, a forma meg a szabadonfutó görgő viszont igen. Most ilyen csóri wireless Logi van bent, gondoltam rá, hogy beviszem a G502-t mert egy éve a szekrényben porosodik de azt reflexből palmra fogom, arra meg kicsi (gyűrűsujj ujjbegye is padon, kisujj meg totálban)
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
senior tag
Sziasztok!
Logitech G602, vagy G305 egeret ajánlanátok WOT-hoz.
Csak azzal játszom, ez a két egér között próbálok dönteni.Köszönöm a segítséget!
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
törölt tag
válasz ribizly #74614 üzenetére
Amit találtam bontott képet róla, azon foltosan poros a gomb sík része és a felső burkolat belső része, ahogy a nagy térerő mellett tartott műanyagokon CRT monitor/TV-ben szokott lerakódni a por, pl .: [link] [link] szóval hajlama az biztos van rá.
Műanyagot is és úgy tudom pcb-t is lehet kezelni antisztatikus spray-el, ami meggátolja a szigetelőkön a töltés szétválasztást, statikus feltöltődést.
Mivel visszakerült hozzám az elajándékozott egér - ugyan semmi kedvem hozzá - csak szét szedem, és ezt is felgöngyölítem, kapcsolót és rugókat is cserélek rajta, encodert is ki takarítom/újrazsírozom...stb.
Jó lesz ez..
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz micafighter #74613 üzenetére
Arról van szó, hogy többeknek feltűnt ez a jelenség:
Néhány kör az egérrel a padon és jön a duplázás. Majd bedug kábelre és megszűnik.
link|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz ribizly #74566 üzenetére
Na akkor folytassuk. Ma jártam a boltban, ahonnan származik és 1000 kattból 1x sem jött a double (ezzel volt tesztelve). Azt mondták, hogy többeknél volt már ilyen gond és az esetek 99%-ban arra vezethető vissza, hogy közel van a wifi router. És tényleg. Kábelen minden hibátlan. Besz@rás.
Na és akkor mondok még egy érdekességet: Azt állították a srácok, hogy a G403/603/703 esetében a görgő hibás irányba görgetése is erre vezethető vissza. Hogy ennek mennyi az igazságtartalma (lévén akik kiderélték az encoder-t azoknál megszűnt a probléma) azt nem tudom eldönteni, de az biztos, hogy lesz itt némi probléma a setup-al, ahogy az eszközök egymáshoz közel vannak az ilyen wireless eszközöknél.
No long story short ezt most megúsztam.Más
Volt szerencsém rátenni a kezemet a Finalmouse air58-re. Hát basszus! Az már abban a súlyban van, ahol fel sem tűnik. Az még minidg zavar, hogy nincs semmi, ami védje a belsejét, de ettől függetlenül az egyik legjobb egér ami a feature set-et illeti (a szupi wireless Logitech G-s egerek mellett). Természetesen pofátlanul sok $-t kérnek el érte a nyerészkedők, de tényleg durva mennyire frankó.@(#74610) mobal
+1[ Szerkesztve ]
-
félisten
Segitsetek ki.
Mindennapi munkara + Dota2-hoz keresek egeret.
- Logitech G Pro Wireless: nagyon kicsi, egyebkent tokeletes
- Mionix Naos 7000: jo lenne, de claw gripre nem idealis
- Zowie EC1-A: a gombjai tul nehezen kattinthatoak es a gorgo nem tetszik, egyebkent a merete es formaja pont joNagy kezem van, wireless elony, plusz gombok nem kellenek (elore/hatra, jobb-bal, gorgo), L-es/XL-es kesztyuket hordok, amolyan felig-claw gripem van, es nem vagyok pro jatekos (kozel sem).
Otletek?
while (!sleep) sheep++;
-
ribizly
veterán
Én nagyon nagyot csalódtam. Volt korábban egy kis MS wireless egerem. Össze vissza akadozott és állandóan alukált, amikor használatba akartam venni, így rángatni kellett előtte egy kicsit.
Aztán vettem egy Anne Pro billentyűzetet, ahol aztán tényleg nagyon nem kell azonnal eljutnia a jelnek a gépig, de minden volt ott csak stabil jel nem. Állandóan eldobálta magát meg nem minden karaktert vett be.
Ehhez képest még a unifying-os cuccokkal ilyen gond nem volt, pedig van a cégnél jópár mindenféle low-end szutyok, de még azok is működnek stabilan.
Most nem azt mondom, hogy a HP nem fog. Csak akkor még inkább a Logi.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest