-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Domonkos #92314 üzenetére
Összesen két billel kevesebb a Cyboard (70 vs 68), csak a Redoxon pont a két belső oszlopot használtam főként orientációs pontokként, így azt most még szokni kell, illetve a thumb clustert összességében is szokni kell, pl., hogy nem minden gombot kényelmes ujjbeggyel nyomni, van, ami a hüvelykujj második percével nyomható le kényelmesen úgy, hogy ne kelljen egyáltalán pozíciót váltani, mert az a lényeg, hogy a kezemet ne kelljen helyezgetni, hanem mindent kényelmesen elérjek egy pozícióból. Aztán majd még a rétegváltókat és az altokat helyezgetem, hogy jobban kézre álljon, illetve az általam viszonylag sokat használt Home/End pozíciója változott, de pár nap és rendben lesz ez is.
Az SA-t megnéztem, de az nagyon nem az én világom, számomra túlzottan lapos a felületük, a DSA-nak és az MT3-nak mélyebb kialakítású a felülete, az jön be nekem. Feltettem az MT3-at most, érdekes fíling, a mélyebb kialakítású részeknél kicsit olyan, mintha egy kútba nyúlnék, de nem kellemetlen a használatuk. A thumb clusternél egyértelműen jobb, ha eltérő profilú MT3 kupakok vannak fent, mert így tapintásra tudom, melyiket szeretném használni, az egyforma DSA-knál ezt valószínűleg nehezebb lehet megszokni, mert ott csak a pozícióból lehet érezni, hogy melyik melyik. Szóval még ismerkedünk. Látványra nekem jobban bejön egyébként az MT3 szett.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Windows 10
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Autós topik
- További aktív témák...
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest