- Milyen routert?
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Corel Draw topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Facebook és Messenger
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz
micafighter #86035 üzenetére
Remélem a jövő héten meg is érkezik, majd írok róla.
Igen, a "milky top" Red Pro-kkal építettem meg először a Q8-at. A Gateron alsó/olcsó szegmenséből pár lineárist már kipróbáltam hosszabb ideig gyári állapotban, kézzel kenve és pre-lubed verzióban is, mivel kifejezetten lassan kenem a switcheket és emiatt ritkán szánom rá magam.
Ezekből egyelőre nekem a KS-3X háza (fekete nylon) jött be a legjobban alap és Silent stemmel is. Utóbbiakat próbáltam a "milky top" Red Pro-k házában is, de az valamiért nagyon nem tetszett, összességében csak veszitett vele. A "milky top" Pro-ban legfeljebb a rugó csere éri meg szerintem.
A másik pre-lubed, amit próbáltam az az Oil King, de ahogy írtam, az nem nekem való, hiába jó switch amúgy.A KS-3x47-ttel több dologra is kiváncsi vagyok:
- A gyári kenés hol helyezkedik el a full milky Pro-hoz és az Oil Kinghez képest. Előbbi szerintem kifejezetten "vékony", az utóbbi sokkal "vastagabb" ("műszer" vs "gép"). Azt remélem, hogy az új közelebb van a korábbi Pro-khoz és a kent rugók miatt ez gyári állapotban is jó lesz.
- Vajon a fekete nylon ház fog dominálni a hangjában, vagy inkább a "milky top". Itt azt remélem, hogy a teljesen feketéhez hasonlóan mély lesz és akkor megint csak egy gyári állapotában számomra tökéletes lineáris lehet.
- A megerősített lábak hogyan működnek majd a hotswap PCB-imben.Jelenleg még azt gondolom, hogy kézzel jobb KS-3X-et tudok csinálni, mint amilyen a "milky top" Pro gyárilag. Viszont ha a fentiek mind stimmelnek, akkor nekem a KS-3X47 lesz "A" budget, pre-lubed lineáris, és akkor már csak a KS-3X házas Silenteket kell kézzel összerakni, meg persze rugót cserélni végre az X-ekben.
A Silent Bobagumoknak még adnék egy esélyt, mert egyelőre gyári állapotban használom őket és a hangjuk így is tetszik, a gyári rugójuk is jó, de lube nélkül ez is úgy reszel, mint a Silent Red gyári állapotban. Plusz így még tudok játszani a 45 ill. az 50g-os rugóerővel.M.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz
micafighter #86035 üzenetére
Ezért most nem tudom még a Gat X-ekkel mit kezdjek.
Eladod nekem occcccsóérLegközelebb pedig hiszel nekem, mert nem mindig beszélek V1 Pro szintű hülyeséget
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro Black Slate 75% TKL - Barebone, ANSI-Layout, fekete
- AKKO Monsgeek M1 Barebone, ISO Layout 75%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest