-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarc
tag
válasz freelanced #63254 üzenetére
A Cherry Stream / Kensington Slim Type, illetve Cherry MX Board 1.0. Az MX Board műanyag csuklótámasza nem állt kézre, a HyperX bevált hozzá.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz freelanced #63254 üzenetére
Ha bedobhatok meg egy véleményt, egyrészt copass törölközőa megoldását mindenképp javaslom, mert az alapján én pl. megvettem a legolcsóbb 4500-as esharkot, és kiválóan működik azóta is. (Redragon K552, láb nélkül, eleinte fura volt, de valószínűleg a kezmnek is jobb így) Annyi, hogy az átlaghoz képest nagy kezem és hosszú karom van (190 körül vagyok, szóval csak arányos), és nekem pl. sokat számít, hogy milyen magas az asztal (általában alacsony, de olyankor legalább utána tudom állítani a széket), meg szerintem az sem ördögtől való, hogy akár naponta többször is igazíts rajta egy kicsit, ahogy éppen máshogy ülsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Diablo IV
- Rendszergazda topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest