-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
BeStronk #36627 üzenetére
Ami a magasságot illeti a billentyűztet magassága először is függhet attól hogy milyen magas maga a billentyűzet háza amibe építik.
Ha a ferdeszeműeknél nem az lenne a (semi)custom billzetház tervezés 0. parancsolata, hogy tégy másfél centi levegőt a PCB alá, akkor azért nem lenne ennyire veszélyes a helyzet:
(Control kupakokat nem ér összehasonlítani, mert a bal oldalin még A sorprofilúak, jobb oldalin meg a 95 után szokásos B (mint a Shift))Hadd ne kommentáljam, melyiken kényelmesebb gépelni.
(most éppen nem a vintage MXbe oldott Brown stem vs Kailh Copperre gondoltam, de szerintem arról is zengtem pár ódát már.)
Ja, kínaiak általában OEM felhőkarcolókkal tolják, szóval adj még 3mm-et az Esc magasságához.
MXB2/3 még a bal oldali ősrégi Cherrynél is vékonyabb, de arról már nem tudok oldalsó képet lőni.
Hogy a rákba lehet kikapcsolni a fórum tag autocorrect funkcióját???
Utálom huszonötször átszerkeszteni a hozzászólást egyetlen elírt zárójel miatt.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest