-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz
ricogsm #87691 üzenetére
Az igért kép a sötét kék - fehér, magyar feliratos, dye-sub PBT Keychronról (afteréknél 22ezer Ft, amit linkeltem):
Minden világítás lekapcsolva (még a fa is), csak a monitor ad fényt a prohardver színvilágával.
Ha aliról vennéd a kupakokat is, akkor őket érdemes megnézni: [link]
10eFt körül nagyon jó ár/érték arányú double-shot blended PBT (ABS+PBT keverék) készletek vannak náluk, ami szintén nem fog kopni és az alap ABS-nél jobban ellenáll a fényesedésnek is. Ezek nagyon jól lefedik a legtöbb kiosztást.
Vannak ugyanott dye-sub PBT-k is, azoknál jobban kell figyelni, hogy rámegy-e a Q2-re. Ha megtetszik valamelyik, akkor linkeld be, megnézzük.
Színekben nem adnék tanácsot, de elég nagy a választék, biztosan találsz neked tetszőt.
A womier készlete, amit linkeltél nagyon jó áron megy, de náluk voltak többünknek is minőségi problémái (volt olyan alap kupak is, ami hiányzott).Ha nem rendelted még meg a Silver Pro-kat, akkor nézz rá a smoother store-ra, amit linkeltem korábban, mert ott jóval olcsóbban lehet kapni őket (nálam ~10ezerFt-ot mutat a 70db): [link]
A gallér a G Pro Silver-nél látsz, elvileg a portól védi a kapcsoló belsejét, de őszintén szólva én eddig nem láttam nagy hasznát.A Q1HE egy nagyon új vonal és sokan várják ebben az ársávban a hall-effect-es kapcsolókat (ez "HE" rövidítés a nevekben).
A mechanikus helyett más elven működő, mágneses kapcsolók lesznek benne, ami merev kapcsoló tartó lemez ("Plate") és nyomtatott áramkör ("PCB") kapcsolatot tesz szükségessé. Ezt - és az eltérő kiosztást, 75%-os - leszámítva ugyanolyan elv szerint épül fel a Q1HE háza, mint a Q2-é, vagyis lesz rugalmas gasket mount rögzítés (együtt mozog a Plate és a PCB a házon belül), programozhatóság, stb., megfejelve a dedikált 2.4GHz-es wireless kapcsolattal és a HE spec feature-ökkel (állítható kapcsolási pont magasság, rapid trigger, itt vannak tájékoztatók: [link]).Én azt mondanám, hogyha gyorsan kell jó bill. akkor a Q2-vel biztosan nem jársz rosszul akár barebone-ból építed, akár egyben veszed meg az Alzától (arra figyelj, hogy az Alzás ANSI kiosztású, egysoros Enter, nincs dedikált billentyű az "Í"-nek, erre nem jók a magyar feliratos Keychron készletek, amit korábban linkeltem). Ráadásul ki tudja, mikor fogynak ki a készletek ezen a nyomott áron.
Azzal is számolj, hogyha most megveszed a Q2-t, esetleg egyedi kupakkészlettel, akkor abból legfeljebb csak a kupakokat tudod majd áttenni a Q1He-re, mert más nem kompatibilis a két bill.-ben.M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest