- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Igen, az a teljes játék, csak ugye még nincs kész. Mire ez megjelenik az ára feljebb fog menni 1 vagy több alkalommal jellemzően nagyobb frissítések megjelenésekor, azoknak akik később, több tartalommal veszik meg, ez normális az ilyen állapotú játékoknál a Steamen. Az első rész is úgy volt, hogy a korai hozzáférés elején csak 24 euro volt, aztán lett 28, 35, 45, mire megjelent.
-
wjbhbdux
veterán
Ezért megkapsz minden jövőbeni frissítést és a teljes játékot. Felfogható egy kedvezménynek, amiért korán támogatod a fejlesztést.
Sajna vannak játékok, amik sosem készülnek el, és pórul jársz, de ez jó esetben nem olyan lesz.
A további DLC tartalomért kell csak majd fizetni, mint a sok Car Pack az első részhez. -
Jakesz
addikt
Látom, hogy Steamen meg lehet venni a korai hozzáférésű verziót 24 euroért. Ha megveszem, akkor ez az ár majd lejön a teljes játék árából vagy nem?
-
Sz_Imre
senior tag
Hotfix #2 - Misc fixes
Changelog:
- Game no longer crashes to "could not open file for writing" upon first launch.
- More robust max clients check, possibly fixing the issue where shown server client counts doesn't match actual in the server browser.
- Fixes to input bindings - please note that some pedals you currently need to bind twice for the axes to be correct, and bindings might be lost after a restart.
- Fixed gear dropping back to neutral when using a h-shifter controller.
- Fixed a bug resulting in the game crashing to "Bag index '0'" fatal error.
- In most cases it's now possible to choose the discrete GPU as a rendering device.
- Improved performance of Savolax Sandpit Reverse layout.
- Various minor fixes to car art. -
Sz_Imre
senior tag
Ütemterv:
Rendszer követelmény:
This section will be updated as we roll out content updates.
Upcoming content for Wreckfest 2 during its Early Access phase and leading into the 1.0 release
------------------
Amit tapasztaltam:
Kissé még optimalizálni kéne. A játék mintha picit késő reagálna a dolgokra.
Játék fizikája és grafikai megjelenése helyenként furán működik.
Irányítása még egy picit sztem finomhangolni kéne.
Ami pozitívum: Romu engine (továbbfejlesztett) DX12 (habár vulkan-nak jobban örültem volna)
A törés model jó lett (bár kissé túl hamar is törik).
A grafika és a hang javult és fog is még szerintem. FSR 3 támogatás.
A rendszeremen: OS - Win10
Proci - AMD Ryzen 7 5800X
Memória - Crucial Ballistix 2x16gb (32gb)
Vga - Xfx Radeon 6700 XT 12GB vram
Magas minőségű grafikai beállításokkal, ahogy néztem (steam fps kiíratás):
min 50 fps és 88 fps között volt amit láttam.
De idővel javulni fog ez reményeim szerint. -
wjbhbdux
veterán
Hát ez nagyon pre-alpha állapotban jön, aki tényleg játszani akar vele még várhat nyugodtan. Alig pár kocsi meg pálya van csak. Törés azért jónak tűnik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan #7 üzenetére
Nincs még március.
-
Heroes fan
őstag
Mért nincs gépigénye meg beárazva?
-
D.Va
őstag
A grafika ugyan szebb, de a törésmodell és törés effektektek szinte semmit nem fejlődött a Flat Out 1 óta.
Ettől még mondjuk remek játék a Wreckfest.
-
Heroes fan
őstag
Ja aztán kitudja meddig marad bétába, de reméljük hogy nem lesz olyan lepusztult mint az 1 volt nyitáskor, azt kérdés volt, hogy be is fejezik valamikor.
-
George85
tag
A DD nekem is kedvencem volt anno 486DX4 nem bírt vele, nagyon kellemes emléket idéz az az időszak.
A Wreckfest steam-en megvan, illetve androidos mobilon is,
nagyon jó móka csak gyakorlatlan vagyok ebben a játékban egyenlőre... -
Chapel
addikt
Anno még az új érában ezt a vonalat a FlatOut hozta vissza, 2004-ben. Azután 2006-ban a 2. rész szintén remek volt és 2007-ben az Ultimate kiadás. Aztán tíz évig csend, fura hogy mindenki elengedte és most is 7 évet kellett várni erre a folytatásra.
Hejj emlékeztek még amikor szaggatva ment, dde olyan szép volt hog "úristen" a Distruction Derby 1-2?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az érdeklődők hamarosan újra elmerülhetnek a roncsderbizés őrült világában.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest