-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Motion_Blur
félisten
Tehát mondjuk egy ilyenbe nem ülnél bele, de egy 15-20 éves Audiba zokszó nélkül.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dízelracer
őstag
Te tudod de én Audiból a C4 100-asnál fiatalabbat biztosan nem vennék. Az legalább még autó. Nagy, tágas, kényelmes, használható csomagtartója van, sokkal olcsóbb hozzá minden mint egy A4-hez és akkoriban még kézzel fogható volt az audikban a német megbízhatóság és minőség. Az A4 egy vicc. Hamarabb vennék egy Skoda Octaviát mint egy hasonló évjáratú A4-et.
-
Qru
MODERÁTOR
Erre csak annyit regálnék, hogy a cég egy 10 éves Passat-ból ültettett át egy 0 km-es Superb-be.
Ha lehetne ebben a percben visszakérném inkább a 10 éves Passatot. Aki napi sok-sok órát húz le a volánnál nem mindegy milyen kellemes környezetben tölti el azt.Jó a Skoda is de váltója meg a felhasznál anyagok gatyák.
#nincsbennetarcsi
-
-
Rick4
félisten
Na igen, a hülye német esztergályosnak megfelel az 5 szobás medencés ház bérlése, csak az okos magyar diplomás akar mindenáron egy sajátnak mondott másfél szobás panelt...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Typhoon47
senior tag
-
nyogo83
senior tag
Persze, az is teljesen jó lehet az állapotfelmérés is, de megvan benne a rizikó ha neppertől van, hogy ismerőshöz viszi.
Jártam már én is úgy mikor havernak 1.7es dizel Astrat kerestünk, díler telefonba ígért szépet jót, meg kapásból 3 szervízt, ahova nyugodtan elvihetjük átnézetni. Kicsit csaltunk, mert hamarabb mentünk az autót megnézni mint megbeszéltük, beindítás után egy akkora koromfelhőt tolt az autó hogy mondtuk köszi,viszlát Persze már volt jópár autó a telepen amit járattak...Ezek után nemtudom mit mondtak volna a szervízben.
-
Stafni
aktív tag
Jól is teszed, de nézesd át mindenképp, mert nagyon meg lehet szívni. 10-20e inkább feleslegesen fizess, mint iszonyatos javítási költséget. Én is nézelődök folyamatosan, de kezdek arra hajlani, hogy 15 évre veszek inkább majd egy új autót, vagy esetleg a családból.
Olyan ez mint a házépítésnél a talajmechanikai vizsgálat! -
neduddki
nagyúr
HI!
nem ertek egyet a flletem szolokkal ez egeyrtelmuen egy sz.r vetel, ez egy foschtalicska:- )))
udv
neduddki
p.s. boccsika...
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Én nem törődök vele h mi lesz ha majd el akarom adni. Lehet addigra kitör egy világháború, mert nem mindenkinek lesz vize. Vagy szimplán Magyarország becsődöl.
Szerintem ne hallgass rám csak ha akarsz, de szívből vegyél motorkocsit. A többit xard le. Ha szereted, jó lesz akkor is ha nem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Nézz rám: már a passat vásárlása előtt lehülyéztek. Volt 164-s alfám 2x, volt renault25, fábia (na ez tévedés volt ) és volt golfom meg ford scorpióm. Most a passattal megtaláltam a nekem megfelelő német vonalat, és ha minden jól megy akkor nemsokára lesz egy allroadom. És elmondhatom hogy éltem, élveztem az autóimat.
Nem az életre készülődni születtem, én élvezem minden percétEzzel csak azt akartam mondani h vedd meg a pt-t
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tökmindegy
senior tag
Ez tipikus Magyar mentalitás. Mármint a pénzemnél legyek ,ha el akarom adni az agyonnyúzott 5-10 évet használt járművemet Szerinted mit kapnál egy most tíz év körüli ,majd 5 évet te is beletaposol akármiért? Épeszű ember azért már csak gombokat adna. Szomszédom most adta el a régi majd 20 éves opel astrát ,kérdem mennyi ,mondja 300 . Visítottam Aztán 100 ért el is vitték tőle a bontószökevényt.
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
Menj el meg kell nézni.
Én ugyan így vettem a 307 est ,kép alapján ledöbbentem ,52 ezer volt írva (valóban annyi) megnéztem ,aztán vakartam a fejem búbját ,majd megnéztem még egyszer oszt megvettem.Vannak gondos tulajok ,egy kiruccanást megér szerintem.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
Rick szaki jól mondja. Ha ez ilyen akkor egy két nap és elviszik.
Hívd fel ,holnap első dolgod legyen ,hogy megnézd,és ha patent előlegezd le ,oszt menj el a bankba. Én így tennék.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
TaaT
nagyúr
Autókozmetikában dolgoztam régebben, saját tapasztalat: az emberek autóra kevésbé igényes része alapvetően 3+1 esetben takarítja/tattja az autóját...
1: műszaki: általában kétévente...
2: eladás: ez random...
3: ha ismerőst kell elvinni vhova, vagy megjelenni a kocsival és szégyelli azt a trágyadombot, ez évente 1x max 2x előfordulhat...
4: váratlan esemény: behány a gyerek, beborul a húsleves, festék stb... szintén random időközönként...Tökmindegy: én is rendbe tartom a kocsimat (szakmai ártalom)
bitpork: azért ha vki bejelentkezik érdemes kívülről megmosni a motormosást mondjuk nem kell erőltetni, azt mondják olyankor látszik ha van olajfolyás...
pl így vettem az enyémet [link] azóta viszont így néz ki [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Tökmindegy
senior tag
Én mindig a korát és a kilométert nézem ha kocsit akarok venni.Ja meg az eladót.! Ez nagyon fontos. Márka nálam nem szempont. Max az éppen rááldozható pénzügyi keret,no meg bizonyos extrák amik nélkül ugye már nem vesz autót az ember. Meghúzom a felső határt aminél egy petákkal sem vagyok hajlandó többet fizetni,lett légyen az bármilyen csábító is,és ott keresgélek. Persze a realításokat szem előtt tartva de lehetőleg 100 ezer alatti km er,és gondozott autó legyen. Hogy aztán az német ,olasz ,francia ,japó ,tök mindegy. Max 3-4 évig tartok meg autót ,addig bajom nem szokott lenni velük. Szépet ,veszek ,szépet adok el,így ahelyett ,hogy a szerelőkre költenék ,azt a pénz a köv autóba invesztálom.Így mindig újszerű ,problémamentes kocsijaim vannak.Ja és csakis első tulajos magyarországi jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest