- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz SaNyEe #181878 üzenetére
Egy 5 éves 3 milliós használt autót max papíron érdemes összevetni ezzel számok szintjén.
3 millióért egy 5 éves autó biztonságos lesz, kényelmes lesz és felextrázott lesz (kiváltképp egy loganhoz mérten). Ha beletenyerel két kézzel a használtautópiac mélyére a polgár, akkor költenie is kell majd az autóra ez való igaz, DE!
Én pont nemrég 3 millió körül néztem használt autókat. Egyiket se mertem megvenni, volt olyan, ahol csak a gyanú volt meg, hogy vannak / lesznek bajok, volt olyan, hogy a szervizben mondták, hogy nagyjából egy jó milliós javítási tétel van még benne, így gyors átnézésre. Elment bruttó olyan 80-100 óra a net túrásával, utánaolvasással, telefonos egyeztetésekkel, megnézéssel, leautóztam szerintem nagyjából két tanknyi üzemanyagot és akkor az aprólékot nem is veszem. Ezek is forintosítható tételek. Az egésszel járó pszichológiai lenyomat már nehezebben.Én elhiszem, hogy a használtautó-kereskedelem kötött fogású szakértői fél nap alatt már átíratva előálltak volna egy patika állapotú járművel, de ez engem nem vigasztal, nekem nem lesz jobb.
El kell fogadni, hogy különféle nézeteket, különböző értékrendű emberek vagyunk, ami neked tökéletes, az lehet, hogy nekem vállalhatatlan, és fordítva...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.