- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dannyl #184359 üzenetére
v1: A futár jelenlétében ki kell gyorsan bontani, és megnézni. Ha hibás, nem kell átvenni.
Na ezt megnézném, mert nálam kb. mindig úgy van, elveszik a pénzt, beugranak a kocsiba, azt viszlát (max a csomagolás sértetlenségét tudtam gyorsan lecsekkolni). Egyszer volt, hogy megkérdeztem a futárt, hogy fizetés előtt csekkolhatom-e a csomag tartalmát - tehát hogy benne van-e minden amit rendeltem - és lényegében közölte, hogy neki/a futárcégnek semmi köze a csomag tartalmához, szóval nem, és egyébként is az idejét húzom.
Kíváncsi lennék rá mi fejet vágott volna, ha még az alaplap foglalatát is nézegetni akartam volna nagyítóval, hogy minden pin jól áll-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Revolut
- További aktív témák...
- HP EliteDesk G2 800 torony + gtx 1050TI
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER PC CORE I7 6700 16Gb DDR4 512Gb NVME SSD QUADRO M4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- HP ProDesk 400 G7 SFF asztali számítógép
- HP Z840 Workstation PC XEON E5-2640 V4 (10X3.4Ghz) CPU 128GB RAM 512GB SSD QUADRO P5000 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest