Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz #98593280 #31636 üzenetére
Szia, hát emiatt ne hogy elmenj, tény, hogy megint nyers voltál, ha emlékszel ez már közöttünk is előjött egyszer, még korábban.. de a te nyersséged még mindig nem annyira undorító, mint hogy ő huszadszorra is előhozza azt az alaplapos dolgot, számomra ezzel a gyerek lehúzta magát, ez teljességgel unszimpatikus volt tőle, addig nem volt vele bajom amíg azzal jött ellened, hogy milyen a hangnemed, ebben még talán egyet is értettem vele. De miután ezt az etron chipes dolgot felhozta.. igazából el se olvastam, hogy mit ír ... szóval nyugodj meg, a gyerek saját magát szajkózza, és másba nem tud belekapaszkodni, csak az etron csipes témába szerintem szánalmas.
Megj: én ennél többet ebbe a témába, erről, nem fogok írni, és szerintem más se tegye
-
balpis
őstag
válasz #98593280 #31636 üzenetére
Úgy érzem, az említett user nem csak téged szúrt ki magának, az egész topik szúrja a szemét. Hogy miért, azt nem tudom.
Ez nem megoldás. Ha itt nem kapnak a userek ajánlatokat, akkor pár nap alatt behal a topik. Ez nem lesz jó senkinek. A userek vehetik majd az i5-650-eket, i7-970-eket, amiket a boltok rájuk sóznak, meg a phenomokat 30 ezerért két héttel a bull megjelenése előtt.
És mindezt egyetlen troll miatt? Nehogy már örömet szerezzünk neki!notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
Aktív témák
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- i5-14600KF, Gainward 4070Ti, 32GB DDR5 6000Mhz
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
- GIGABYTE H510M H ALAPLAP+INTEL CORE I5 10400 PROCESSZOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest