Aktív témák
-
funk648
aktív tag
válasz funk648 #49994 üzenetére
Bocs, már nem tudtam szerkeszteni:
Most néztem, így már sajnos nem férek bele a keretbe, mert billentyűzettel, meg egérrel nem számoltam. Szóval úgy jönnék csak ki ha a HD6850 helyett ezt venném: SAPPHIRE 11194-00-20G HD6790 1GB GDDR5 PCIE
Ez mennyivel lenne visszalépés a 6850-hez képest?Amivel játszanék: World of Tanks, meg néha esetleg egy kis MW3 meg ritkán BF3.
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy videó kártyát az új konfigom mellé!
60,000,-ft lenne rá.
I3-2100, 4 GB DDR3, 1440x900-as felbontásra olyan medium felbontáson.
BF3-MW3MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Bati0501
őstag
válasz execute93 #50004 üzenetére
Egy jobb hűtésű 6870.Sztem.
Hogy mi a jobb,azt annyira nem tudom,inkább nem mondok semmit,nehogy rosszat mondjak.Nézz körül a topikjában.
Nem tudom,h kinél/minél akarod majd megvenni,de ha belefér,akkor egy 560TI.Szerk.:ekkora felbontásra nem kell ennyiért vga-t venni.Szóval ha "csak" ennyi az elvárás(medium szint),akkor kevesebből is megúszod,vagy ennyit ráköltesz és kiakasztod az fps számlálót.
[ Szerkesztve ]
-
Manus01
aktív tag
válasz execute93 #50004 üzenetére
Arra a felbontásra egy HD6850 is bőven sok.
Kérdésed pedig itt tedd fel legközelebb: Milyen Videókártyát?Ami kocka azt guritják ami kerek azt ellopják. Üdv kicsiny hazánkban :)
-
Golyobis
aktív tag
válasz execute93 #50001 üzenetére
Azt hallottam hogy tulajdnoképp a 75hzesek is 60hzen működnek... nem értek hozzá, de mindenesetre -ez most lehet hogy furcsán fog hangzani- én azt tervezem hogy visszatérek a régi crt teknológiához mert az képes magasabb frissítési frekvenciákra, így lehetőség nyílik magasabb valós fpsnövekedésre. Használtan egész olcsó egy, csak pár ezer forint- de megéri minőségit választani.
[ Szerkesztve ]
-
GribMate
aktív tag
válasz Golyobis #50007 üzenetére
Egy technológia általában nem véletlenül avul el. Persze, közre játszik az is, hogy a szolgáltatóknak minél több profit kell, "húzzunk le róluk még egy sor bőrt" címen, de a CRT-re való visszaváltást erősen nem javasolnám.
Kezdjük ott, hogy tönkrevágja a szemet.
Ha összegyűjtesz egy kis pénzt akkor inkább IPS paneles LCD-re való "előreváltást" javasolnék. Soha többé nem akarsz majd mást. -
törölt tag
válasz funk648 #49999 üzenetére
200 wattal tudtam most leterhelni, semmi hangja sem volt, inkább a TX3-as bordámon a Coolink SwiF2 9 centist hallottam, az akart mindenáron level 10-ig kúszni A 6850-esed is ugyanennyit fog enni, ha játszol.
A Sharkoon-ba elöl van egy venti, hátra tehetsz még egy db 12-est. A szellőzését nem javíthatod, mert nincs több venti hely benne, viszont olcsó és van benne kábel support.
A Merc Alpha-ba viszont 5-6 ventit is szerelhetsz, abban hatékonyabb szellőzést lehet kialakítani.
-
Golyobis
aktív tag
válasz GribMate #50008 üzenetére
Én úgy tudom hogy a korszerűbb crtk már csak alig-alig károsak a szemre, és az lcdre váltás emiatt nem feltétlenül indokolt, sokkal inkább a divatossága, és a tévhit miatt váltottak hogy a crtk nagyon károsak. Az már más kérdés hogy egy régi 60hzes tcoval nem minősített crt bazira ártalmas lehet... Meg ugye ott vannak az egyéb károsító okok, mint például a pislogás hiányában bekövetkezett szemszárazság okozta bajok, amik egy lcdnél ugyan úgy jelen vannak.
Lehet hogy egy ipspaneles lcd szép képet ad, de próbáld csak lefuttatni a pixperan kisautós tesztjét egy lcdn és utána egy crtn 120hzen és meg fogod látni miről beszélek: a mozgások egészen más színvonalban jelennek meg. Tudtommal még a legjobb lcdk sem képesek jól megjeleníteni az ilyen mozgásokat...http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/samsung_2233rz.htm
http://www.pcmonitors.org/monitor-reviews/samsung-s27a950d
http://forums.soldat.pl/index.php?topic=40434.100[ Szerkesztve ]
-
GribMate
aktív tag
válasz Golyobis #50011 üzenetére
Olyan bajokról felesleges beszélni ami független a monitortól. Pislogjon a user azt jónapot
TFT panelek eléggé más technológiát használnak, ami még akkor is sokkal szemkímélőbb, ha tudjuk, hogy
a) CRT monitornak sincs sugárzása, ez tévhit
b) semmilyen monitor előtt nem ajánlott a fél életed eltölteniEddig akárhány IPS paneles monitort használóval beszéltem mind a végletekig meg volt elégedve, gyönyörű színek, jó kontraszt, nagy betekintési szög jellemzi és egyáltalán nem irritálja a szemet hosszú idő után sem. Persze ezek 55 ezer körül kezdődnek, de majd mennek még lejjebb is.
Alsóbb kategóriát illetően: szerintem nem kérdés, hogy 15-17" CRT 10 ezerért, vagy 19-20" LCD 25 ezerért.Egyébként ez a téma itt OFF, kérlek tedd is abba.
-
funk648
aktív tag
válasz Manus01 #50017 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek, akkor le is adom a rendelést erre:
HÁZ: SHARKOON Vaya
CPU: INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155 BOX
RAMINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
VGA: SAPPHIRE 11180-00-20R HD6850 1GB GDDR5 PCIE
HDD: SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
TÁP: CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
ALAPLAP: ASROCK H61M-GS
ODD: SAMSUNG SH-S222AB/BEBE Fekete SATA
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest