Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz kymco #102257 üzenetére
Hardware unboxed direkt gyenge szellőztetés mellett teszteli a lapokat. Pontosan nem tudom mit ez jelent, de annyit biztos, hogy aki kicsit figyel rá és nem zárja be fülledt térbe, az csak jobb eredményeket kaphat. Ilyen alapon nem tudom milyen az említett Lian Li ház és nem is érdekel, mert 99%, hogy nincs jelentősége, vagy csak jobb eredményed lesz. (ne vedd személyesnek. Ez csak a paraméterről szól a matek egyenletben, mert nincs nagy szerepe.)
Én amúgy is a félig nyitott házra esküszöm. Sokkal jobban érdekel a hűtés, mint az esztétika. Nem az fogja a környezetem esztétikáját meghatározni, hogy egy kis doboz oldala fel vagy le van-e szerelve. Szigorúan szvsz.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
válasz kymco #102255 üzenetére
11600K-val, no power limit mellett is 65 fokot mért a Hardware unboxed, szóval valószínű a nyári kánikulában is elbírja majd. Akkor meg pláne, ha klimatizált a helyiség. A tesztek szerint akár az i9-11900K-t is bevállalhatnád, annak ellenére, hogy szerintem a két termék célcsoportja nem fedi egymást.
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
válasz kymco #102247 üzenetére
Nem tudom írtuk-e, de abban az árkategóriában nézd meg az ASUS TUF GAMING B560M-PLUS alaplapot is. VRM-ben ugyan azt a szintet tudja, viszont nincs a csomagban Wifi/bluetooth modul. Minden mást (szoftver, csatlakozó, foglalat) pedig össze tudsz vetni specifikációs listáról.
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
-
Aprósólyom
addikt
válasz kymco #102202 üzenetére
Ránézésre a nem túl acélos GIGABYTE B560M DS3H VRM-jét örökölte meg annyi plusszal, hogy kapott egy picike hűtőbordát. 11600 alá még elfogadható/elégséges szintet üti meg a borda miatt. Viszont ennek a lapnak az Ár/érték arány nem a legjobb.
Ebben az árkategóriában B560-akból jobb vétel:
ASRock B560M Pro4
MSI B560M PRO-VDH WIFI
ASUS TUF GAMING B560M-PLUS
ASRock B560 Pro4
Ellenben ezek közül csak az utolsó, ami ATX-es.Jevons paradox
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest