Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz Interceptor #77094 üzenetére
DDR3L-ed van otthon,mert csak azt támogatja (1.35v-ig).Ezen feszültség felül a memória vezérlő/proci károsodhat,ergo a rendes DDR3-at hanyagold (bővebben az összefoglalóban,neten).
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Intel i5-6600K vagy i7-6700 vásárlása előtt állok, milyen alaplapokat ajánlanátok hozzájuk?
Árban max 35, nagyon kivételes esetben 40eFt-ig mennék el.
Játékra lenne elsődlegesen használva, 16gb rammal és egy SSD-vel. Videókártya valószínűleg AMD 480-as lenne, gémerfunkciók közül talán a Killer lan-t és a normális audiócsatlakozókat el tudnám viselni. Integrált wifi, Bluetooth kimaradhat, azokat nem használnám. (Bár azt se tudom, hogy ennyiért van-e bennük. )
Van valami olyan márka, chipset, tápellátástípus, anyjakínja amit el kellene kerülni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tappancs2001 #77091 üzenetére
Szerintem megy. Milkának meg ud3 fogkrèm VISZLÁT!
-
Savanya
addikt
válasz Interceptor #77094 üzenetére
DDR3 alá esetleg egy ilyet néznék mert ad lehetőséget DDR4-re is később : Asrock H110M- Combo-G
Mobilszámom: 70-516-8068
-
Interceptor
addikt
-
Savanya
addikt
válasz Tappancs2001 #77091 üzenetére
Mennie kell . Gigabyte-nél amúgy is fura a QVL . Z170 lapnál pl nekem a QVL listában szereplő ram nem akart csak 2133-on menni ,de a listában nem szereplővbel meg tökéletes volt .
H170-nél meg ilyen gond nem lesz mivel eleve 2133-on indul .Mobilszámom: 70-516-8068
-
Milka 78
nagyúr
válasz Tappancs2001 #77089 üzenetére
Ez így lutri.Lehet megy,de lehet nem.Vagy maradj a támogatási listánál,vagy célirányosan guglizd ki az alaplapod topickjába/külföldi fórumokban,hogy az említett kombóval működőképes e.
players : Bezzeg a Pro4-ben megy
-
törölt tag
válasz Tappancs2001 #77089 üzenetére
2133MHz-s?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A meglévő gépemben alaplapot, memóriát és processzor szeretnék cserélni. A kiválasztott alaplap: Gigabyte GA-H170-D3P, a kiválasztott memória pedig: Kingston 16 GB (2*8 GB) DDR4 CL14 HYPERX FURY Black series. Az alaplap memória támogatási listáján viszont nem szerepel. Ennek ellenére merjek belevágni a megvásárlásába, vagy esetleg javasoltok egy másik márkát? Előre is köszi a segítséget
-
törölt tag
válasz bluyoo #65502 üzenetére
ASUS Z170-A-hoz ilyet rendeltem: https://www.asus.com/support/faq/1006213 (A bestmarkt.hu-tól egyébként)
-
Tenken
őstag
Sziasztok,
Nem tudom feltűnt-e, de valamiért az MSI B85I gaming lapok ára leesett a H81-esek szintjére.
Nekem ez így erősen bestbuynak tűnik jelenleg.
Amire kíváncsi lennék, hogy B85-ben tényleg lehet-e i5K-t tuningolni? Eddig azt hittem, csak Z-ben lehet, de mintha valamit olvastam volna itt, hogy nem kizárólag. Ez igaz?"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Milka 78
nagyúr
válasz egyedülülő #77080 üzenetére
Van.Jó kis lap,dizájnos,erős vrm résszel,gazadag felszereltséggel,csak éppen az ára ami frixis.32-33 ropiért már Z170-es lapot is kapsz amiben mehetnek a 2133mhz-től magasabb órajelű memóriák.
Alternatív megoldásként ajánlanám az ASRock Z170A-X1/3.1/ASRock Z170 Pro4S duót.Az előbbin van 3.1-es usb,míg az utóbbinak erősebb a vrm része.Mindkettő megfelelő a feladatra.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
(#77077) sas55
B/H-ban piszkálni lehet de max. auto tuning lesz belőle, OC-t csak Z-s lapban fogsz tudni kieszközölni. Így már érthetőbb.(#77080) egyedülülő
Írj egy keretet + az igényeidet + felhasználási terület, utána kapsz ajánlatokat.[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
I7 6700 alá keresek lapot. A vàlasztottam jelenlegi állás szerint, egy Asrock fatality h170 performance. Van valakinek tapasztalata ilyen lappal?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Terminator17
senior tag
-
sas55
aktív tag
-
Terminator17
senior tag
6600K van. Tehát akkor jó volna a 150 es lap is?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Terminator17 #77067 üzenetére
Szia.
Ha tuningolnál, akkor Z170-es lap kell. Ha nem K-s procit, akkor valamelyik Hyper-re végződő ASRock alaplap, vagy más Z170-es lap, amin még régi BIOS van.
-
Terminator17
senior tag
-
dave118
senior tag
válasz Terminator17 #77067 üzenetére
Szerintem vedd az előbbit, ha már ennyi energiát fektettél bele
... Ami ami, az az.
-
Terminator17
senior tag
üdv
ezek között vacilálok
Asrock B150m Pro4
ASROCK FATAL1TY H170 PERFORMANCETulajdonképpen Csak film néha game lenne a cél (ebben az esetben csak max grafon szoktam, bár szerintem ez nem lap függő inkább vga) . Illetve a szép hangok már amit lehet elvárni egy integrált hangkaritól. Nah és persze tuning is de csak diszkréten ezt utóbbit.
[ Szerkesztve ]
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
hommeros
őstag
Sziasztok!
Az ASRock Z170 EXTREME4 alaplapba ez a memória menni fog szerintetek?
[Corsair Vengeance LPX DDR4-3000 2x8GB]
Nem találtam meg az Asrock listában, így parázok megvenni: [link][ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
proci985
MODERÁTOR
Ez egy szakmai topik, maradjunk ONban
Visszatérő poént csinálni egy adott alaplap ajánlásából nem oké, mert félrevezető.Korábbiakat töröltem, ha megint előfordulna hozom a banhammert. Gyakorlatilag aki keresővel megy neki egy adott szériának az nem fogja látni, hogy itt bizony humorról van szó és ez félrevezetheti. Van humorra megfelelő topik, de ezt itt nem toleráljuk.Benéztem valamit, bocsánat.[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Milka 78
nagyúr
válasz LeslieG Jr. #77057 üzenetére
Nem fogsz vele rosszul járni,rendben van az a lap.
-
Interceptor
addikt
Hello,
G4400-as alá kellene valami olcsó megbízható lap, gondolom a legalapabb chipsettes elég, DDR3 ramot támogasson, mert az van itthon. A márka/típus-al vagyok bajban ebben a szegmensben. Várom az ötleteket
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Milka 78 #77028 üzenetére
Szia!
No nagy gondolkodás után az Asrock H170M Pro4-re esett a választás. Kultúrált kis lapocska ahogy néztem.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
penaut
csendes tag
Hali!
Játékra szeretnék egy intel i5-3570 proci és egy gtx 650 ti mellé venni egy alaplapot. az előlapi USB 3.0-át támogassa. viszonylag kicsi házam van (Cooler Master Elite 241) szóval ehhez a mérethez kellene igazodni. Lehetőleg újonnan szerezném be. A monitoromon van HDMI és D-Sub is. Örülnék ha valami olcsóbbat tudnátok ajánlani
Köszi előre is -
vjacintka
tag
Sziasztok!
Megéri 2011-v3-as alaplapot venni ? És erre felhúzni egy egész konfigot?
Amiket kinéztem(még beleférnek a sapkába):
Asrock X99 Extreme4 alaplap
MSI X99A SLI Plus alaplap -
senior tag
válasz jim bcs #77046 üzenetére
Jó, akkor még várok a váltással
Kár érte, de legalább ha egyszer váltok, akkor teljesen.
Egyébként alaplapokból egyik sem jó, mert szükségem van pci slotra mindenképp De mindegy is, akkor majd z170-es lapot nézek, azok közül meg tudok választani, de még úgy is ráérek...
Azért köszi -
SAABPEPE
tag
Ehhez a Konfighoz keresnék alaplapot :
memoria HyperX 8GB FURY DDR4 2133MHz CL14 KIT HX421C14FBK2/8
processor NTEL Core i5-6500 3.20GHz 1151 BOX
ház: NZXT Source 340 fekete-kék
Táp FSP - 550W Raider
Vga :ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 PCIE
merevlemez: 1TB
ehhez a konfighoz keresnék alaplapot ki mit ajánl?a Vga és a merevlemez a régi számítógépből maradna
Én ezt az alaplapot néztem ki hozzá GIGABYTE GA-B150-HD3P
vélemények?
-
NÉMÓ510
tag
válasz tpeter77 #77022 üzenetére
Ha a gigát választod akkor a lila sata csatlakozókra kösd az ssd-t,mert unokaöcsémnek amikor átpakoltuk csak ott tudott trimmelni.
Ráadásul nem tudtunk telepíteni csak ide módban (Win7),és telepítés után kapcsoltuk be az AHCI módot,registry módosítás után.
Nekem 2db P35 lapom is megy ssd-vel (Asrock-Giga),azokon is a lila csatira van kötve és tökéletesen megy a cucc.
P35 vagy attól feljebb nem elérhető valami lap?Talán azokon nem ennyire macerás.Gundel Takács Gábor: Nem lehet könnyű sors ideges edző szájában rágóguminak lenni
-
dunkel
őstag
Üdv urak, elgondolkoznék alaplap cserén szeretnék kis segítséget kérni a tervezésben.
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
30k2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
Amit váltana: Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI (R3.0)
AMD A8 7600
Alpenföhn Panorama
8GB 2133MHz DDR3 RAM Corsair Vengeance Low Profile kit Blue (CML8GX3M2A2133C11B) (2x4GB)
120GB Intel SSD SATAIII 2.5" 530 series
Silverstone ML-033. Milyen méretű lapot szeretnél?
m-ATX4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
1db PCI-E5. Milyen a monitorod csatlakozása?
HDMI6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
inkább underclockolni, lehetőleg minden opciónál legyen manuális lehetőség és/vagy kikapcsolás7. Használt, vagy új alaplap?
újEgyéb elvárások:
- lehető legjobb tápkörrel rendelkezzen
- legyen olyan PCI-E bővítő ami nem shared IRQ, vagy olyan körön legyen ahonnan a többi funkciót ki tudom kapcsolni (pl. hangkártya, wifi stb.)
- USB power-on támogatott legyen (egy USB infra vevővel szeretném bekapcsolni amit kvázi billentyűzetnek használok)
- a CPU hűtőn kívül legalább 1db 4 pin PWM szabályozható venti csatlakozó de inkább 2db (második lehet 3 pin is)
- a rendszert úgy tudom jól hűteni, ha az elrendezése pl. ehhez a laphoz hasonló, vagyis ha szemből nézve bal kéz felé esnek az i/o portok akkor fentről tudom a levegőt elszívatni, ne ott legyen a tápcsati, SATA port.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Zsírkrétamen #77044 üzenetére
(#77044) Zsírkrétamen
Skylake alá kötelező a DDR4.
ASROCK B150M Pro4
ASROCK B150M Combo-G
ASROCK H170M Pro4
MSI B150M MORTAR
MSI B150M NIGHT ELF(#77045) Backer0326
A B150 is tökéletesen megfelel.
ASUS B150I PRO GAMING/AURA
ASUS B150I PRO GAMING/WIFI/AURA
MSI B150I GAMING PRO
GIGABYTE GA-B150N Phoenix-WIFIBeárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Backer0326
csendes tag
Sziasztok!
mITX-es h170-es lapot keresek,egyelőre kettőt néztem: msi h170I pro ac vagy asrock h170M itx/ac.
ár érték arányba keresek 40k ig hasonló alaplapot
konfig:
-i5 6600+ víz hűtés
-gtx 1070
-8-8gb ram ddr4
előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy beújítanék egy i7 6700 procira. Szeretnék emellé egy alaplapot, ki is néztem párat csak...Nem tudom eldönteni, megéri-e ddr4-es alaplapot venni, vagy maradhatok ddr3 mellett. Probléma még, hogy egy Patriot PV38G186C9K memória kit-em van, és fogalmam sincs, hogy egyátalán ez kombatibilis-e valamivel. Elméletileg amiket kinéztem alaplapok, azok támogatnak bizonyos 1.5v-os memóriákat is, és amúgy is 1600mhz-en üzemeltetném őket. Nincs valami oldal, ahol meg tudnám nézni, mivel kompatibilis ez a memória? (a patriot oldalán a memory finder-t próbáltam, de a vicc, hogy a jelenlegi alaplapommal se irja kompatibilisnek a ramokkal, szóval...). Megéri váltani ddr4-re úgy, hogy esetleg egy "gyengébb", olcsóbbat választanék csak?
(alaplapoknál kritérium még nekem, hogy legyen rajta pci slot, a hangkártyám miatt, és hogy microATX legyen, és 30k-nál ne kerüljön többe).
Ezeket néztem eddigGIGABYTE GA-B150M-D3H DDR3
GIGABYTE GA-H170M-D3H DDR3
GIGABYTE GA-Z170M-D3H DDR3
ASROCK B150M Pro4S/D3 -
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezem lecserélni a jó kis PhenomII x4 925-öm, egy Intel i5 6500-as procira és ehhez szeretnék alaplapot. Z170-es lapra gondoltam, amivel lehet BCLK tuning és vagy normalális hangkártya van rajta, vagy van rajta PCI port, hogy bele tudjam tenni a jó öreg Audigy 2-esem Max 35k szánnék rá.
Első körben az Asrock Z170 Pro4-re gondoltam, csak nem tudom mennyire kegyetlenül ergya rajta a hangkeltő? Ti mit tudnátok ajánlani?
Előre is köszi a segítséget!
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
Sn4k388
tag
Üdv
Feltudnátok homályosítani?
Vannak a B H Z lapok annyit tudok hogy a Z lapokkal lehet a procit a memót overclockolni
B lapok a sima szimpla lapokitt jön a kérdésem hogy mit tudnak a H jelzásű lapok?
-
XplayR
csendes tag
okés akkor ddr4-es lap és memó mellet maradok köszi szépen a hozzászólásokat és az észrevételeket srácok (Y)
-
Teaway
veterán
válasz XplayR #77031 üzenetére
Még egy ► ASRock B150M Pro4 is elég oda.
[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
XplayR
csendes tag
Sziasztok a kérdésem az lenne hogy i7-6700 proci alá milyen alaplapot ajánlotok. lehetőleg 1151
nem szeretném tuningolni stb vidkari eddig úgy néz ki hogy r9 390 lessz vagy AMD RX 480
olvastam hogy nem feltétlen kel alá Z-s lap hanem elég neki egy H-s is nem szeretnék túl drága alaplapot de viszont szart se.. a válaszotokat előre is köszönömezen gondolkodok ASUS Z170M-PLUS, 33.000 látam szerintetek ??
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Már kaptál ajánlást,de ha a Bazooka kell akkor vedd azt
Az msi lap sokkal spórolósabb,gyengébb vrm és fedetlen fet-ekkel rendelkezik.
30 ropis határnál már elgondolkodnék egy Asrock Z170mPro4s-en ami 31 körül van és abban legalább mehet a magasabb órajelű memória.players : fogkrémfogkrémfogkrémviszlát!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz LeslieG Jr. #77023 üzenetére
Ha benne van a memória a támogatott szettek között akkor mehet.Alternatíva az Asrock H170mPro4 ami kicsit jobban felszerelt.
-
Teaway
veterán
-
betyar1974
senior tag
1.https://www.asus.com/Motherboards/B85PRO_GAMER/
2.https://www.asus.com/hu/Motherboards/Z97P/
Melyiket vegyem? Játék(pl: far cry4, stb.) és netezni![ Szerkesztve ]
-
LeslieG Jr.
őstag
Sziasztok!
Én egy ilyen kombóban gondolkodok így elsőre.
Alaplap: MSI B150M NIGHT ELF
Proci: INTEL Core i5-6600 3.30GHz 1151
Memória: HyperX 16GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/16Egy megerősítést kérnék, hogy nem lövök mellé alaplapügyben. Illetve ebben az árkategóriában van e jobb eshetőség alaplap ügyben?
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Laccoss
addikt
-
-
Rain2013
csendes tag
1. Mennyit szánsz az alaplapra?Max 30 ezer
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?Intel 1151 processzor: Intel Core i5-6500 processzor
Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Savage HX421C13SBK2/8 memória
Gigabyte GTX960 OC 4GB DDR5 GV-N960OC-4GD videokártya
Kingston 120GB SV300S37A/120G SSD meghajtó
Toshiba 1TB 32MB SATA3 DT01ACA100 merevlemez
Chieftec Smart 600W GPS-600A8 tápegység
Aerocool V3X Advance Black számítógép ház
Arctic Alpine 11 Pro Rev 2 Intel processzor hűtő3. Milyen méretű lapot szeretnél?Micro atx vagy atx
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged?kettő sata a meghajtókhoz,pci-e x16 a gtx 960 hoz,legalább 3 usb
5. Milyen a monitorod csatlakozása?displayport/hdmi
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?nem
7. Használt, vagy új alaplap?újAmit találtam: Gigabyte GA-B150M-D2V
-
SAABPEPE
tag
sziasztok INTEL Core i5-6500 3.20GHz 1151 ilyen processzorhoz keresek alaplapot mit ajánlanátok ?
[ Szerkesztve ]
-
Sn4k388
tag
válasz Milka 78 #77007 üzenetére
Köszönöm a választ és az alternatívákat is.
Akkor elvileg jó lesz ha nem akarom húzni a cpu-t és ha elég a 2133 mhz a memóriáknak
Ezt a memót néztem ki: G.Skill Ripjaws 2x8GB DDR4 2400Mhz (Todom hogy nem fog menni maxon)
Ha esetleg dobnám a kinézetet akkor melyik Z szériás lapot ajánlanád 32 ropi körül?
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
olyan LGA775 alaplapot keresek, amiben van AHCI támogatottság, mert SSD-re költöztetném a rendszert.
Kérlek segítsetek, hogy milyen chipset támogatja ezt, esetleg konkrét gyártó/típust is ajánlhattok.
Köszönöm. -
senior tag
válasz Attila8006 #77005 üzenetére
En pont az ellenkezőjèt hallottam, hogy cpu specifikus game. Semmi nagy grafikai terhelès. Erős cpu kell neki.....
"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
Milka 78
nagyúr
válasz Borzoló #77003 üzenetére
A lap nem képes tuningra a proci nem hivatalosan igen,de ehhez kell egy minimum 32 ropis alaplap.
Sn4k388 : Ha a piros a lényeg akkor mehet (memóriát a támogatási listából válassz!). Alternatív megoldásként még az ASRock Fatal1ty B150 Gaming K4 vagy aFatal1ty H170 Performance is szóba jöhet (ezekhez Corsair lpx).
Ellenben a memóriák 2133-on fognak csak menni bármit veszel bele.Ha ettől gyorsabbat szeretnél akkor Z170-es lap kéne ami nagyjából bele is férne ebbe a kb 32 ropis keretbe,de az nem lesz piros.[ Szerkesztve ]
-
Sn4k388
tag
Sziasztok.
Eléggé sík vagyok ezen a téren.
Most rakok össze egy gépet és kinéztem egy lapotIntel Core i5-6500 processzor ö lenne a proci
ddr-4 es memóriákkal
Ő lenne az alaplap
MSI B150A Gaming Pro
van esetleg valami véleményetek
Ez most szőkenős lesz mert kinézetre mentem (Illik a piros majd a házba)
-
Attila8006
aktív tag
válasz Borzoló #77003 üzenetére
Mint csgo gamer megemlíteném hogy eléggé vga zabáló game..APU-val-jó ha 50-60FPS-ed lenne közepes grafon.(füst,villanó gránát stb...)
Nekem AMD 955BE+HD6970-el volt 150-190fpsem.most hogy R9-280x-em lett,így megy 300ig fel természetesen full HD-ba,minden fullon.
De bocsi a beleszólásértAz elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
senior tag
Udv
Asus h110i-plus d3 + G4400 + 1*8gb 1600mhz
A lap, illetve a cpu képes a tuningra?
Ebben a formában APUval csgo ban hány fps re számithatok?
Koszi a választ előre!"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #77000 üzenetére
Az UD5 nem egy falazó habarcs?
Hurkafej : Ezeken csak kamu 3.1 van ami a sima 3-asnak felel meg Mellesleg nem,mert halá gyenge a tápköre annak a lapnak.21-éert már lehet tisztességes lapot is kapni,pl az ASRock B150M Pro4S.Ennek van legalább normális vrm szekciója.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Beszámítás! Intel Desktop Board DH87RL alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest