Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SPR1NGzje.

csendes tag

Sziasztok!
    1. Mire fogod használni a gépet? - Gaming
    2. Mennyit szánsz az alaplapra? - 65'000HUF
    3. Milyen hardverek alá szeretnéd? - LENTEBB
    4. Milyen méretű lapot szeretnél? - FSP CMT240 házba elférjen, sajnos nem vagyok jártas e témában
    5. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...) -
    6. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ? -
    7. Szeretnél tuningolni vagy nem? - nem
    8. Használt, vagy új alaplap? - új
    9. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...) - igen, fehér
    +1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége? - igen (processzor: keret: 80'000HUF, de rugalmas lehet...)

Az alábbi setuppal rendelkezem:

FSP CMT240 ház
    GIGABYTE B450M DS3H alaplap
    Ryzen 5 2600 + Arctic Freezer 34 esports duo
    ZOTAC RTX 4060
    G.SKILL 4x8GB DDR4 3000mhz
    Corsair RM750 (2021) moduláris táp
    M.2 SSD - 500GB
    HDD - 1TB
    2.5" SSD - 500GB

Szeretném az alaplapot és a processzort upgradelni, viszont alaplapok terén igen hiányos a tudásom. Nem tudom mi az a mutatószám, amely mentén érdemes lehet választani.

A cél az, hogy most egy olyan szintre jusson a gépem, hogy a közeljövőben az új megjelenéseket gond nélkül futtassa, kiindulásnak nekem bőven elég ha majd ha a megjelenő TES6 mediumon elzötyög (tudom hogy egyelőre nem tudni, hogy milyen követelményekkel fognak új címek megjelenni, csak egy példát mondtam), tehát nem akarok lemondásokat, illetve aggódni azon, hogy egy 3-4 év múlva megjelenő címmel nem tudok játszani majd. Nem cél, hogy minden ultrán menjenek a vadi új játékok pár év múlva.

Hogy értsétek: gyermekvállalás előtt állunk, és szeretném úgy upgradelni a gépet, hogy jó pár évig ne kelljen hozzányúlni.

A többi komponenst nem csernélném le egyelőre, így fontos hogy mindennel kompatibilis legyen az alaplap és a processzor. Nagyon fontos tényező, hogy minden fehér a gépben, kivéve az alaplap, így örülnék neki ha olyan alaplapot vehetnék, aminek van fehér kiadása.

Nagyon köszönöm az útmutatásokat! Remélem érthető volt a leírásom.

"...ez egy .50es rombolópuska elég szép visszarúgással..."

Új hozzászólás Aktív témák