- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Vírusirtó topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Netflix
-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
user12 #20662 üzenetére
Nekem is van hAPac2 (bár most éppen használaton kívül) még a dupla (256Mb) RAM-al szerelt sorozatból. Ez akkor is forró volt amikor nem volt rajta nagy terhelés (tudom bírja.. - de akkor sem egy élettartam és megbízhatóság növelő tényező). Anno gondolkoztam is azon, hogy átépítem egy kicsit nagyobb, és szellősebb készülékházba (pl. egy RB951-es házába - mondjuk még nincs elvetve sem a dolog). Amúgy valóban jól működött ezen is a wireguard annak idején (de azért volt mellette tartalék megoldás - ha mégis megtagadná a feladatát).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- Lenovo Thinkpad P53 / több darab / Áfás számla / HU BILL
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- 11,26"-os autós multimédia rendszer, univerzális, Apple Carplay/Android Auto kompatibilis
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest