- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kenderice
senior tag
válasz kammler #21498 üzenetére
Bármilyen VPN-t akarok beállítani, nem megy.
Próbáltam már PPTP, OVPN, L2TP, wireguard, egyik sem jó.
Ezért kértem hátha valaki rá tudna nézni mondjuk a tűzfal szabályokra (nincs sok), hátha ott van a gond.
Korábban csináltam ezen a routeren ovpn szervert, de most valamiért nem megy.
Meg a hairpin natot is belőttem pár éve, elsőre ment minden.
De most nem.[ Szerkesztve ]
-
kammler
senior tag
válasz Kenderice #21497 üzenetére
Mert mi a baja? Zerotier nagyon egyszerű. Illetve mondjuk regisztrálni kell hozzá, de a mikrotiken utána ész nélkül megy. Én használom. Nem vagyok végletekig paranoiás, hogy átmegy a zerotier szerverein. Az extra csomagok közt van. Alapból nincs fennt. Vagy wireguard.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Kenderice #21494 üzenetére
typenak az A maradjon.
címnek meg az, ami az adott szolgáltatást kiszolgálja.
tehát ha egy webszervert üzemeltetsz és azt akarod elérni, akkor annak a belső IP-jét írd be, ne a routerét[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Formaster
addikt
válasz E.Kaufmann #21485 üzenetére
Rajtam nem múlik. Én is azt javasoltam főleg, most csinálták az álmennyezetet is éppen. De nekik elég, hogy az elzárt irodából szivárogjon ki valami wifi
-
Kenderice
senior tag
-
adika4444
addikt
válasz E.Kaufmann #21479 üzenetére
Gondolom valami rádiós linken van átlőve a PPPoE. Nálunk is van egy ilyen, bridge-vel teljesen stabil. Viszont fura, amit írsz, ha kirántom a kábelt és visszadugom, azonnal visszacsatlakozik a DIGI. Vagy is ez így történt még néhány napja
Akkor van csak gond, ha másik eszköz próbál csatlakozni ilyen szakadás után.üdv, adika4444
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Formaster #21484 üzenetére
Értem én, hogy KKV, de egészségesebb a külön router/AP felállás, már csak azért is, mert a routert jól el lehet zárni, az AP-t meg ki lehet és kell is tenni egy jól látható helyre (nem csak azért hogy gyönyörködjünk benne )
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Formaster
addikt
Az l009-et ismerem, telepítettem is, de az önmagában csak b/g/n/ax-et tud. Ha ebben lenne ac(/ax) akkor már boldog lennék.
semmifonos: Ja, pedig elég bika és szvsz jó képességekkel rendelkező eszköz. De ami igazán fájó pont, hogy szóval akkor nincs olyan eszköz jelenleg, ami egyben tud 2.4/5ghz-es sávot és SFP portot is. Vagyis van, csak nincs akarom mondani van, csak akkor wave 2, WPA3, nincs.
Mindegy, lesz akkor egy l009 + egy cap ax
-
Formaster
addikt
Azt tudja esetleg valaki, hogy a 4011-hez érkezik-e 2.4Ghz-es wifi csomag? Tudtommal ez az egyetlen SFP portos wifi routerük, jó lenne már megoldani ezt a kérdést
-
Formaster
addikt
válasz E.Kaufmann #21479 üzenetére
szuper, jó tudni, ha ilyen gond felmerülne. Bár most már tényleg kíváncsi lettem, hogy ezzel a PADT csomaggal lehet-e valamit kezdeni.
Én meg SXT LTE6 kit ezt találtam közben még. Lehet, hogy jobb lenne, ha van rálátás a toronyra. Majd cellmap-ezek egyet, úgyis ma le kell ugranom a praxisba.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Formaster #21478 üzenetére
Na, csináltam egy új bridge-et egyetlen taggal, az ethernet porttal, ráállítottam a PPPoE kliens interfészt. A hibát (ami miatt kell ezzel játszanom) előidézve ilyen mikro leszakadásokra így csak ping vesztés van, maga a PPPoE nem szakad.
Ezek szeriint így kezelhető, amíg a Mikrotik nem tesz be egy külön opciót ilyen esetekre...[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz E.Kaufmann #21477 üzenetére
Talán ezt lehetne megpróbálni, de sosem használtam még ilyet, nem tudom, hogy a digi fogadja-e ezt a csomagot. Ezzel talán felül lehetne írni digi oldalon a keepalive-ot és fel tudnál újra csatlakozni.
Used Packet Types:PADT - PPPoE Active Discovery Terminate
can be sent anytime after a session is established to indicate that a PPPoE session terminated. It can be sent by either server or client.(szerk) bár, ha nem tudsz visszacsatlakozni, akkor a csomagot sem hinném, hogy fogadja. Azért egy próbát megér
[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Formaster #21476 üzenetére
Azt szeretném, ha még a szerver nem dobta el a kapcsolatot, a kliens próbáljon még kommunikálni, ne akarjon újracsatlakozni, mert sajnos a kedves Digi ilyenkor percekig nem enged vissza, hiába erölködik a routerOS a visszacsatlakozással. Van valamennyi keepalive gondolom a szerveren is. A kliens oldalon hiába van keepalive, ha ő már eldobja a kapcsolatot az interface kiesés miatt, a szolgáltató meg, ha jól gondolom, úgy veszi, még élhet a kapcsolat és ugyanazzal a felhasználónévvel nem enged be, míg le nem jár az idő. Jobb lenne, ha a kliensen is csak a keepalive-re hagyatkozna a kapcsolat elbontása, nem pedig az interfész állapotára is.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz E.Kaufmann #21473 üzenetére
Én nem teljesen értem a kérdést. Amennyiben a fizikai interfész megszakad amin a PPPoE kliens csatlakozik, akkor mindenképp meg fog szakadni (bontja) a kapcsolat is. Vagy én értem félre?
Viszont, ha újra él a port link, akkor azonnal csatlakoznia kellene, vagy nem így van?
-
Formaster
addikt
válasz E.Kaufmann #21471 üzenetére
Köszi, a failovert tudom, hogy a fő routeren kell, a passthrough pedig már az LTE eszközön lesz konfigolva.
Egy irodában lesz kihelyezve. Ott annyi a lényeg, hogy online maradjanak, még ha egy 5-10s kiesés is van. A vezetékes szolgáltató elhasalása esetén ez az 5-10 másodperc elfogadható, mert enélkül valószínűleg hosszabb ideig maradnának offline.
-
E.Kaufmann
veterán
Ha már szakadás. Van egy fizikai gond, aminek megoldásán dolgozom, de addig is hogy lehet azt megoldani, hogy ne bontson a PPPoE kliens, ha egy pillanatra (<1s) megszakad a fizikai interfész, amin keresztül felépül? Tegyem bridge-be az interfészt és a bridge-re állítsam a PPPoE klienset? Vagy mi lehet ennek a módja?
-
Reggie0
félisten
válasz E.Kaufmann #21471 üzenetére
Vagy vpn-t kell hasznalni, es akkor nem szakd meg semmi, csak a vpn-nek kell ujra felepulnie.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Formaster #21470 üzenetére
De a failover WAN-t a fő routeren kell megcsinálni, nem pedig az LTE modemnek használton. Arra keress rá, hogy LTE passtrough. Valamint ne hidd, hogy váltásnál nem fog minden megszakadni. Meg fog, csak hamar újra lehet csatlakozni, valamint pl egy youtube vagy egy streaming szolgáltatás nem fog megröccenni, ha van elég sávszél és gyors az átkapcsolás.
-
Formaster
addikt
válasz E.Kaufmann #21458 üzenetére
Ez csak egy LTE modemnek kellene, mint backup WAN. Van rajta egy 10/100-as ethernet port és tényleg csak egy backup lenne azon ritka pillanatokra, ha valami miatt megszakad a vezetékes szolgáltatás. Az IP telefon mehetne tovább, illetve online maradna, aminek kell.
Ezt a tutort találtam, gyakorlatilag pont az, ami nekem kellene.
-
Reggie0
félisten
válasz Tamarel #21467 üzenetére
Nem. Csak olyan csomagokra vonatkozik, amit a routernek kuldenek, mert routingolni kell. A lanon levo eszkozok pedig kozvetlenul kommunikalnak egymassal, hiszen egy bridge-ben vannak. Ezt mutatja az a szabaly is, hogy a kliens routing tablajaban az 192.168.x.x/24-re nincsen gateway megadva, csak interfesz, igy tudja, hogy kozvetlen a masik eszkozt kell cimeznie. A routerre csak azok a csomagok mennek, amik a routernek szolnak(pl. dns lekeres, webconfig), vagy olyan cimen erheto el, amelyhez gatewaykent a router cime van megadva es ezaltal azt route-olni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tamarel
senior tag
válasz Reggie0 #21463 üzenetére
Mert a source nat feltétele minden LAN -> LAN csomagra vonatkozik?
Switchen belül oké, de bridge-n belül (ethernet <-> wifi)?chain: srcnat
src address: 192.168.88.0/24
dst address 192.168.88.0/24
action: masquaradehttps://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Packet_Flow
Tehát:
- "odafelé" kicseréli a source ip-t a router ip-jére
- "visszafelé" visszacseréli az eredeti küldőreMűködik, lehet észre se veszed még maximális sebességű másolásnál sem, csak felesleges.
(Úgy általában a source - destination subnet azonossága gyanús, hogy a routing logika lassulását fogja jelenteni, mert nem tud egyszerűen dönteni, pl fib alapján. Mikrotiknél még nem kellett ilyet nyomoznom, szóval lehet immunis rá.)
Persze lehet igazatok van, de akkor: miért?
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
A kliensekben felhuzol halozatfuggo dst-nat-ot vagy sajat dns szervert hasznalsz, ahol felveszed a domain nevet es a helyi ip-t rendeled hozza. Persze emellett celszeru meghagyni a hairpin-t, mert barmikor gondolhatja ugy egy eszkoz, hogy sajat kutfobol hasznal dns-t, vagy nem tudod rajta a routingot mokolni.
[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
De szerintem el se jut minden helyi forgalom, már csak a switch/bridge miatt sem, valamint a nem a routernek szóló csomagok (akár célként akár átjáróként) még ha el is jutnak a router egy interface-ére, ott már nem kerülnek bele az IP tűzfalba, hacsak nincs valami mókolás a Bridge-en, de javítsatok ki.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz E.Kaufmann #21460 üzenetére
dehogynem
a tűzfal sorban értékeli ki a szabályokat, az első olyat, ami megfelel a kapcsolatnak, azt végrehajtja, és ott vége is a kiértékelésnek.húzd a sor elejére a hairpint
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Formaster #21456 üzenetére
Hát én ezt nem ajánlanám, hacsak, nem az elsődleges neted se túl combos és szeretnél VLAN-ozgatással copni vagy elég neked a 2.4-es Wifi.
Mondjuk ennek is csak 2.4-es a Wifi része, de legalább van pár ethernet portja és combosabb a CPU:
[link]Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Formaster
addikt
Megoldást keresek olyan esetre, hogy ha a kábeles szolgáltató kiesne, akkor redundánsan legyen internet elérhetőség LTE-n keresztül.
wAP LTE kit ezt nézegettem, csak nem tudom, hogy milyen konfiggal kellene felvinni, hogy dual WAN-ként szolgáljon, de csak abban az esetben, hogy ha az elsődleges WAN interfészen nincs kapcsolat.
-
Lenry
félisten
válasz Kenderice #21453 üzenetére
nincs benne semmi újdonság, továbbra is ennyi az egész
[ Szerkesztve ]
-
Adamo_sx
aktív tag
-
Kenderice
senior tag
Újra előszedtem a HAP ac2 routert, már rég használtam.
Felfrissítettem 7.13-ra, visszaállítottam a beállításokat de a hair pin nat nem akar menni sehogy sem.
Minden más működik.
Valami gyökeres változás volt amiért át kéne konfigolni a hairpin-t?
Annyira nem értek hozzá, ezt is már vagy 4 éve állítottam be de nehézkesen... -
Tamarel
senior tag
Internet vonal (digi) kieséseit hogyan naplózzátok? Valami script-el?
A pppoe-n nem látszik semmi, mégis problémás minden nap, többször. -
Kicsirics77
veterán
válasz E.Kaufmann #21443 üzenetére
Végülis lehet MI=mesterséges inteligencia is
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Kicsirics77 #21442 üzenetére
Most ahhoz képest, hogy egyeseknek el kellene végezni a "Hogyan különböztessük meg a hardvert a szoftvertől" című képzést végül is nem tévedt el annyira. Nem tudatja mindenki, hogy a Mi nem a Mikrotik rövidítése
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz E.Kaufmann #21441 üzenetére
Még szerencse,hogy van kereső is a fórumon…
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Kicsirics77 #21440 üzenetére
Asus az előző routere volt, most xiaoMI-ja van csak gondolom, azt hitte, hogy xiaoMikrotik
Konkrét topik nekem elsőre nem udrott fel a keresőn, ami AX9000-es, de itt hátha tudnak segíteni[ Szerkesztve ]
-
Ranagol_5
senior tag
válasz dombila #21429 üzenetére
Hektikus. Nálam pl iphone 14 pro-val 2m-re a wifi-től 700mbit/s-et mértem. Gépen meg intel 200ax wifi-vel 400-500mbit/s-ot ugyan ilyen távolságból. 4m-re egy szobával arrébb 300-350mbit/s-et, de ahol használom ott elég sok a vas a házban, ezért az én méréseimet nem venném készpénznek. Ahol van a wifi, alatta az alagsorban van egy konyha, ott már alig 100mbit, de vasbeton födém van a két szint között, így azt nem is csodálom, illetve ugyan csak az alagsorban 2m-re a konyhától ugyan térerő még látszólag van (1 egység), de adatforgalom már nulla.
Szerk.: Mac-en is 6-700mbit/s-et mértem egyszobában az ax3-mal.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ablakos
őstag
válasz lionhearted #21436 üzenetére
Nem hiszem el, hogy a legprecízebben próbálom a hibát körbeírni és erre jó hogy nem a scp manuált linkeled be. Nekem az volt az első találat
-
-
Ruxin
csendes tag
Sziasztok!
SOS lenne...
Nemrégen vettem mi AX9000 routert, viszont SMB miatt elakadtam... előző asus routerem simán be tudtam állitani és mindenhonnan el lehetett érni. De xiaomi meg sehogy... hiába app-on beállítottam hogy megosztva winyon lévő könyvtárakat de nem látnak semmilyen módon pl szgépen.
Win11 a gépem, Routeren egyéb beállitásokatt nem látom. Tudnátok segíteni ? SOS -
Ablakos
őstag
Itt is megérdeklődöm, hátha valakinek rutin feladat.
A problémám, hogy file(okat) szeretnék másolni linux gépre MT-ból és az scp szintaxisa nem megy.
linux terminalban működik: scp -P 2022 admin@192.168.200.254:RB1100AHx4-20230519-2052.backup Downloads/Wildcarddal akarok áthozni fájlokat.
Ez nem megy linux terminalban: scp -P 2022 admin@192.168.200.254:RB\* Downloads/
scp error: RB*: no such file or directory!Aposztrof számtalan elhelyezéssel próbáltam, de semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Audience
aktív tag
Nekem bevált. HA elfogadod, hogy a Mikrotiket nem a WiFi-ért szeretjük akkor szeretni fogod. Az antenna érzékeny a lefedett terület jó. A fórumok azért elég veszélyesek mert mindig az ír be aki elégedetlen sosem akinek minden rendben van. Capsman2-vel 550Mbps körül billeg.
-
E.Kaufmann
veterán
Csak wifi miatt biztos nem vennék, AX1800-as routert csak AP-nak sokkal olcsóbban is lehet kapni, de majd féláron van már AX3000-es router (160MHz csatorna) OpenWRT támogatással (AP-nak jó az, ha nem akar az ember CAPsMAN-ozni), én amúgy AX53U-kat használok AP-nak.
AX2-őt is csak vezetékes routernek vennék (és szemezgetek is vele, mert a jelenlegi router már kicsit gyengus és lassan kezd bedögleni)Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
dombila
senior tag
Sziasztok!
AX3 tulajdonosokat kérdezném, hogy mennyire elégedettek a wifi-vel? Térerő, sebesség tekintetében.
Jelenleg egy 5 éves Orbi mesh routert (RBR20) használok, az 480-500 Mbit-et hoz download irányban ac-n, a routerrel azonos helységben kb 4 méterre. Egy tégla fallal odébb 350-et hoz. (Lehet többet is tudna, de 500-as netem van). Szeretnék itthon is Mikrotikre váltani és az ax3-at néztem ki, de a Mikrotik fórumon sokan panaszkodnak a wifi-jére. Igazából Audience tetszene de az nem tud ax-et, új routerként ac-set már nem vennék.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Mandzsu
kezdő
Rendben, működik. Köszi mindenkinek. Most osztott címet a légkondinak és látom.
-
Mandzsu
kezdő
Köszönöm...köszönöm. Kicsit lassítsunk mert nekem nem minden egyértelmű.
Szóval felvettem dhcp-pool2-nek a 192.168.1.230-192.168.1.250 tartományt.
[link]
Aztán ezt beállítottam a DHCP szervernek.
[link]
Bootp suport maradjon static-on?
#kress -Igen, tudom de nálam már alapból sok eszköznek fix IP-je volt-nekem így átláthatóbb. -
Mandzsu
kezdő
Beállítottam nagy nehezen a Mikrotik routerem, meg a klienseken a fix IP-t. Működik is szépen, erre most konstatálom, hogy a klímákat nem érem el. LG -nél azt mondják hogy csak DHCP működnek.
Mivel már mindennek van fix IP-je csak pár jelenlegi és jövőbeni eszköznek kell DHCP, arra gondolta, hogy a 192.168.1.225......255 tartományba lenne jó a DHCP.
Tudna valaki ebben segíteni hogy hova mit.....jelenleg így néz ki a DHCP szerver:
[link][ Szerkesztve ]
-
-
dombila
senior tag
Bár nem nekem írtad , de megkérdezhetem hogy lesz ebből szünetmentes? Ha jól látom ez egy táp/töltő. Gondolom kell hozzá egy akku is és arra kötni az eszközt... ?? Ez folyamatosan tartja az akkut ill. áramszünet esetén az akku ad tápot, majd ha újra lesz áram, akkor ez visszatölti az akkut. Milyen akkut célszerű használni?
-
-
Lenry
félisten
jól emlékszem, hogy a wireguard kliensben ha endpointnak URL-t adsz meg, azt egyszer lecsekkolja, aztán ha közben változik az IP, akkor így jártál?
ha igen, akkor van-e erre valami megoldás, hogy reconnect esetén újra oldja fel az URL-t?mod: már nem így van
7.10 changelogból:
) wireguard - retry "endpoint-address" DNS query on failed resolve[ Szerkesztve ]
-
kpepe111
csendes tag
válasz kammler #21411 üzenetére
Tamarel, kammler, Audience
Köszönöm a segítségeket! Némi kínlódás után sikerült átállni wireless-ről az "új" wifi-qcom-ac-ra. Kissé más így a beállítás, de végül sikerült. Úgy általában valamivel gyorsabb lett a speedtest is a wifis eszközökön, és most egyelőre a leszakadást sem tapasztaltam a szokott helyen. Figyelem egy darabig, de eddig jónak tűnik.
-
kammler
senior tag
válasz kpepe111 #21410 üzenetére
A wireless csomag nem kell. Az max akkor kéne, ha nem wifiwave2 capsman is kéne. Azt szedd le, csak a wifi-qcom-ac csomag legyen fent. Ott konfigurálj. 5GHz-en hajlamos felmenni egész 5.7 GHz-ig ha rá van bízva. Igaz, ott alig van forgalom, ott vannak csatornák, ahol a radar miatt egész kicsi a kimenő teljesítmény. Meg kicsit rosszabbul is terjed.
[ Szerkesztve ]
-
kpepe111
csendes tag
válasz Tamarel #21406 üzenetére
Köszi a reagálást!
"Először is a csatornát kellene beállítani, mert az automata váltás okozhat ilyet."
Ezt úgy érted, hogy inkább állítsak be egy fix frekvenciát, mert automatán amikor váltogat, akkor megszakadhat? Az eCee résznek utánaolvastam még az elején, de nem sikerült teljesen felfognom, úgyhogy ez csak úgy "lett".Most a 7.13.2-es verzió fut RouterOS-ből és az ugyanilyen verziójú wireless package van fent. Van egy WiFi és egy Wireless menüpontom is, a fenti beállítások ez utóbbiban vannak. Lehet, hogy itt a hiba, és nem kellett volna feltenni a wireless-t, hanem inkább a
wifi-qcom-ac csomagot, és a WiFi menüben konfigurálni?
Elvileg pont a 7.12->7.13 ugrásnál variáltak itt valamit:
https://help.mikrotik.com/docs/display/ROS/WiFiAudience
Ezt kifejtenéd egy kicsit részletesebben? -
Reggie0
félisten
válasz E.Kaufmann #21408 üzenetére
Akkor mar van 6 eves. Siman lehet, hogy helyenkent gyengelkedik a nand vagy sokat volt irva es nem tudja jol megtartani az adatot.
-
Tamarel
senior tag
válasz kpepe111 #21402 üzenetére
Először is a csatornát kellene beállítani, mert az automata váltás okozhat ilyet. Másrészt az eCee értelme ezután derül ki (ott legyen a Control, ahol nincs más -> zavarásnál visszaskálázhat 40 vagy 20as szélességre).
A kinézet alapján ez a sima csomag, nem a wave2?
Szóval a legfrissebb szoftver kellene (most 7.13.3) és a wave2.Ez után haladhatunk tovább, ha még szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz E.Kaufmann #21400 üzenetére
Oreg a router? Akkor lehet nand flash hiba is.
-
kpepe111
csendes tag
Sziasztok!
Az 5 GHz-es wifi beállításával kapcsolatban kérnék tanácsot.
Mostanában került hozzám egy hAP ac3 router, a nappaliban elhelyezve, és ha átmegyek a fürdőbe (2 válaszfallal arrébb), akkor a telefon pár másodpercre mindig leszakad a wifiről, aztán visszakapcsolódik közepes/gyenge jelerősséggel. Korábban a tp-linkkel nem volt ilyen gondom, úgyhogy arra gyanakszom, hogy az antenna beállításait lehetne jobban is hangolni. Jelenleg így néz ki, valamit a környező adók is láthatók. Van esetleg ötletetek, hogy milyen beállítással próbálkozzak?
-
ekkold
Topikgazda
válasz E.Kaufmann #21400 üzenetére
Szerintem meg is válaszoltad magadnak a kérdést.
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest