- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
DrDobos #6199 üzenetére
Compare All Microsoft 365 Plans | Microsoft
a basicben nincs letölthető.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Nem egészen értem most ez hogy van, az Office 365 a gépre letöltve fizetős, weben keresztül használva ingyenes? -
hucsikoi
senior tag
Sziasztok
Ne haragudjatok, ha buta kérdéssel állok elő.
AZ Office 2019-et lecseréltem 2021-re. Sajnos az Office 2021-el nem tudom megnyitni a régi dokumentumokat. Én vagyok láma? Van rá valami megoldás, hogy tudjam használni a régi dokumentumaimat? -
martonl
senior tag
Meg lehet még oldani, hogy régebbi (nem Oauth kompatibilis ) e-mail klienssel lehessen használni a M365-öt? Próbáltam bekapcsolni az adott felhasználónál az IMAP-ot, bejelentkezést alkalmazásjelszóval, kikapcsolni a modern hitelesítést, de egyik se jó, az IMAP szerver (outlook.office365.com) rossz jelszóra hivatkozik. Mit rontottam el vagy hagytam ki?
-
andreas49
senior tag
válasz
tylerddd #6192 üzenetére
Az Excel fórumban gyorsabban kapsz választ:
Microsoft Excel topic - PROHARDVER! Hozzászólások -
tylerddd
veterán
Üdv! Excelben van-e valami lehetőség arra, hogy az itt látható táblázatban a 2-5 csapatok állomáshelyeit osszam ki úgy, hogy ne ütközzenek a csapatok sehol a játék során. Köszönöm!
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6187 üzenetére
Köszi!
-
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Vettem Office 365-öt, és a Microsoft Fiókomon keresztül telepítettem. De nem volt választási lehetőség a telepítésnél, így felpakolt egy csomó olyan programot, amire nincs szükségem, például OneNote, Acces, de akár az Outlook. Hogyan lehet ezeket eltávolítani?
Köszönöm!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Van Microsoft 365 előfizetésem.
A laptopra töltött verzió most mégis azt mondja, hogy inaktiválásra került a microsoft 365 termék. A kettő között nincs is kapcsolat? Mármint attól, hogy van előfizetésem az csak a felhő alapúra érvényes és a letöltött esetében szükséges egyéb kulcs vagy váltás? Együtt lett telepítve, úgy rémlett hogy van kapcsolat. -
GEPESZ66
veterán
Én még Office 2016-ot használok.
Azon gondolkozok, hogy váltani kellene Office 2021-re.
Honnan lehet jó áron venni ilyet, amit, ha új gépet veszek, arra is telepíteni lehessen? -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Nem értem a Microsoft 365 előfizetését, mondjuk nem is nagyon foglalkoztam vele...
Van ebayen vásárolt Windows 10 és Office 2019, egyszer fizetős vásárlásom, pc-n használom is mindkettőt.
Mobilon frissült a csomag Microsoft 365-re, amit ugyanazzal a fiókkal használok.Most akkor ez ugyanaz a rendszer? Ugyanaz az előfizetés? Mármint úgyértem, hogy a mobilos verzióra semmit nem fizettem sosem, mégis működik. Hozzá teszem, hogy szövegfájlok, táblázatok, ppt-k olvasására, valamint szkennelésre használom, semmi extra szolgáltatás nincs rajta.
Szóval ez most hogy működhet? Vagy ez a "365" csak fantázianév, de nem ugyanaz, mint az éves előfizetéses rendszer?
-
kammler
senior tag
válasz
-szabi- #6179 üzenetére
Ja, hát hogy amúgy egyben offline telepítőként le lehet-e tölteni a microsoft oldaláról nem tudom, de attól, hogy letölti netről a telepítőjük, és úgy telepíti, attól még lehet nem 365. Biztos, hogy le lehet tölteni a teljes offline iso-t amúgy, tőlük valami oldal mélyén, még ha nem is találod. Vannak ilyenek is, hogy office downloader stb. és ez nem vmi warez ökörség, csak letölti a gyári iso-t. Ugyanezek megvannak windows iso-kal is. Aztán ha van megvett termékkulcsod aktiválod neten, és kész. Például office iso downloader. Aztán akkor nem kell keresgetni. Mellesleg van havi előfizetés is, nem csak évi. Évi 15 ezer körül van az egyszemélyes. Szerintem megéri. Egyszerre öt gépen is tudod használni. Ha egy gép elromlik stb. akkor azt le tudod választani, nem foglalja a licenszet. Ha belépnél egy hatodikra amúgy, akkor egy gépből kiléptet mikor indítod az office-t. De úgy rémlik talán meg is kérdi melyikből léptessen ki. Talán túl jó is, kíváncsi vagyok ezen nem szigorítanak-e. Én egyszerre most három gépen vagyok belépve.
-
-szabi-
addikt
válasz
kammler #6178 üzenetére
Régen a 2010-ről váltottam 2016-ra és most elgondolkodtam újabb frissítésről.
Keresésre 2021-est adta a legújabbnak.
MS oldaláról a 2010-est még teljes értékű telepítőként tudtam letölteni de 2016-os már csak egy 6mb-os online telepítő fájl.
Gondolom 2021-es is utóbbi lenne, vagy itt már másképp van? -
-szabi-
addikt
Hi
Szerintetek office 2021 volt az utolsó megvásárolható irodai csomag?
Immáron csak az éves előfizetéses 365 lesz elérhető?üdv
-
válasz
liszi70 #6172 üzenetére
A középiskolaiba nem tud belépni, ha megszűnik a KRÉTA hozzáférése, vagy ha az nem volt és iskolai igazolással regisztrált, akkor pedig megújításkor nem lesz már jogosultsága.
A régi, még OH-s regisztráció is kifut lassan mindenkinél - az oldala régen meg is szűnt már, átirányít az újra -, a fentit nem erre írtam, az már az új. Az OH-s és az újabb is tartalmazza a letölthető és telepíthető, offline használatot.
Ott van, illetve lehet gond, ahol direktben a Microsoftnál regisztrált valaki - vagy az intézmény és a rendszergazda osztott jogot -, mert azoknál jellemző az A1.
Felsőoktatásnál intézménye válogatja, ha van megfelelő eduID, azzal komplett (telepíthető) csomag használható, de alig néhány ilyen akad - négyről tudok jelenleg -, a többinél változó, de jellemzően a szerényebb verziót adják. -
"mint írtad is létrehoztak neki egy Office 365 fiókot ... ezt egyénileg nem tudod megcsinálni, csak belépsz a mér létrehozott fiókba, kvázi aktiválod"
1. Szóval ha egyénileg regisztrál egy diák, akkor is a saját sulija hozza létre neki a fiókot, amit aktiválnia kell? Jól értem? Szóval nem lennénk előrébb az egyéni reg esetén sem?
2. És iskolaváltás esetén mi a helyzet? Ha tavaly regisztrál a fiam, amikor még gimnazista volt, akkor idén az egyetemen mi lenne a fiókjával? Ha mondjuk a gimnázium A3-ba volt, az egyetem meg A1, vagy fordítva, olyankor mi van?
-
wwhy
veterán
válasz
liszi70 #6169 üzenetére
Igen, megvásárolt verzió attól, függ, hogy mennyi pénz van a zsákban. Vannak intézmények, ahol van A3-as SKU, de mivel csak xxx számú licenc van benne, csak a kiváltságosakat regisztrálják ebbe a csomagba, a pórnép marad A1-ben.
Már nagyon régi HU összefonódása az MS-el, érdemes csak elidézni a 2018-as botrányt ...Külön érdekesség, hogy mi lesz az A1 Plus SKU megszűnése után (2024 aug), mert sok intézménynek van ilyen. Vszleg sokan fognak pofára esni, mert visszakerólnek a sima A1-be, és ugrott az offline Office :-(
mint írtad is létrehoztak neki egy Office 365 fiókot ... ezt egyénileg nem tudod megcsinálni, csak belépsz a mér létrehozott fiókba, kvázi aktiválod.
Akkor lenne teljes körű, ha megveszel egy O365 csomagot, mert az intézménynek A1 csomagja van, és ebben nincs offline Office
-
Köszi mindkettőtöknek!
"Attól függ, milyen verziót biztosít adott intézmény."
A verzió pedig attól függ, hogy szerződtek a microsofttal? Létezik szerződés a sulik és ms között? De hát egyénileg is lehet regisztrálni. Vagy mi határozza ezt meg?
Lehet, jobb lett volna, ha egyénileg regisztrálunk a fiamnak, akkor teljeskörű lenne az office? -
Sziasztok!
A fiam elsőéves lett egy egyetemen, ahol létrehoztak neki egy Office 365 fiókot. Ezt írták:
"Tisztelt Hallgató,
Tájékoztatjuk, hogy az Office 365 fiókját* létrehoztuk, ez szükséges az intézményi távoktatási platform, az MS Teams használatához, valamint számos egyéb online szolgáltatást is biztosít (levelezés, naptár, felhő alapú tárhely stb.).
Az Office 365 használatához a https://www.office.com/ internetes oldalon lehet bejelentkezni. (....)
*A hallgatók számára a Microsoft által biztosított jelen licenc nem jogosít az Office programcsomag asztali alkalmazásainak (Word, Excel stb.) használatára."Hogyhogy nem jogosít a Word, Excel stb. használatára? Nem úgy volt régebben, hogy teljeskörű office-t kaptak a tanulói jogviszonnyal rendelkezők?
-
Taci
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #6164 üzenetére
Próbáltam rájönni, vajon mit fordíthattak félre, de erre nem gondoltam, pedig igazad lehet.
-
-
Taci
addikt
Az Office javítása közben az alábbi üzenet fogadott... Mennyire beteg már ez...?
-
tylerddd
veterán
Üdv! PowerPoint-ban (gépre telepített O365) kipróbáltam egy angol tutorial alapján "betűket feltölteni videóval", nagyon pofás dolgok hozhatók ki belőle. A srác miután kijelölte a szöveget és a videót, a keresőbe írta be, hogy merge shapes, azaz, mint utóbb kiderült alakzatok összevonása néven fut a magyarban. Az bosszantott fel, hogy sehol nem találtam meg magyarul, de még angolra állítva sem ezt az opciót a füleken, csak ha én is beírtam a keresőjébe. Ez ilyen hidden feature vagy miért nincs ott alapból, látható helyen? Köszi!
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, egy számítógépre az 0365-ön keresztül telepítettem az office alkalamzásokat, és az ehhez járó otulook-ba felvettem minden eddig e-mail címem, korábbi e-mailjeim stb. Hogy minden meglegyen. Van rá mód, hogy valahogy megszakítsam az előfizetésem és valami standard csomagra váltsak úgy, hogy az outlook-ommal ne történjen semmi komolyabb változás? Vagy mennyire bonyolult az outlook-os dolgaim átmentése egy másik outlookba?
-
madkiller
őstag
Sziasztok!
Van itt MS Projectben jártas ember? Főleg olyan, aki vállalná díjazás fejében egy sávos ütemterv elkészítését. Az ütemterv elkészült, valószínűleg ebben a programban meg van pdfben és az lenne a feladat azt kellene bevinni Ms Projectbe. Ha nem is itt, de ha ilyen ismerős lenne valakinek, aki ezt megtudná csinálni nagyon hálás lennék.Előre is köszönöm a segítséget -
-
Sziasztok!
Arról van valami infó, hogy mikor jön a Mac-es 365-re a copilot?köszi
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, ha már így szóba került az Office vásárlása.
December-január környékén jár le a családi csomagom (18e volt, azért azt vettem). De elég lesz az egyszemélyes is szerintem. Előre érdemes megvenni? Fel lehet tölteni a kódot, vagy majd csak ha lejárt?
Az eMAG-nál hirtelen felment az ára, de pl. a Mysoftnál jó áron van a dobozos ingyen szállítással. A QQ2 kód alapján van különbség? Itt az Árukeresőn valamelyik dobozos, valamelyik magyar... Nekem magyar mellett angol nyelv is kellene, de szerintem le lehet tölteni a nyelvet, most is le tudtam, igaz direktbe a MS-től vettem. -
bon
őstag
Nem teljesen legálisak. Én is vettem direkt olcsó kulcsot, ami már gyanu is, hogy online nem aktiválható csak telefonon, az tény, hgy műkődik, de többszőri aktiválás nem engedélyezett, (ismerősnek megfelelt így). Én magamnak amióta létezik, veszem a családi office 365 előfizetést, na az teljesen legális.
-
hdtomi
senior tag
Ez egy jó kérdés. Olyanba már belefutottam, hogy az előző verziókat (bejelentkezéseket) nem törölték és a max fiókszámot, (családinál 5 db talán) felhasználták. Ekkor elég volt kilépegetni a régiekből és csak az aktuálisat meghagyni. De ez pár éve volt, remélem jól írtam, mert kb. ez volt a lényeg.
Itt amit fentebb írtak, az lehet, hogy nem kompatibilis. Egyszer voltam egy gyorstalpalón, azt mondta az oktató, a legfrissebb a tuti, mert abban biztos benne van minden új funkció, emiatt is fizettem elő és kompatibilitással sincs gond.
Az eMAG-os, vagy a notebookstore ár a legjobb, dobozos, fizikailag megfogható. Amúgy ennyi a hivatalos Micorsoft.hu weboldalon. Az eMAG értékelések között említik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest