Új hozzászólás Aktív témák
-
hiddenroth
csendes tag
Üdv mindenkinek!
[link] Ez legit dolog, vagy valami kamu? "Időnként" a hardverapro-n is hirdetnek olyan szoftvert, ami kétséges, hogy az lenne. Lehetetlen olcsó árak, ha megnézed a Microsoft-nál nagyon nem ennyi, de egy random PC szaküzletben, vagy neves webshopban sem. Értem én, hogy működik (valameddig), de én azt gondolom ez így nem eredeti.
Idézet következik:
"Egy szoftvernél a számla nem elég
Különösen fontos megkülönböztetnünk az ily módon kínált használt szoftvert a kalóz vagy lopott, azaz illegálisan megszerzett szoftvertől. Persze hátradőlhetnénk nyugodtan és mondhatnánk – fenti esetünket alapul véve – van számlám róla, kifizettem a szoftvert, miért ne használhatnám legálisan? Mondhatjuk, de akkor ezzel a lendülettel álltunk be Struccékhoz politikusnak, ami köztudottan népszerű, ám igen veszélyes szakma.
Amit jutányos áron kaptunk a pénzünkért az egy úgynevezett "elektronikus licenc" vagy "ESD (Electronic Software Delivery) licenc", amely általában csak a telepítéshez szükséges termékkulcsot jelenti az eredetiség és származás igazolása nélkül. Az ilyen típusú licenceknek a nagy része hamisítási kockázatot hordoz! A szoftver jogszerű használatát ugyanis a felhasználónak tudnia kell igazolni a szoftver felhasználási szerződésével (licenc) még akkor is, ha a szoftver beszerzése nem első kézből történt. A szoftvert vásárlónak olyan licencdokumentációval kell rendelkeznie, amelyből kiderül, hogy kik voltak a licenc korábbi tulajdonosai, azaz láthatóvá válik ennek segítségével a licencek teljes származási története. Ez az úgynevezett transzparens joglánc elve, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy hiteles módon tudja igazolni, hogy jogosult a szoftver használatára. Ezeken felül még arról is meg kell győződnie a vásárlónak, hogy a korábbi felhasználó már nem használja az adott licencet, ezért célszerű írásbeli nyilatkozatot kérni az eladótól. Önmagában a szoftver beszerzését igazoló bizonylat (a számla) nem elégséges a jogszerű felhasználás alátámasztásához, azonban számviteli szempontból szükséges, hisz ez szolgál alapul a szellemi termék vagy vagyoni értékű jog nyilvántartásba vételéhez."
Forrás: [link]Amíg a Föld kerek, mindig lesznek quake-erek!
-
bon
őstag
válasz vodrosjozsi #6295 üzenetére
Egyáltalán csomag része a letölthető Office? Mi a csomag pontos neve?
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
pzstm
titán
válasz vodrosjozsi #6293 üzenetére
???
office.com?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Van egy office 365 előfizum ami egy cégnél van (ő nevükön van), és most kaptam egy laptopot ahol le akartam tölteni az alkalmazásokat de fel se kínálja a lehetőséget bejelentkezés után, a store-ban pedig fizetni kellene érte. Mit tudok tenni?Samsung Galaxy A35
-
bon
őstag
válasz boborján2 #6287 üzenetére
Jó néhány gépen váltottam már, és mindnél importálta a címeket, van ahol 5 félét is. plusz magyar a program nyelve is.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
racskobalazs
senior tag
válasz boborján2 #6287 üzenetére
Érdekes, nálam simán működött gombnyomásra semmit se kellett állítanom.
Azt, hogy nyelvet váltott-e nem tudom, angolul használom a gépet.Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
boborján2
aktív tag
A microsoftnál ha nem full agyhalottak programoznak ,akkor nem tudom mi legyek.
Üzleti o365 van a gépen, volt kis szabadidő ,gondoltam jobb fent bekapcsolom,hogy kipróbálom az új outlook verziót.
Az csak egy dolog hogy angol, ezzel semmi baj , de hogy újra fel kellett venni az email fiókokat az vicces.
Nem gondoltam volna hogy ezt sem tudják megugrani.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
tylerddd
veterán
Üdv! Offline O365-ben néhány napja a gyorselérésben megjelent az automatikus mentés kapcsoló. Ha a beállításokban kapcsolom ki, nem tűnik el, ha jobb klikk/kikapcsolással a kapcsolón, akkor eltűnik, de újraindításkor megint ott van. Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lindermen
senior tag
Sziasztok!
Van egy 100 GB-os előfizetésem melyhez jár 50GB email tárhely is. Jól értettem a microsoft oldalán hogy nincs már arra lehetőség hogy egy bármilyen szerveres levelezést behúzzak ide (pop3)? Azt írja hogy már csak gmail-es emailt és naptárat lehet integrálni. Valóban így van vagy csak én nem találom a beállítási lehetőséget?
(A cél az lenne hogy gépen és telefonon szinkronizált levelezésem legyen online tárhellyel)
[ Szerkesztve ]
-
rukh
senior tag
Office 2019 Pro:
Üdv mindenkinek, Rukh
-
hdtomi
senior tag
válasz racskobalazs #6281 üzenetére
Mysoft.hu oldalról rendeltem (dobozosat) akciósan, most már drágább. De más magyar bolt is szokta olcsóbban adni. Akkor még ott van az Amazon is, de amit előttem linkeltek, az olcsóbb most.
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
kw3v865
senior tag
válasz racskobalazs #6281 üzenetére
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Honnan érdemes licenszet venni/hosszabbítani? Hallottam olyat hogy kb sok helyen csak ne az MS-nél mert ott nagyon drága.
Hol lehetne legolcsóbban családi csomagra vonatkozó licenszet kapni? Magánszemélyként? Van akinek van jól bevállt tippje?
Előre is köszönöm!Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
harley
őstag
Hello
hol lehet office 2019 pro plust letölteni?
vettem egy hordozható kulcsot de nem találom a letöltést a Microsoft oldalán."Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
tpeter77
addikt
Sziasztok, Office 2016 csomag 32 bites változatát szeretném letölteni.
Olyat keresek ami nem a vállalati verziót keresem, hanem amit megvásárolt egyedi kóddal tudom aktiválni.
A segítséget előre is köszönöm! -
wwhy
veterán
A Family 365 nyelvfüggetlen azaz ha pl. Németo-ban veszem meg, lesz benne HU felület?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
kw3v865
senior tag
Igen, nekem is csak a tárhely miatt kell (a LibreOffice tökéletesen megfelel egyébként számomra). Alaposan utánanéztem, de 1TB tárhelyet nem lehet olcsóbban kapni. Már most 700 GB-nál tartok, tehát a kisebb csomagok nem jöhetnek szóba, a 2TB meg sok. Most úgy tűnik a 40€ az alja, olcsóbban nem találok, valószínűleg nincs is.
-
őstag
válasz kw3v865 #6270 üzenetére
Istyle-ról vettem 2 évvel ezelőtt 10e ft/db-ért Personal 1 éveset, sajnos csak 2 darabot, most 18e alatt nem látok sehol sem.
Nekem inkább a tárhely miatt éri meg, Google Drive 200gbyte kevés és 11e/év, 2 TB drága: 36e/év. A többi szolgáltatóban nem nagyon bízom, ez a 2 csak nem tűnik el egyik napról a másikra.
-
boborján2
aktív tag
válasz spleenszuru #6267 üzenetére
Korrekt eladó!
Ha felhívod vagy írsz neki elmond mindent,amiz tudni akarsz.Tippre azt mondom ,hogy ez egy egyszer használható kulcs lesz. Magyarul egyszer lehet vele aktiválni.
Ha elég időt kibír a géped újratelepítés nélkül , akkor visszahozza az árát.
Azt nem tudom mi a helyzet akkor ,ha aktiválás után csinálsz egy lemez kép mentést, és azt töltöd vissza ha be..rik a win.ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Nem volt még jogtiszta officem, szóval lehet noob kérdés:
Amennyiben veszek innen egy Office 2021-et a Windows 10-emre, ami jogtiszta, ez végtelenül használható utána?
Mármint, ez nem úgy működik, hogy X évig, vagy évente újul, hanem úgymond örökké tart, nem?A Win 10 is innen van, teljesen jól működik, elsőre aktiválódott.
Köszönöm.
Malaka!
-
boborján2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
W11 topikból irányítottak át ide a kérdésemmel.
Így idézem azt a hsz-t, hátha valakinek van ötlete.Köszönöm!
"Office számlázás ügyben hívtam ma a microsoft magyarország ügyfélszolgálatát.
(Kicsit vicces volt, hogy a droid hang a kötelező rizsát egyes helyeken háromszoros segességgel olvasta. Na mondom jól kezdődik, húzza a winamp a szalagot Hol meg érthetetlenül lecsípte a szavak végét. ,De ez egy mellékszál, bár számomra sokmindent elárul ez is a cégről, ezt is jól programozta valaki)
Szóval lényeg a lényeg , átverekedtem magam a menün, majd meglepetésre bejelentkezett egy angolul Fernando Alonso stílusban beszélő emberke. Feltételezem ő is annyira volt angol anyanyelv ,mint én. Semennyire
Az egy dolog hogy kihámozok pár dolgot vagy elmondok angolul. De egy számla ügyintézésbe azért nem kezdek bele.Van valami módja annak ,hogy magyar cégként , magyar microsoft számot tárcsázva, egy magyar emberrel tudjak érdemben beszélni?
Vagy ez csak a nagy több száz licences multik kiváltsága akik ismernek valami titkos vip számot ahol a piros telefont magyar ember veszi fel?Bárki aki tud megoldást ,kérem ne tartsa magában.
Köszi"ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
bon
őstag
válasz kw3v865 #6261 üzenetére
1 kulcs van a családi csomagban és azonos időben jár le mind, tehát amit venn akarsz már aktiválva van, ha már használja a srác.
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Office 365 családi licensz esetén mire kell figyelni? Elég jó áron tudnék most 1 gépre valót venni, de ez egy családi csomagban van és annak egyik kulcsát árulja a srác. Mennyire rizikós ez? Mikortól számít az 1 év? Az első elem aktiválásától? Tehát mondjuk ma aktiválja valaki az elsőt, de én az enyémet 1 év múlva, akkor az meddig lesz használható számomra? Más szóval: legkésőbb mikor aktiválhatom az enyémet, hogy az aktiválástól számított 1 évig érvényes legyen?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ismerős gyereknek segítettem Word és Excel dokumentumok megszerkesztésében iskolai beadandóhoz. Ha én megcsinálom a gépemen, elmentem és átküldöm neki, akkor hogy tudjuk elérni, hogy a Fájl/Tulajdonságok/Részletek alatt az látszódjon, hogy ő dolgozott vele x percig/óráig? Ha megnyitja, úgy hagyja x ideig és mentés máskénttel elmenti, akkor az ő adatai lesznek benne, nem?! Tudom, kis csalás, de remélem elnézitek!
-
kammler
senior tag
válasz rita7107 #6256 üzenetére
Elvileg lehet az az office egy tatár nevén is. Az office csak azt nézi van-e licensz vagy nincs társítva az adott emailhoz. Sőt, több fiókot is felvehetsz az office alkalmazásban. Válthatsz is köztük. Ha egy bejelentkezett fiókon lesz érvényes licensz menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem. A win10 a párom nevén van, illetve az Ő MS fiókjával van telepítve (sajnos kötelező használni). Amennyiben a lányom office 365-ét, amit az egyetemtől kap feltelepítem az Ő accountjával nem fog "összeveszni" a két fiók? Esetleg hogyan lehetne másképp telepíteni. -
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Vásároltam egy Microsoft® Office 2021 Professional Plus kulcsot, de egyszerűen nem találok egy olyan linket, ahonnan le tudnám tölteni ezt a programcsomagot..2024-ben 8c 16t proci 300 ezerért?? AMD: Fogd meg a söröm!!
-
martonx
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #6249 üzenetére
1. Maguk a dokumentumok nem régiek, sőt van köztük olyan, amit én hoztam még létre 1 évvel ezelőtt (igaz másik gépen), azaz nem tizenx éves doksikról beszélek, ez esetben elég egyértelmű lehetne az ok.
2. Nem makrós doksik.
3. Offline office, naprakészre frissítve.Hmhm, viszont most, hogy beszélünk, a problémás doksik teamsből, meg sharepointból lettek letöltve offline használatra. Ez lehet oka, hogy offline nem hajlandóak megnyílni, hanem csak helyreállítani akarja őket a word?
Valahogy ezeket is csak meg lehet nyitni offline[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
félisten
válasz martonx #6248 üzenetére
1. Esetleg nem régebbi Word doksikról van szó?
2. Sima doksik avagy pl. makrós doksik?
3. Ha offline 365-t használsz (letöltötted ISO-ba/img-be stb), akkor ez a hiba régebben jelen volt, az 1.-2. pontban említett esetekben. Ha esetleg nem naprakészre frissített az O365, akkor tedd meg. Word indít, bal oldalt Fiók/Frissítési beállítások/Frissítés mostTalán segít.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Office 365 problémám van, ezen belül is a Word-del.
Amikor bizonyos dokumentumokat megnyitok (egyelőre nem tudtam rájönni, hogy miért van, aminél nincs gond), akkor a dokumentum nem nyílik meg, hanem a helyreállító panelben mutatja pont ugyanazt a dokumentumot, és azt akarja, hogy állítsam helyre, akkor is, ha még sose volt megnyitva, nem egy töredék sérült file, online word, Wordpad simán megnyitja.
Más docx file-okat viszont zokszó nélkül megnyit.
Azaz megnyitni nem sikerül, ekkor jön, hogy kényszerűségből rányomok a helyreállításra, de az sem csinál semmit, újból megnyílik a word újból helyre akarja állíttatni a doksit.
Ez mitől lehet, hogy lehet ezen átverekedni magam?Én kérek elnézést!
-
gaben22
senior tag
Helosztok, nem vagyok otthon Microsoft licensing témában, vennék egy Office 2021 Home-ot magánhasználatra, tudnátok segíteni mi lenne a legolcsóbb, ami enged újratelepítést ha esetleg új computert vennék ill. korlátlan számú frissítést/aktiválást? VL téma úgy tudom erősen szürke így ezeket most elengedném. Microsoft oldalán 53000 környékén megy, feltételezem az "tudja" a követelményeimet, esetleg ez is jó lenne? Doboz amúgy nem kell.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
zsoltip
őstag
Naptár esemény meghívó küldése után lesz egy levél az Outlookban erről.
Majd arról is, ha elfogadják a meghívást.
Ha törlöm ezen az üzeneteket, törlődik az esemény is.
Le tudom tiltani, hogy nekem ezekről ne küldjön felesleges leveleket? -
Bodor
veterán
Sziasztok! Microsoft Office 2021 Pro Plus van a gépemen és szeretném, hogy a rendszer újratelepítése után ne kelljen újra mindent beállítani. Tehát az Outlook fiók és megjelenés beállítások, World, Excell programbeállításainak mentése érdekelne. Neten nem találtam erre programot, vagy megoldást. Ha a Registry-ben kell állítani, menteni, az is jó, csak biztosan működő megoldás legyen. Van valami ötletetek?
-
kammler
senior tag
El lehet őket adni újra, ha le vannak választva a hardverről. Itt az EU-ban legalábbis. Otthonra jó. Csak az ilyen MAK kulcsokat kéne kerülni. Az X számú aktiválást enged meg, úgy is marad. Csak újra már nem tudod rakni. Szóval én nem tudom, kerülném a 3000-et. De meg ki tudja van-e különbség ha 9000-ért adja. Lehet amúgy. Egyszer biztos jó lesz. Nekem jobb volt akcióba a 365 egyszemélyes a vele járó 1TB-al pont az ilyenek miatt. Aztán felrakhatom 5 gépre. Hármon fent is van.
[ Szerkesztve ]
-
kammler
senior tag
Ha egyszer lett rajt dobozos office aktiválva, akkor lehet úgy is, de a microsoft365 meg microsoft fiókhoz társul. Szóval ha neked van akkor a te fiókoddal működik, ha meg dobozos volt rajt akkor az működhet. Ha nem lett volna újra telepítve, akkor mondjuk registry-ből uninstall után is ki lehetett volna hámozni ezt-azt.
-
wwhy
veterán
Soha, mondanám, nincs Office a gépekhez adva gyárilag. Közel 30 év alatt csak akkor láttam hivatalos MS Office-t (főleg) laptopokon, ha a vásárló cég így kérte, egyéni megállapodás alapján, többmilliós beszerzések esetén.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Warton
őstag
Lincensz kérdésem lenne. Ha hülyeséget kérdezek előre is bocs, de nem vagyok annyira járatos a témában. Szóval vettem egy használt laptopot, amin van Win10 aktiválva. Amikor megvettem egy szűz WIN10 volt rajta, viszont feltehetően anno volt rajta Office is. Na már most a kérdés az, hogy az Office licensz magához a géphez van kötve mint a Windows esetén, vagy ez nem így működik? Esetleg hogyan lehet kideríteni, hogy a géphez milyen office licensz volt aktiválva?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
tpeter77
addikt
Szia. Megvan mi a gond, lejártak a licenszek szeptemberben, ezért volt üres a letöltés rész.
Tájékoztató levelet küldtem az igazgatóknak melyik linken tudják a weben kitölteni az igénylőlapot és beküldték a Kifünek, ott újra elérhetővé váltak a letöltési linkek. -
tylerddd
veterán
Üdv! Agyfa**t kapok! Írnám a pontokba szedett dolgokat 1.) szöveg, új sor, 2.) szöveg stb. Hogy a viharban lehet kikapcsolni az automatikus sorszámozást offline Word 365-ben?! Meg ez mióta van, hogy itt nem lehet kinyomni? Ha a nincsre nyomok, megszűnik a sorszámozásom. Korábban ugye megjelent egy kis ikon a felsorolások mellett a szövegben és ott ki lehetett kapcsolni. Annyira jó, hogy csinálnám a dolgom és ilyen fa**ságokat kell keresgélnem meg shift+enterrel szórakoznom, hogy tudjak haladni. Weben persze megint olyan helyekre küld a Microsoft súgója, hogy sehol nem találok olyat. Megköszönném a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Megvettem akkor az Office 2021-et,ami fiókhoz kötődött,másik gépre atvihető.
2026-ban,mikor megszünik a tàmogatasa,azutan még kap esetleg 1-2 évig biztonsagi frissítéseket?
Ha nem,akkor marad az Office 365.
Ha ennel a havi 2500 Ft-ot nézzük,nem lenne vészes,de mivel nem naponta hasznalom,nem erte volna meg mekem most még ez. -
legenda
válasz tpeter77 #6226 üzenetére
Szia!
A letöltés menü nem tűnik el csak úgy - még akkor sem, ha lejárt az érvényesség és nem igényelsz újat -, hanem csak a releváns tartalom abból. Más gond lesz ott. (Például nem azonos e-mail címre van kérve a rendszergazdai Dashboard és az intézményi Tisztaszoftver.)
A 2016 igényelhető, sőt, még a 2013 is, amíg a Micrososft meg nem szünteti a támogatást: [link]
o365 (M365) személyes licenc firmájában igényelhető, alkalmazottak és diákok számára: [link][ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bon
őstag
válasz tpeter77 #6231 üzenetére
365 nekünk diákoknak van kiosztva, kb 900 licensz amíg még lehet. Helyileg 2019-es van telepítve a gépekre, mert érettségin is az az alap már.
-
tpeter77
addikt
Nem értem a dolgot, mert a kms.edu.hu szerveren történő aktiválási leírásában szerepel Office 2013, 2016, 2019 kulcs.
Ezen az oldalon Office 365-ről szó sincs, annak az aktiválása sosem szerepelt még, és egy intézményben sem használunk 365-öt (legtöbb helyen a 2016 fut, csak a gimiben van 2019). -
bon
őstag
válasz tpeter77 #6226 üzenetére
Szerintem okkal tünet el. Iskolákba is már 2019 és/vagy Office 365 támogatott, érettségizni is min 2019-el lehet.
-
GEPESZ66
veterán
Szeretnèk venni Office 2021-et.
Hol tudok kedvező áron olyat venni,ami a WIN újratelepítésekor elfogadja ismet a kódot,ill. új gép vásárlásakor arra is átvihető? -
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Office 2016 Professional 32 bites telepítő csomagot honnan tudnám letölteni?
Ak iskolai licensz megvan hozzá, de a Dashboard felületről eltűnt a letöltés menü.
Köszi -
trialboj
őstag
Google sheetseset kérdezhetek?
Készítettem egy ilyen kitölthető táblázat féleséget videós projektek követésére. A cél hogy év végén mindenre külön lehessen szűrni, és kideríteni milyen eszköz/ember stb dolgozott a legtöbbet, mire nincs szükség, esetleg hol veszett el bizonyos cumó.
A lényeg hogy általában egy naposak ezek a mókák, de azért néha előfordul több napos forgatás. Arra lennék kíváncsi hogy nincs valami elegáns módja hogy a Day 2 nél egy pipálható menüvel aktiváljam ugyan azt a struktúrát amit az elsőnél megadtam?
Arra gondolok, hogy addig inaktív lenne, nem látszanak vagy csak nem lenne kattintható amíg nem aktiválom.
Nem vagyok biztos benne hogy szükség van rá, de elegánsabb lenne, és talán könnyebb lenne szűrni év végén, de ez nem biztos.Még sosem csináltam ilyesmit, szóval nem tudom hogy valami nagyon banálistat, vagy csak simán nem megoldható dolgot kérdeztem
Köszi
szerk. Az érdekelne hogy van rá valami mód, hogy ha minden projektet külön TAB ra rakok, akkor egy kulcsszóra rákeresve kilistázza az összeset? Tehát ha rákeresek x kamera nevére, kiadja az összes projektet , hogy lássam hányban szerepelt, ne csak ugráljon egyikről a másikra, hogy manuálisan kelljen összeszámolni? Nekem csak a ctrl+F féle keresés van meg, de az 100+ projektnél már horror lenne.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
kammler
senior tag
válasz GEPESZ66 #6221 üzenetére
Hogy fixre menj, elvileg igen, gyakorlatilag is, de a microsoftnak, de másnak is van olyan ezköze, ami kiírtja teljesen a letörlendő office-t. Registry-ből is. Érdemes azt használni. option 2. Download. Először szedd le a rendes uninstalljával, aztán ez a tool. Biztos, ami biztos.
[ Szerkesztve ]
-
kammler
senior tag
válasz GEPESZ66 #6220 üzenetére
Amikor betallózod a WIN11 telepítő ISO-t akkor megkérdi, hogy megcsinálja-e úgy a telepítő pendrájvodat , hogy kikerülje a hardware limitációt. Most lép életbe egy olyan korlátozás, hogy a win8 kódot már nem fogad el a win11, de a win10-ét igen. Elvileg mikor a telepítésnél belépsz a fiókodba, és elindul a win, ott aktivált windows kell fogadjon. Több gépen csináltam így.
[ Szerkesztve ]
-
kammler
senior tag
válasz GEPESZ66 #6218 üzenetére
Kiskapu? Ha nagyon kell pl. a rufus is megcsinálja neked a telepítőt, aztán akkor nem kézzel kell babrálni. Talán egy gépen van így nekem. A többi kompatible. De amúgy egy 8 éves első generációs i3 processzoros laptopon is ment gond nélkül. Ott TPM se volt.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz BigManus #6191 üzenetére
Nekem még tisztaszoftveres Office 2016-om van.
Ha újratelepítem a WIN10-et,akkor ezt már nem tudom aktiválni.
Tisztaszoftveres verzióhoz mar nem juok hozzá.
Gondoltam olyan Office 2021-et veszek,ami már Microsoft fiókhoz köthető,újratelepíthető,s új gépre is átvihető majd.
Ahogy neztem, ilyen mar 9000 Ft-körül ka
pható.
Nyilván beruházok egyre,mivel ha bejön a rossz idő,s ráérek,újrarakom a WIN10-et,mar 4 éves a rendszer.
WIN11-re nem jó a gépem. -
Padka23
csendes újonc
Sziasztok. Sportszervező képzésen veszek részt a Perfekt oktatásában és online feltöltik az előadások ppt anyagait, amit viszont se letölteni se nyomtatni nem lehet. Ezt a ppt-t szeretném letölteni: https://perfektcloud.sharepoint.com/:p:/r/sites/videok/_layouts/15/Doc.aspx?sourcedoc=%7B621B1FEE-D566-4213-A3B6-4E43322A9173%7D&file=Sportszervez%C5%91_munkat%C3%A1rs_1_t%C3%A9mak%C3%B6r.pptx&action=edit&mobileredirect=true Valahogy le lehet az ilyen ppt-ket tölteni? Köszönöm a válaszokat
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Az outlook-ban be lehet valahogy állítani, hogy a Beérkező üzenetek alatti mappákba érkező leveleknél is jelenítsen meg értesítéseket?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
GrandS
senior tag
Az Office365 új Outlook alkalmazását próbáltam volna ki, de a saját szolgáltatós IMAP beállítást nem találtam. Valaki állított már be ott ilyet?
-
bon
őstag
Persze, hogy nem lesz elérhető, de nagyon logikátlan arra a meghajtóra menteni a fájlokat ahol a mentés is van róluk,ha meghibásodik, veszik minden.
-
Zsoly
tag
Sziasztok, amennyiben egy külső meghajtóra mentem a word,excel,egyéb dolgaimat, és a biztonsági mentés is ide van állítva, akkor a meghajtó eltávolítása után ugye nem elérhető a számítógép belső meghajtójáról? Magyarul nem hoz létre temporary vagy egyéb mentést?
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Fateromnak szeretnék a gépükre egy MS Office 2019-t. Hol érdemes beszerezni, ahol lehetőleg olcsó is? Ebay, allkeyshop?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!