Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
cidalain
veterán
Közben utánagugliztam, a probléma már az Office 2010->2007 esetén is fennállt. Answers.ms oldalon is olvasni bejegyzéseket erről, persze megoldás nincs rá.
Ebből valszeg az lesz, hogy az asztali gépre is veszek egy 2019 licenszet a régi helyére...
A docx helyett a doc kiterjesztéssel még futok egy kört, köszi a tippet.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
hdtomi
senior tag
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi van akkor, ha családiról egyéni csomagra váltok. Azt írták nem gond, ezt a választ kaptam:
Ez nagyon jó kérdés. Ami az Ön aggodalmát illeti. Igen, megvárhatja, amíg lejár az előfizetése, majd előfizethet a Microsoft 365 Egyszemélyes verzióra, így nem fog semmilyen problémába ütközni az Office-alkalmazások és a Onedrive-tárterület használata során. Emellett érdemes lehet termékkulcsot vásárolni a Microsoft 365 Egyszemélyes verzióhoz néhány nappal annak lejárta előtt, hogy az automatikusan átalakítsa a Microsoft 365 Családi verziót Microsoft 365 Egyszemélyes verzióra.Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
-
Taci
addikt
És amúgy ez meg micsoda...?
66324000% (kép)
Direkt Edge-et használok, nincs semmilyen reklámblokkoló, semmilyen plugin... Komolyan nincs egy normális módszer erre?(Bocs a "kiakadásért", csak hát ez borasztó béna...)
A dolog háttere: Családi előfizetésem van, de lassan megtelik az 1TB. Viszont még van 2 "szabad helyem", ezért regisztráltam egy új email fiókot, behoztam családba, így van még 1TB-om. Így gondoltam, átrendezem az egészet, csinálok helyet a régin, új struktúra stb. (Ha már nem lehet a nyomorult fentmaradó helyeket meglévőhöz hozzáfűzni...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.