- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- PHP programozás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology routerek
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- Adobe Lightroom topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cidalain
veterán
Közben utánagugliztam, a probléma már az Office 2010->2007 esetén is fennállt. Answers.ms oldalon is olvasni bejegyzéseket erről, persze megoldás nincs rá.
Ebből valszeg az lesz, hogy az asztali gépre is veszek egy 2019 licenszet a régi helyére...
A docx helyett a doc kiterjesztéssel még futok egy kört, köszi a tippet. -
hdtomi
senior tag
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi van akkor, ha családiról egyéni csomagra váltok. Azt írták nem gond, ezt a választ kaptam:
Ez nagyon jó kérdés. Ami az Ön aggodalmát illeti. Igen, megvárhatja, amíg lejár az előfizetése, majd előfizethet a Microsoft 365 Egyszemélyes verzióra, így nem fog semmilyen problémába ütközni az Office-alkalmazások és a Onedrive-tárterület használata során. Emellett érdemes lehet termékkulcsot vásárolni a Microsoft 365 Egyszemélyes verzióhoz néhány nappal annak lejárta előtt, hogy az automatikusan átalakítsa a Microsoft 365 Családi verziót Microsoft 365 Egyszemélyes verzióra. -
Taci
addikt
És amúgy ez meg micsoda...?
66324000% (kép)
Direkt Edge-et használok, nincs semmilyen reklámblokkoló, semmilyen plugin... Komolyan nincs egy normális módszer erre?(Bocs a "kiakadásért", csak hát ez borasztó béna...)
A dolog háttere: Családi előfizetésem van, de lassan megtelik az 1TB. Viszont még van 2 "szabad helyem", ezért regisztráltam egy új email fiókot, behoztam családba, így van még 1TB-om. Így gondoltam, átrendezem az egészet, csinálok helyet a régin, új struktúra stb. (Ha már nem lehet a nyomorult fentmaradó helyeket meglévőhöz hozzáfűzni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Opel topik
- No Rest for the Wicked - Alig egy hét múlva jön a The Breach frissítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest